Kaikkialla E-vitamiinia myydään ihmelääke erektiohäiriöitä. Marianne Rudischer kertoo, mitä kääntää sinut väitetty ihmelääkkeitä.

Nomen est omen?

Mies pillereitä kädessä

Kuva: © iStockphoto.com/ Juanmonino

Onko johtaja tai Maurer, opiskelija tai vanhempi - jokaiselle miehen kohderyhmälle sijaitsevat apteekit, luontaistuotekaupoista ja supermarketeissa-the-counter pillereitä valmiina. on varustettu shokki E-vitamiini oletettu teho raketti muodikasta. Ennakoiden toivottuja vaikutuksia pitkin linjoja "Enemmän on parempi" nielty usein megadoses taikapillereitä.

E-vitamiini on yhteisnimitys ryhmälle aineita, jotka ovat samanlaisia ​​ja niillä on sama vaikutus. Ne tunnetaan myös tokoferoleja, The (Tuote) Kreikan tocos (syntymä) ja pherein johdettu.

Nimi antaa toivoa A-vitamiinia, joka "syntymä kanteen" on varmasti stimuloivia ominaisuuksia sukupuoleen ja hedelmällisyyteen. Ei ihme, että mainonta E-vitamiinin kapselit tai tabletit rakkaus väsynyt miehiä pelastuksen ongelmia lupauksia:

  • "Vakaa ja olla ihminen - E-vitamiini auttaa poistamaan vikoja."
  • "Nuortua ja voimakas kanssa seksiä vitamiinia."
  • "E-vitamiinin kanssa kuin päästä huippukuntoon!"

Teho parantavia ihmelääke?

Legendaarinen maine E-vitamiinin liittyy sen historiaan löytö. rotat, että oli tullut karu takia epätasapainoinen ruokavalio, pystyivät lisäänny normaalisti ottamisen jälkeen vitamiinia Ihmisillä yritettiin ratkaista tällaisia ​​häiriöitä E-vitamiinia, mutta tuloksetta. Kuitenkin lupaava nimi oli "syntymä kanteen" keksi.

itsepäisesti kiinnittyy laajalle levinnyt usko ihmeisiin voimakkuudella parantava vaikutus ja kokenut vuosikymmeniä aina renessanssin. Mielikuva Power Assistant ilmeisesti kohdistaa voimakkaan tunteelle ja saa monet kuluttajan todellinen E-vitamiinin rasti.

Toiminto E-vitamiinia

E-vitamiini on tärkeää aineenvaihduntaa ja suojaavat soluja haitallisilta vaikutuksilta ja vastaan ​​tuhoa. E-vitamiinia tarvitaan myös toimintaa hermoston ja lihasten.

Onko E-vitamiinin puutos?

Mutta E-vitamiinin puutos, esim. Kuten aliravitsemus, tapahtuu lähes koskaan ihmisillä. Monipuolisella, sekaruokavalio tarpeeksi E-vitamiinia otetaan. Riittävä tarjonta on taattu perinteisiin elintarvikkeisiin, jopa ilman ylimääräisiä valmisteluja.

Luonnollinen E-vitamiini lähteet

Auringonkukka, vehnänalkioita, maissi, soijaöljy, vehnänalkioita, hasselpähkinöitä. Jo ruokalusikallinen vehnänalkioita öljyä päivässä tavoittaa suositeltu määrä.

Varo E-vitamiinia valmisteiden! Ne voidaan helposti yliannostuksen ja sitten johtaa sivuvaikutuksia kuten pahoinvointia, oksentelua, huimausta, päänsärkyä ja näön hämärtyminen.

Käytä elintarviketeollisuudessa

E-vitamiini on rasvaa sisältäviä ruokia, kuten. Kuten margariini, lisätään luonnon säilöntäaine.