Ei! Soita lähes kaikki vanhemmat kuorossa. Ja syystäkin. Pieni rajoitus. Voi myös olla tärkeää pysyä vähän kiinteä ja ei tule antaa periksi välittömästi. Lapsellesi luoda tärkeä kehitysaskel.

Itku ei ole sama huuto

anna huutaa lapsi

Kuva: © Colourbox

Olipa se tulee nukkumaan, noin vieroituksen tai asia, että vain äiti voi tuoda nuorten sänkyyn, muttei isä - monet vanhemmat antavat näissä tilanteissa kun lapsi alkaa huutaa. He ovat haluttomia viemäriin, he haluavat muuttaa todella pitkä. Mutta onko lapsi itkee sattuu häntä vai ei, riippuu hyvin paljon iästä ja tietyn tilanteen - ja myös ovatko vanhemmat pysyvät comfortingly lähellä, tai jättää lapsen yksin.

Etenkin iäkkäiden vauvoille ja taaperoille se voi jopa olla tärkeää, että vanhemmat kestämään konflikti jotta heidän lapsensa luo odottavan kehitysaskel. Anna äiti tai isä aina, ne myös vahingoittaa omia rajoja. Tämä tekee pysyvästi väsynyt ja kärsimätön - ja on siksi myös huono lapselle. Kun pitäisi koskaan anna lapsen itkeä - ja kun voi luottaa häneen, että se kasvaa ajan mukana kyyneleitä konflikti!

Kun nälkä yöllä: Älä huuda!

Tilanne: Vauva Jamie on kahdeksan kuukauden ikäiset haluaisivat joka ilta useita kertoja pullon. Hänen vanhempansa ovat vain väsynyt, ja lastenlääkäri sanoi, nyt tarvitsee vauva Jamie ikä yöllä mitään juotavaa. Nyt ajattele sitä: Jos Jamie joskus huuto vieroittaa hänet vähitellen öisin pullosta bittinen?

Viinejä voi - kyllä ​​vai ei? Ei, ehdottomasti ei! Hyvin monet vauvat alle vuoden ikäiset ovat yöllä vielä todellista nälkää. Mutta he huutavat ole ainoa syy. Vauva itkee, on "joka on selvä merkki luettavan vanhemmille: Kestää tarkkaavaisuus, hoito ja luontainen kiinnostus - tavallinen rakkaus"Sanoo Florian Heinen johtaja Division of Pediatric neurologian Hauner lastensairaala Münchenin yliopiston eräässä lehtihaastattelussa. Onko ne niin ylimääräinen annos maitoa tai turvallisuutta halutaan: vauvoilla on vain Primal ja syvä tarpeita, ja jotka haluavat täyttää, muuten luotat maailmassa on vaurioitunut.

Paras vastaus: Vauva yönä haluavat rinnassa tai pullon, ne pitäisi aina saada, vaikka tämä aika on hyvin stressaavaa vanhemmille. Koska lapsi olisi nyt ei vain juoda, vaan se myös pidetään. Joten se saa paitsi ruokaa, vaan myös läheisyyden ja turvallisuuden että se tarvitsee pitkän yön.

Uusi Einschlafgewohnheiten: Ilman protesti lähes mahdotonta

Tilanne: "Tyttäreni on lähes yhdeksän kuukauden ikäinen ja nukkuu syntymästä yksinomaan käsivarteen yhden. Sekä päivällä että yöllä"Huokaa Userin vuonna Urbia foorumilla. "Jos minä makuulle unessa, hän toteaa, että heti istuu alas, ryömii pedin läpi ja on hereillä. Yöllä hän nukkuu korkeintaan yhden tunnin kerrallaan." Muut vauvoille taas haluat nukahtaa vain rintaansa ja huutaa heti, kun ne on talletettu. Tällaiset nukkumistapoihin mennä äidit aineelle.

Viinejä voi - kyllä ​​vai ei? Kyllä - mutta mukana on lähellä ja mukavuutta! Vauva ei vapaaehtoisesti luovu vaalia tapa ja itku niin. Mutta äiti on äärirajoilla kestävyyttä, ja ylitetään täällä. Vauva ei ota emotionaalista vahingon, kun kun äiti (tai isä) eikä nukkumassa kätensä. Jos se itkee muutaman minuutin, koska se on hiljattain luotu hereillä, tämä on ymmärrettävää protesti, mutta se kestää ilman vaurioita.

Paras vastaus:  Ei enää tarvitse käsivarteen tai rinnassa nukahtaa, on kehitysvaiheessa, vanhempien pitäisi antaa lapselle. Vaikka se itkee ensin. Sillä ei ole yksin, äiti tai isä ovat hänen kanssaan, se hyväillä ja puhu hänelle. Ne on enää itku kuin muutaman minuutin lastaan. Kun vauva alkaa huutaa raivoissaan, vanhemmat voivat kokeilla onko riittävää vain puoli kädellään ottaa (kyynärvarsi alla vauvan ruumis liukumäki). pikkuinen "rintojen nukkuja" Voit luoda lyhyitä, kunnes he ovat rauhoittuneet, ennen kuin aloitat toisen yrityksen (mutta ei enää sille päivälle!). Perehdyttäminen vie aikaa aikana useita päiviä vastalause vauva saa vähemmän epäonnistua raivoissaan.

Vauva itkee koska vain äiti pitäisi kääriä: Tämä viini voi olla

Tilanne:  Monet pienet lapset haluavat olla lähes toimittaa vain äidiltä. "Poikani, 1,5 vuotta voi enää tuoda Papa nukkumaan itseään. Bin auttaa täysin epätoivoinen, hän vain huutaa päälle ja huutaa minulle mitään", Lähettämistä Urbia-käyttäjä. Muu toiminta tuskin kestää jonkin isät: "24 kuukauden ikäinen tytär on täysin Muumio kiinteä. Niin paljon, että hänen isänsä ei pitäisi tehdä mitään. Kaikkiaan hän sanoo "tee Mama. Jos se tekee hänestä isä, hän alkaa itkeä katkerasti ja huutaa"Arvostelee toisessa avuton Urbia-äiti jonka kumppani on rakastava, mutta tuloksetta yrittänyt synnytykseen.

Viinejä voi - kyllä ​​vai ei? Kyllä. Ei taaperoa kärsii jos hänen oma isänsä rakastavasti välittää sitä. mutta lapset ovat vakituinen olentoja: Jos lähinnä äiti huolehtii arkisia asioita, käy usein niin, että lapsi tässä tapauksessa ei enää hyväksytä isä. Hänen itku on siis vihainen protesti tuntemattomia.

Paras vastaus: Isä ei pidä Suojaamattoman itseään. Lapsi ei hylkää sitä, vaan yksinkertaisesti haluavat tavallista rutiinia. Nyt on tärkeää, että Papa huolimatta itkien hänen "työpaikka" tekee ja pysyy takana. Jotta lapsi ei itke liian pitkä, paras aluksi vain lyhyt toimintaa kirja (Wrap). Äidin pitäisi seistä syrjässä, neuvoa ja ehkä edes olla huoneessa. Jotta lapsi hyväksyvät helpommin, että nyt isä on vastuussa. Siten menestys on saavutettu, mutta on tärkeää, että isä ottaa hoitaakseen tiettyjä tehtäviä säännöllisesti nyt. Vain rutiini päättyy "fremdeln" lasta toimittamiselle isä. 

Vauva olla iholla: Lyhyt viinit väistämätöntä

Tilanne: Jotkut vauvat kuluu päivän aikana, muuten ne huutavat. ". Sohnemann nro 3 on kulunut viisi kuukautta kehittyvät hyvin - paitsi että hän haluaa olla kuluneet koko päivän, ainoa pysyvä. Se saa minut hitaasti mutta valmis. Valitettavasti en laita se pois päältä kahden sekunnin, hän huutaa hänen kurkustaan ​​ulos, käynnissä sininen ja lisää siihen kunnes hän ei voi hengittää"Raportoi Userin vuonna Urbia foorumilla, joka voi jopa kävellä ilman vauva wc.

Viinejä voi - kyllä ​​vai ei? Kyllä, mutta vain lyhyesti! Jos äiti huoneessa, puhu vauva ja näkyy hänen ei ole haitallista, jos lapsi tarvitsee maatessaan Playmat. Tietenkin vauvoille halunnut fyysistä kontaktia. Pidä se vaan henkisesti siitä koko ajan kuluminen ei ole aina mahdollista. Vielä tärkeämpää on, ne ovat keskellä toimintaa, eli jossa jopa äiti tai isä on.

Paras vastaus:  Vauva ei ole liian raskas, se voi istua osan päivän kantaja, vaikka kotityöt vanhempiensa tai mennä. Kuitenkin vauvan täytyy oppia, että maailma tuntuu okei, jos tilaa ei ole kulunut. Aluksi vanhempien tulisi sijoittaa vauva vain muutaman minuutin. Jos se itkee, hän voi puhua hänelle, aivohalvaus hänelle ja rauhoittaa, kääntyä välillä mutta myös lyhyt, joita toinen toiminto (näköetäisyydellä). Riippuen takertuva vauva, sitä lyhyempi pudotus olisi ensin ulottaa vähitellen.

Imetys Kun vieroituksen kyyneleet ovat yleensä tarpeen

Tilanne: Äiti haluaa asteittain vieroittaa, mutta lapsi itkee heti, jos se ei saa rinnassa. Joten se on kanssa Urbia-Userin: "Poikani can (9,5 kuukautta) alusta on ehdoton rintojen lapsi. Se kestää jopa nyt ei pullo eikä kuppi. Sitten itku ja hän heittää vasemmalta oikealle ja on todella vihainen. En todellakaan ole koskaan antanut hänen muuten itkeä, mutta haluaisin vieroittaa mutta onnellinen kertaa"Kirjoittaa äiti Urbia-imetyksen ja ruokavalio foorumin.

Viinejä voi - kyllä ​​vai ei? Ei, koska se ei ole välttämätöntä enimmillään vieroituksen lähes aina ilman kyyneliä. Koska imettävät pitäisi olla molemminpuolista asia koskee aina tarpeet kaksi ihmistä, äiti saa imettää vastoin tahtoaan. Kuitenkin ne täytyy laskea enemmän aikaa kuin aluksi ajateltiin vieroitukseen usein. Lapsiystävällinen vieroituksen voi kestää löysä kuusi kohteeseen kahdeksan viikkoa. Tämä vie aikaa, muuten yleensä rinnassa, jotta voidaan vastata, tai kasvojen turpoamista.

Paras vastaus: "lempeä vieroitukseen", Tässä menetelmässä äiti tarjoaa rinnasta ei yksinään, vaan odottaa, kunnes lapsi vastauksia. Haluta lapsi sitten rinnan, äiti on haluton aluksi hieman ja yritti häiritä sen uudelleen muutaman minuutin kuluttua. He ovat jälkeläisiä myös ennen ruokkimista pieni pullo tai puuroa, niin että ensimmäinen nälkä on mennyt jo. Siten lähellä imetyksen voi irrota vähitellen.

mutta hyväksyy vauva tahansa pullo nänni, suosittelen kätilöt kokeilla näitä säädöksiä kanssa tikkari aina pyyhkiä vauvan suuhun sivussa (juurtuvat refleksi laukaisee), anna isä yrittää ruokinta, kääri pullo vaatteessa äiti, pullon ensimmäisen kerran Tarjoamme jos vauva ei ole liian nälkäinen (ja siten vähemmän suvaitsevainen) on. Tarvittaessa maitoa voidaan juurruttanut kanssa pieni muovinen lusikka, joka ei ota enemmän kokemusta Kätilön imetyksen. Kuudesta kuukaudesta koulutus kuppi pehmeä nokka on.

Älä itke jakosaumaa päästää lastentarhassa

Tilanne:  Kuormittaa vanhempia kovasti kun lapsi itkee joka aamu jäähyväiset klo päiväkoti. "Viikon se on kauheaa. Tyttäreni (2) ei halua minun mennä. Hän sanoo aina, 'Äiti jäädä tänne', ja itkee katkerasti. Olen todella siellä pitkä, joten heillä on aikaa juuri sinne. Mutta kun haluaisin mennä, hän huutaa ja puristi jalkaani"Urbia-Userin lähettämistä tappiota. 

Viinejä voi - kyllä ​​vai ei? Vasta kun muuta vaihtoehtoa ei ole! Paras jotka korostavat kehityshäiriöitä psykologit, on lapsille nimeltään "lempeä akklimatisaatio", Täällä vanhemmat voivat jäädä päiviä ja viikkoja kanssa Kiga. He menevät muutaman päivän minuuttia myöhemmin pitkään poissa. Valitettavasti useimmat taimitarhat eivät tarjoa lempeä asettumista tai vain hyvin rajoitetussa muodossa. Siksi monet vanhemmat eivät ole täysin noin lapsia kyyneliin jakaus.

Paras vastaus: Alkaa lapsen leikkiä nopeasti, kun äiti tai isä ovat menneet, vanhemmat ja lapsi lyhyt viinit (noin viidestä kymmeneen minuuttia) niissä on oltava jakaus. Mutta itku on pitkä tai se on välillä itku jälleen Kiga aamulla, kannattaa puhumalla opettajat - tarvittaessa varsin voimakkaasti - etsivät yksilöllisen ratkaisun. Nyt voi auttaa niin kauan pysyä jonkin aikaa aamulla siellä, kunnes lapsi peliin. Tai sitä muutamaa päivää aikaisemmin (kun yhdestä kahteen tuntiin) jälleen elpyä. 

anna tällaista itkeä kauan? 

Joten vaikka on olemassa tilanteita, joissa vanhemmat voivat kestää kyyneleet lapsensa. mutta sinun ei pitäisi koskaan olla pidempi kuin muutaman minuutin itkeä tai istunut joutilaana kuten se huutaa kimeä epätoivo sisällä. Myös vanhempien ei pitäisi päästää lapsensa täällä yksin, vaan on laji, rakastava ja rauhallisesti lohduttaa.

Miten vauvan itku pitkään ei voida määrittää kellon tapauksessa tässä vanhempien pitäisi vain kuunnella tarkasti. Voit arvioida: Knöttert lapsensa vain? Itku siellä, mutta ei kovin energinen? Vai onko se jo itse prosessissa "wegzuschreien", Hillitty Knöttern voidaan sallia pidempi kuin todellinen viinejä. Ja tämä puolestaan ​​voi sietää jonkin verran kauemmin kuin kimeä, joka voi kestää vain hetken.