Jos raskaustesti on positiivinen, se ei aina automaattisesti laukaisee tunteita onnen. Jos raskaus ei ollut suunniteltu, hämmentävä tunne sekoitus iloa, pelkoa ja ahdistusta voi johtaa kysymykseen: Pitäisikö minun lapsi?

Joskus Yllätys on suurin onni

Muutaman suunnittelematon raskaus

Kuva: © fotolia.com/ CandyBox Images

Ehkä tuntuu liian nuori tai liian vanha lapsi on tällä hetkellä ilman kumppania tai ilman perheen tukea siellä, tai halusi todella keskittyä ensimmäinen uran. On monia syitä, miksi raskaus ehkä vain ei sovi elämänsuunnitelmassa odottavan äidin.

Kumppanini antoi minulle voimaa 

Lisäksi haluttiin tietää Raskaana pelkoja ja huolia, jotka liittyvät uuteen tilanteeseen, sitä enemmän he sitten joskus jos vauva ei ollut suunniteltu vatsaan. Tämä tietää myös Andrea, jossa todettiin 20 vuotta tyhjästä, että hän on raskaana: "Minun maailma on romahtanut. Minulla oli tunne, että elämäni oli ohi sen kanssa, ja olen jopa ajatellut salaa noin abortin. Olen vain itkenyt ja oli täysin epätoivoinen. mutta kumppanini on puhallettu ensimmäisestä hetkestä ja oli ikionnellinen. Tämä on antanut minulle lopullista voimaa ja luottamusta saada lapsi. Tiesin mitä tapahtui, hän on minulle ja meidän lapsi siellä. Jälkeenpäin tämä pieni `Überraschungsei' oli meidän suurin onni, että antaisimme sen takaisin mitään maailmassa!"

Täydellinen aika ei olisi ollut

Vastaavasti, kokenut Catherine. Hän oli juuri hyväksynyt uuden työpaikan ja siirto oli välitön. Vaikka lapset olivat aiheen parisuhteensa, mutta ensin molemmat halusimme päästä eteenpäin liiketoimintaa. "Ensimmäinen ajatukseni oli just` Schei ... 'ja minä heti purskahti itkuun ", sanoo 32-vuotias. "Mieheni oli epätoivoinen ja sanoi, että se oli nyt erittäin huono aika." On auttanut ei olla kahta tässä tilanteessa tukea hänen perheensä, joka on myöntänyt heille alusta alkaen rohkeutta ja sai heidät tuntemaan olonsa yksin. "Abortti ei ole koskaan ollut keskustelun aiheena täällä. Vaikka emme vastusta periaatteessa, mutta emme voineet selvitä emotionaalinen seurauksista huolimatta "Katariinan tarina löysi onnellisen lopun kanssa syntymän hänen pieni poikansa". Se oli ehdottomasti oikea päätös saada hänet. Tiedän nyt, että ei ollut koskaan ollut 'täydellinen' aikaa minun kanssani. Olisi kuitenkin ollut jotain mitä pitäisi tehdä. Poikani on ehdottomasti paras, mitä olen elämässäni, paremmin kuin mikään työpaikka maailmassa. "

Yllätys lapsi on erityisen onnistunut

Jopa kypsässä iässä voi johtaa yllättävän ja aluksi pelottavan Raskaus: Elisabeth oli neljä lasta, nuorin oli vasta seitsemän vuotta vanha ja hän tunsi jonkin aikaa helpottunut kukoisti, sanoi olevansa pois metsästä. Kesällä, perhe oli pitkään suunnitellut loma vuoristossa: "Keväällä yhtäkkiä tuntui säännöllisesti huomenna pahoinvointia." Silloinen 37-vuotias oli aluksi vain kaatuu. Jälleen kerran, koko juttu uudestaan, että ajatteli hän tunsi aluksi vain järkyttynyt ja hukkua. Erityisesti hänen miehensä, mutta myös heille irtisanomisen vaan uskonnollisista syistä ei ollut vaihtoehto. Niinpä hän valitsi raskauden: "Minun on myönnettävä, olin ensimmäisinä kuukausina kaikkea muuta kuin ystävällinen tunteita äiti." Kun vauva oli lopulta jälkeen Alkuvaikeudet sylissään, hän mutta rakasti sitä heti niin vahva ja intiimi kuin hänen muut neljä lasta, ja tänään hän jopa sanoo: "Sillä mitään maailmassa haluan antaa sen takaisin, en usko, Sandra on menestynein lapsi kaikista."  

Jos kyllä, että lapsi ei ollut mahdollista

Mutta ei aina löytää naisia ​​rohkeutta hyväksyä tähän haasteeseen. Martina kertoo, miksi hän on päättänyt olla lapselleen: "Olin melkein 40 ja minulle kerrottiin gynekologi, etten luultavasti voi olla raskaana. Siksi otimme sen ehkäisemiseen ei ole yhtä tarkka. Kun se tapahtui, Saatoin itkeä periaatteessa. Ystäväni itki, koska hän oli tyytyväinen näin. "Tulevina viikkoina, pari, joka tunsivat toisensa vain puoli vuotta, vain taistella. Martina oli jo yksinhuoltajaäiti 8-vuotias ja hylättiin ensimmäinen raskaus, "En tiedä mitä se tarkoittaa seisomaan yksin, ilman tukea vanhempien tai kumppaneita. Kaikki lupaukset siinä suhteessa, että se jo hoitaa sitä ja saada apua jonnekin valitettavasti tartu lopulta ei oikeastaan. "

Jopa seitsemäs raskausviikkoa Martina oli varma koskaan pystyä keskeyttää, mutta hän oli tulossa säikky, "Epätoivo, paniikki ja surua on kaikkea muuta katettu. Pelkäsin, että lapsi ei ole terve ikäni vuoksi. Pelkäsin, että seison kaksi lasta kaksi miestä yksin voi tehdä. Yläpuolellani ripustettu, Hartz4 Bell' ... "

Olisin halunnut lapsen

Martina kääntyi "pro Familia": "Tämän todella suuri ja hyvin neutraali neuvoja tunsin ensimmäistä kertaa hyvin. Minulla on hyvin selkeä ajatus: En saa vauvan valitettavasti. Tiesin olisi niin surullinen tai niin. Jos pidän sitä, aion olla surullinen ja epätoivoinen, jos ei liian. Hyvästelin rauhallisesti ja rakkaudella joita soulin ja sitten jättää tehdä purku "päivinä sen jälkeen, yksinhuoltajavanhempien tuntui helpottunut". Built Holt kesti koko uudelleen, kunnes minun aikana. Nykyään olen surullinen aina, en saanut tätä viaton olento. Olisin rakastanut sitä, kuten tyttäreni. " Martina ristiriidassa päätöksen, mutta se on ottanut ne tietoinen hyväksyy kaikki henkilökohtaiset seuraukset ja hienoa myötätuntoa jokaiselle nainen seisoo edessä tällainen päätös.

Ei, ei nyt!

"Torn" vähemmän sisäisesti on tämä vakava askel Urbia-Userin "kiki2000". Silloinen 18-vuotias oli vain kolme kuukautta yhdessä hänen ikäisensä ystävänsä, molemmat olivat keskellä koulutusta. Vanhempien, kaksi voisi toivoa mitään tukea, nuoren naisen äiti oli pitkä kuollut, isä kahden vuoden vankeusrangaistus. Ystävän vanhemmat ei ollut taloudellisia mahdollisuuksia napata nuoripari auttavaa kättä. "Kiki2000", kertoo hänen ei tarvinnut miettiä pitkään: "Kun pidin positiivisen raskaustestin kädessä, se oli heti selvä: Ei! Vaikka poikaystäväni tuolloin voinut kuvitella lapsi, ei nyt! Ei ollut mitään keskustella, näissä olosuhteissa, halusin laittaa lapsen maailmaan "Purku toteutettiin kymmenes viikolla." Tunsin silloin helpottunut ja pahoillani tämä vaihe hetkeäkään "Samaan aikaan, nuoren naisen äiti. yksi vuotiaalta: "hän todellakin oli suunnittelematon, mutta hän oli heti toivottavaa, koska olosuhteet olivat muuttuneet ja en nähnyt mitään syytä olla saada hänet."

hyväksyminen vaihtoehto

Jos naiset eivät luota pitämään lapsensa, abortti ei myöskään ole vaihtoehto, hyväksyminen voi olla (tai nimettömänä) mahdollinen tapa. Tämä myös voittaa Urbia-Userin "yvi86", joka tuli raskaaksi 16-vuotiaana perheen väärinkäytöstä. "Halusin tämän lapsen synnyttää, mutta tiesi samalla, voin tarjota hänelle mitään", sanoo nyt 26-vuotias. Hän kääntyy nuorisohuolto ja tutustuminen potentiaalia adoptiovanhemmat. "Se oli heti uskomattoman myötätuntoa ja he olivat valmiita menemään tietä avoimen hyväksymisen kanssani." Jo syntyessään mahdollisti "vara Mama" osallistuu ja sitten viisi päivää jäi perhehuoneessa synnytysosastolle. "Yvi86" muistelee: "Tämä antoi minulle aikaa hyvästit ihania poikia ja adoptiovanhempien voisivat tutustua häneen."

Ensimmäisenä vuonna valokuvat lähetetään, jälleennäkeminen seuraa, kuten pikkuinen täyttää vuoden. Toisensa jälkeen neljä lasta, jotka asuvat hänen kanssaan, nuori nainen on tyytyväinen tilanteeseen: "Me puhelin säännöllisesti, kun kerron hänelle viikossa tekemässä iltasatu ja nähdään neljä kertaa vuodessa. Hän tietää, että olen hänen `Bauchmama' ja pitää jäähtyä kaksi mommies. . Lapseni tietävät, että heillä on isoveli ja rakastan häntä hyvin paljon "Tiivis halutaan kaikki" yvi86 "puhuu paljon kanssa adoptiovanhempien:" Se on hyvä tapa se on. Siellä hän on ihana perhe, se on kotona. "

lajitella sotku päähän

Naiset, jotka ovat raskaana suunnittelemattomia, tuntevat usein ylityöllistettyjä ja ylikuormitettuja tunteidensa kohti näitä yllättäviä tilanteita. Jotta emotionaalinen ja järkevä päätös, mutta on "kaaos pään" ensin lajitella.

Konsultointi ilman holhoavuus

Naisille vaikuttaa, se on usein helpompi puhua nimettömänä henkilön kanssa, joka ei ole osallisena konfliktissa. Jotta he voivat tehdä henkilökohtaisia ​​ajatuksia ja tunteita järjestää koskaan ennen perhe ja ystävät ovat vihittiin. Lukuisat yhteyspisteet naisille tässä tilanteessa, esimerkiksi tarjoaa aatteellisen yhdistyksen "Pro Familia", Koulutetut ohjaajat auttavat asiakkaita muotoilemaan heidän tarpeensa, pelot ja epäilykset, ilman niitä holhota sitä.

Regine Wlassitschau liitto "pro Familia" huomauttaa, että naiset, jotka harkitsevat aborttia, on kuultava hyväksyttyyn raskauden konflikti Rådgivningscentrum: "Kuuleminen on käytettävissä puhua syitä, jotka motivoivat naisia ​​keskeyttämään. Sisältö kuulemisen säädetään lailla, naiset tekevät periaatteessa kannustaa jatkamaan raskauden. Kuitenkin niin sinun ei tarvitse huolehtia, että he joutuvat perustelemaan millään tavalla keskusteluun tai painettava soittaa syistä tai muuttaa jo tehtyä päätöstä. Päätös siitä, onko raskaus päättyy tai ei riippuu täysin raskaana. naiset saavat myös tietoa kaikista taloudellisia ja sosiaalisia apuvälineitä, joiden katsotaan avulla jatketaan raskauden ja avaa näkökulmia elämään lapsen pyynnöstä. Ja: Kuuleminen on täysin luottamuksellinen."

Uhrien auttaminen

Sisäinen konflikti johtuu suunnittelematon raskaus voi olla valtava emotionaalinen haaste tuleville vanhemmille. Luoti kuinka naisten pitäisi päättää tässä tilanteessa, ei ole. Tämä riippuu aina yksilöllinen tilanne ja tunteet raskaana vastaan ​​sikiötä.

Neuvoja ja apua konfliktin raskauden, joko puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti, löydät annetun

Moottori liittovaltion keskus Terveystieto (BZgA)