Seksualitet kan være særligt smukke under graviditeten, denne erfaring gør mange kvinder. Men indledende utilfredshed og senere barnet bump på bestemte positioner kan hindre kærlighedsliv. Læs her, hvad du bør vide om sex under graviditeten.

Samleje under graviditeten

Sex graviditet

Foto: © Colourbox

Den kærlighedsliv er kendt for at være væsentligt stimuleret af hormoner. men ofte nå flere gange deres sædvanlige koncentration i graviditeten. Ikke underligt da, at mange kvinder i graviditeten har udfaset specielt meget lyst til at have sex med deres partner. Vordende forældre sover i gennemsnit 1,5 gange om ugen sammen som en undersøgelse af Berlin Charité afsløret. Og det er godt, fordi seksualitet styrker båndet af vordende forældre, og sundt fysisk kærlighed er også ske at være. Derfor bør par nyde sex under graviditeten stille udstrækning. Hvilke faser ønske om mænd og kvinder kan gå igennem i løbet af graviditeten, hvorfor de fleste bekymringer er unødvendige her som seksuelle positioner er nu stærkt anbefales, og hvad der hjælper, når "Han" pludselig ikke mere ret til at "Du" tilgang vover:

Tidlig graviditet: Ingen maven, men ingen sex

Den positive graviditetstest er ikke gammel, endnu at se en mave så godt som ikke og prævention er blevet overflødige. Således ville ønske være absolut intet i vejen - hvis det var for der, fordi især i begyndelsen af ​​graviditeten synes at have midlertidigt vedtaget i mange kvinder. Denne smerte er normalt, som den indledende hormonelle forandringer beutelt kroppen med mange graviditet klager. Gør du føler dig træt, træt, svimmel, måske tarmproblemer, hyppig hovedpine - alle stadig ud over den ubehagelige brystspænding og en latent følelse af kvalme. Kvinder har brug for nu at have nogen frygt for, at dette ville nu ni måneder pisket forblive - ønsket kommer for det meste senest efter den første trimester af graviditeten tilbage på.

Men i øjeblikket er det "quickie" ofte kun én ud. Snarere end at gå på pension, men nu kan mænd bruge denne tid til at lægge mere vægt på ømhed og omfattende nuttede timer - som kan være en optakt til sex, men ikke alle. I nærheden er nu vigtigt, fordi mentalt graviditet for begge parter er en stor forandring. De føler, at de er på den fantastiske rejse fra parret til familien, og at hele dag og de forudgående adfærdsmønstre vil ændre sig. De fleste kvinder nyder det nu, hvis partneren også er på udkig gange uden skjulte kontakt motiver hud seksuel, fordi det trøster, beroliger, giver mod og selvtillid. Og også her ofte anvender det gamle ordsprog, at appetitten kommer med at spise, især når der ikke er nogen forventning bag det. Endelig er sex er godt for kredsløbet og til at slappe af, hvilket kun kan være godt, især i første trimester af graviditeten. Og så er der også denne fantastiske dag i de første tre måneder, hvor alle graviditet symptomer er midlertidigt væk ...  

Frygt for Køn: Most unødvendig

Men nogle kvinder ikke kun gør invasionen af ​​hormoner til at skabe, men de slider med hemmelige frygt: Kan ikke indføres bakterier i skeden under sex? Kan en orgasme kan udløse arbejdskraft? Kører for voldelig sex måske ender endda forårsage en abort? Alle disse bekymringer er helt ubegrundet, hvid gynækolog Dr. med. Katharina Larisch fra München og erklærede eftertrykkeligt: ​​"Sex og samleje ikke ondt under graviditet." Sexverbot eksisterer ikke. Barnet er godt beskyttet af fostervandet i livmoderen, og fra den tykke livmodervæggen. Den slim stik, der forsegler livmoderhalsen, holdt barnet også mod bakterier. Samt det sure miljø i skeden, der gør udenlandske bakterier vanskelige at reproducere. Undersøgelser har vist, at der ikke er nogen forbindelse mellem sex i graviditeten og for tidlig fødsel, så længe det er en normal drift graviditet.

Diffuse og ikke helt løst angst kan også føre til vaginal tørhed og smerter under sex, hvilket naturligvis igen øger den mentale blokade. Således "kvinde" igen turde hjælpe hende tider ganske enkel foranstaltninger, såsom en fed creme, malkning fedt eller smøremiddel creme fra apoteket, der gør stoffet lidt glattere. Men ingen bør tvinge dem til at elske dig selv, det kan også være rigtigt, bare én gang for at holde pause et stykke tid.

Kan vi i graviditeten fortsætter med at have sex med?

Anden tredje: sex er sjovt

I det andet trimester af graviditeten kroppen normalt vidunderligt har tilpasset til graviditet, energi tilbage, virksomheden er nogle gange større end før. For mange kvinder, de hormoner, også giver særlig intens nydelse til manden og bedre sex. De budbringere forårsager nemlig blandt andet, at klitoris og skeden er bedre forsynet med blod og er mere modtagelige for seksuelle stimuli og følsom touch. Derfor gravide kvinder opnå orgasme mere nemt og hurtigt. Apropos orgasme: Den stille kan vise sig virkelig hårdt. Selv hvis en kvinde føler, at hendes ufødte barn fidgeting vildt efter klimaks ikke betyder, at barnet bemærket noget eller selv hvis i smerte. Det hele er bare en normal reaktion på det ufødte barn til det forhøjede blodtryk hos moderen og hendes højlydt bankende hjerte.

Hvis partneren ønsker at have sex

Den tilbagevendende ønske om deres partner, ville de fleste mænd være naturligt meget. Mange af dem føler fysisk meget tiltrukket af hende gravide kæreste nu. Der er dog nogle tilfælde, der pludselig vige tilbage fra sex med deres partner gravid, ønsker ikke lige ud med det, nogle af: "Nej, i sidste ende jeg stadig Carry brudt noget!" Mumble og selv udstede en Sexverbot. Privat, er nogle mænd plaget af tanken om, at en lille tilskuer i maven af ​​kvinden se dem have sex eller kunne det endda til skade. Lidt undervisning om den kvindelige anatomi kan allerede berolige mange procrastinators: Den embryo svæver i det varme fostervand, omgivet af fosterhinden, som igen er omgivet af den tykke og hårde mur af livmoderen. Det hele er tæt forseglet af en temmelig langvarig "flaskehals" (livmoderhalsen). Det er manden så anatomisk umuligt at skubbe eller til barnet at såre ham overhovedet.

Men nogle mænd bare brug for lidt tid til at opfatte den kommende mor på samme tid som en kærlighed partner til nyt og imponerende er den rolle, som den gravide kvinde. Det vigtige er, at "mennesket" stadig ikke helt tilbage, fordi der kan forestille seksualitet i øjeblikket ikke helt behøver ikke vige tilbage fra krammer sessioner på sofaen i stuen eller at have i sengen - og de er på for følelsen af ​​samvær faktisk vigtigere end Sex. Cuddly øjeblikke med forhandlingerne om den post-graviditet og en fremtidig familie gør hemmelige frygt luft, giver fortrolighed - og tillade usikre mænd ofte mere tillidsfulde igen.

forhindre blære infektioner efter sex

Glæden ved at returnere fælles elskov til tider også bringer uønsket konsekvens med det: Mange kvinder bare tendens til at blære-infektioner under graviditeten. Det er ikke noget ikke kaldes "bryllupsrejse sygdom", fordi det ofte er udløst af køn: under forhuden af ​​manden flytte bakterier, der kan lide at stige op i hendes blære. Hvem er tilbøjelige til at urinvejsinfektioner, skal gå inden for 10 minutter efter sex i toilettet, så bakterierne er begyndt at stige i urinrøret skylles ud. Selv et glas vand, hvori en teskefuld C-vitamin er løst, kan - have en forebyggende virkning, fordi bakterier ikke kan lide sure miljø i blæren - umiddelbart inden eller efter at have drukket.

Sex under graviditet

Foto: © babyclub.de

Gode ​​sex positioner for gravide kvinder

Selv hvis de tidligere har konfronteret alle seksuelle positioner minded - akrobatik i sengen a la Kamasutra er de fleste kvinder i slutningen af ​​graviditeten så for besværligt. Underlivet kan have mere og mere ligner en medicin bold (og synes også at veje så meget), du føler som mobil som en flodhest og derfor ofte komme sig kærligheden den mere komfortabel stilling før (undtagelser bevise som altid reglen). Komfortabel er på ingen måde fantasiløst. Fem seksuelle positioner (i det mindste) kan nu anvendes:

  • I denne stilling er den kvinde, liggende på sin side, at parret vender med ansigterne til hinanden. I en lateral position ikke overbelastes meste af vægten af ​​den partner i livmoderen.
  • Den "Löffelchenposition"I hvilke både ligge på den side, men med ryggen til ham: Således kan penis trænge mindre langt. Dybere leddene kan være ubehageligt som graviditeten skrider frem.
  • I denne stilling sengen tjener som afstivning: Bugen er ikke længere en forhindring, når kvinde liggende med benene bøjet tæt på kanten af ​​sengen mens understøttede bækken og fødder på madrassen. Partneren kan enten knæle for hende eller stå.
  • Kvinden ligger eller sidder på toppen. Så ingen vægt er på hendes mave, og hun kan styre dybden og sværhedsgraden af ​​selve indtrængen.
  • Den siddestilling, hvor ligeledes er ingen vægt på livmoderen: Den gravide bare sidder på skødet af sin partner, da han sidder på en (stabil) stol eller i sengen oprejst.

Sammentrækninger efter køn: Ganske normale

Under eller efter sex, kan det ske, især i det sidste trimester af graviditeten, at en kvinde har abdominale sammentrækninger. Det er ubehageligt, men ikke farligt. Ved orgasme en aksel mindre sammentrækninger udløses i kroppen. Du kan bare vente et par minutter og puste forsigtigt ind i maven, indtil de spændte livmoderhalskræft muskler løse blade igen, svarende til praksis i arbejdskraft. Sådanne korte spasmer kan ikke sættes i bevægelse fødslen.

Ingen sex for gravide kvinder i særlige tilfælde

Kører en graviditet normal, er den muntre nydelse af forskellige sorter under sex mod noget. Kun i nogle få tilfælde, Professional Association of gynækologer rådgiver forsigtighed: Hvis en kvinde allerede havde flere aborter; blødninger; i ægte tidlig fødsel (ikke arbejdskraft motion), som allerede forkorte livmoderhalsen; hvis moderkagen er over livmoderhalsen (placenta praevia), fordi sex nogle gange fører her til blødning; i kroniske sygdomme, såsom diabetes, bakterielle infektioner i vagina; når fosterhinden i slutningen af ​​graviditeten er allerede briste. Hos lægen bør være en sikkerhedsforanstaltning gælder også, når der opstår blødning efter sex.

Oralsex er tilladt under graviditeten

Men i disse tilfælde ofte forsigtighed betyder ikke, at et par nu helt må give afkald på fysisk kærlighed: Varianter af glæde, hvor penis ikke er indsat i vagina (og intet andet), er næsten altid tilladt. For eksempel oralsex er uskadelig, og selv den rent overfladiske strøg af klitoris, herunder orgasme er normalt ikke et problem. Kvinder bør roligt diskutere åbent med deres læge, om og hvor meget tilbageholdenhed er virkelig nødvendigt. Ofte pleje skal også være midlertidig, har stabiliseret sig, for eksempel, indtil en skrøbelig graviditet med indledende blødning, eller er med held behandlet af en vaginal infektion.

Induktion af arbejdskraft: Sex tager smerter drop?

Også, hvis du kan læse det igen og igen: Sex alene løser tæt på forfaldsdatoen ingen fødsel, ikke engang reelle sammentrækninger (mere end de normale motion sammentrækninger). Selvom hormonet prostaglandin kan være i ejakulere bevise, men mængden er så lille, at det ikke blæser effekt. Men i det mindste det gør livmoderhalsen blød og forbereder det til sammentrækninger. Sex på sigt, men er tæt, ikke kun fordi en god metode til at lokke barnet. Men også fordi han bare slapper af og godt humør. Og det kan give startskuddet til fødslen.