De ser til forveksling ligner, men også udmærker sig skarpt: Identiske tvillinger rapportere om, hvad der forener dem, og hvad der adskiller dem.

Manuel og Patrick er ens og alligevel så forskellige

tvillinger drenge

Foto: © iStockphoto.com/ hårde kreationer

Hvis man spørger dem noget, de ofte reagere enstemmigt eller supplere rutinemæssigt og gnidningsløst bemærkningerne fra den anden. Manuel og Patrick, begge 13, er et erfarent team. Ikke så mærkeligt, fordi de er identiske tvillinger. Men med harmonien er ellers ikke langt væk i hverdagen. "Vi småskændes temmelig hele dagen"De indrømmer, og mor Sandra nikker suk. Den sædvanlige konkurrence blandt søskende forekommer ofte i identiske tvillinger i akutte form. De er ikke blot ser næsten det samme, de har også den samme alder og køn - fordi du er nødt til at komme i vejen. Og du er nødt til at skelne den fra de andre og hans individualitet (Ofte meget energisk) forsvare. Det er derfor afgørende for denne tætte søskende forhold, at man er forskellig fra den anden, udvikler sine egne styrker og interesser. "Så har vi meget respekteret fra starten"Siger Sandra. Så Manuel og Patrick besøge forskellige skoler har forskellige hobbyer og hendes outfit er anderledes. trods en komplet identitet deres genetiske tvillinger har tydeligt forskellige præferencer: Så Patrick er god til matematik, mens Manuel holder kær andre videnskaber og kunst.

Hvis du knuse på den samme pige

Tvillinger er undertiden misundte af andre børn. Er det virkelig fantastisk at have en tvillingebror? Manuel (den "hyld"Fordi førstefødte tvilling) er allerede: "Hvis du føler ensomme gange, kan du gå til den anden og tale med ham." På den anden side, finder han, at det kan være ganske udmattende selv at have en tvilling: ", Man har lidt privat, fordi den anden er der altid." Dette finder Patrick, men er helt tilfreds, at der er Manuel, fordi: "Det ville være ellers helt øde." Øde, det er i familie på fire, men aldrig. For eksempel, fordi fyrene trods deres uafhængighed får ofte i vejen - med pigerne for eksempel. "Det kommer stoppe ved det, fordi vi har den samme smag og interesseret i samme"Patrick fortalte - og høste en skummel fra siden af ​​Manuel. Hvem husker stadig snarere det tidspunkt, hvor han og hans bror så forveksling ligner og man kunne forvirre klassekammerater og lærere så smuk. "Da de var små, havde endda jeg nogle gange at se meget nøje at skelne dem"Siger skælmsk mor Sandra. var nyttigt, fordi ikke mindst en lille ar, som kun havde en af ​​tvillingerne ...

I mellemtiden har tvillingerne også udviklet visuelt fra hinanden: Patrick er stærkere og lidt større. Men det betyder ikke noget Manuel. Hans hobby af judo, sikrer nemlig, at han ikke er fysisk ringere end sin bror - meget vigtigt i den daglige konkurrence om overherredømme blandt brødrene. Denne kamp er, men ofte løber ganske subtile, "for eksempel ved forældre og pårørende til at spille fra hinanden til hinanden"Hvordan moderen rapporteret. Dette afspejler tvillinger adskiller de fleste fra andre søskende.

Levetid et meget tæt forhold

På trods af alle de konflikter og problemer med definition: Identiske tvillinger forbliver det meste en levetid meget tæt, bor i samme by eller endda det samme hus. Også Manuel og Patrick al skænderier på trods er overraskende enige på dette punkt: Mindst et par år vil de senere dele en bachelor pad: "Så 18 til 25, vil vi gerne leve sammen"Siger Manuel og Patrick nikker i enighed. Hvis de (de begge vil) har familie og børn, på city leves dog i forskellige lejligheder, men i det mindste i det samme. Professionelt, dog vil deres veje deler. Manuel ønsker at være en maler eller arkitekt, Patrick derimod foretrækker at holde til Hands-on: Han ønsker en dygtig handel.