Blid ins Livet Come er idealet om en mor fødslen. Men mange børn er bare alt for tidligt. Hvad er årsagen til for tidlige fødsler og hvad næste?

Urbia Special: præmaturitet

preemies fuettern

Foto: © iStockphoto.com/ tbd

Blid ins Life Kom og sikkerhed for den nyfødte - hvilket er omtrent idealet om en mor fødslen. Men mange børn er bare alt for tidligt.

det har hvert år i Tyskland omkring 55.000 babyer til at skynde sig at komme til verden. Takket være moderne medicin, selvom endda for tidligt fødte børn, der er mindre end 28 uger gamle, gode chancer for at overleve. Men kun en tredjedel af de børn senere udviklede sig normalt.

Hvad er årsagen til præmaturitet? Hvad kan mødre til at beskytte deres barn fra en tidlig start på livet? Hvad særlig forsigtig behøver "forhastet"?

  • Vores emne side præmaturitet introducerer emnet og giver forældre støtte og vigtige råd.
  • Til for tidligt fødte børn, der er bragt med en fødselsvægt på under 400 gram og allerede den 25. uge rundt om i verden, er det i vores produkter Meget små for tidligt fødte børn og deres kamp i livet.
  • Amning er den bedste medicin - især for tidligt fødte børn. Sådan virker det, du læser tavs i vores artikel preemies.
  • Hvordan man kan reducere risikoen for for tidlig fødsel allerede sund livsstil under graviditeten, lære i vores artikel sund graviditet.
  • Vores service rådgivningscentre kaldet udgangspunkter for rådgivning i alle situationer - også i dit nabolag.
  • Og i vores forum preemies daglige møder mange Preemie mødre og mindelser til at rapportere om deres erfaringer til at give råd eller for at spørge til råds.