Seksuaalisuus voi olla erityisen kaunis raskauden aikana, tämä kokemus tekee monet naiset. Mutta ensimmäiset tyytymättömyyden ja myöhemmin vauva kolahtaa tietyissä kohdissa voi haitata rakkauselämä. Lue täältä, mitä pitäisi tietää seksistä raskauden aikana.

Yhdynnässä raskauden

Sex raskaus

Kuva: © Colourbox

Rakkauselämä tiedetään merkittävästi stimuloida hormoneja. mutta usein saavuttaa monta kertaa tavanomainen pitoisuus raskauden. Ei ihme, että monet naiset raskauden ovat vähitellen erityisesti paljon halua seksiä kumppaninsa kanssa. Lasta odottaville nukkuvat keskimäärin 1,5 kertaa viikossa yhdessä tutkimuksen Berliinin Charité paljasti. Ja se on hyvä, koska seksuaalisuus vahvistaa siteen tulevien vanhempien ja terve fyysinen rakkaus on myös sattuvat olemaan. Siksi parit pitäisi nauttia seksistä raskauden aikana hiljainen laajasti. Missä vaiheissa halu miehet ja naiset voivat käydä läpi raskauden aikana, miksi useimmat huolet ovat turhia tässä jotka seksuaalinen kannat ovat nyt erittäin suositeltavaa ja mikä auttaa, kun "Hän" yhtäkkiä enää oikeutta "You" lähestymistapa uskaltaa:

Alkuraskauden: Ei vatsaan, mutta ei sukupuolta

Positiivisen raskaustesti ei ole vanha, vielä nähdä vatsa niin hyvä kuin ei ja ehkäisyä ovat tulleet tarpeettomiksi. Siten halu olisi ehdottomasti mitään tapaa - jos se on siellä, koska etenkin raskauden alkuvaiheessa näyttää tilapäisesti hyväksytty monilla naisilla. Tämä kipu on normaalia, sillä alkuperäisen hormonaalisia muutoksia beutelt kehon monia raskauteen valituksia. Tehdä sinusta tuntuu väsynyt, väsynyt, huimausta, ehkä suolisto-ongelmia, usein päänsärkyä - kaikki vielä lisäksi epämiellyttävä rintojen arkuus ja piilevä tunne pahoinvointia. Naiset tarvitsevat nyt ole pelkoa siitä, että tämä olisi puhemies, yhdeksän kuukautta lyöty pysyvät - halu tuodaan pääosin viimeistään kun ensimmäinen raskauskolmanneksen takaisin.

Kuitenkin tällä hetkellä on "pikainen" usein vain yksi. Eläköitymisen sijasta, mutta nyt miehet voivat käyttää tätä aikaa korostettava enemmän hellyyttä ja laaja pehmoinen tuntia - joka voi olla alkusoittoa sukupuoleen, mutta ei kaikille. Lähistöllä on nyt tärkeää, koska henkisesti raskaus molemmille osapuolille on iso muutos. He kokevat, että he ovat uskomattomia matka pari perhettä, ja että koko päivän ja edellisen käyttäytymismalleja muuttuu. Useimmat naiset nauttivat nyt, jos kumppani on myös haluavat kertoja ilman seksuaalista taka-ajatuksia ihokosketus, koska se lohduttaa, rauhoittaa, antaa rohkeutta ja luottamusta. Ja tässä liian usein pätee vanha sanonta, että ruokahalu mukana syöminen, varsinkin kun ei ole odotuksia sen takana. Lopuksi, sukupuoli on hyvä liikkeeseen ja rentoutua, joka voi olla vain hyvä, varsinkin ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana. Ja sitten on myös hämmästyttävän päivän kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, jossa kaikki raskaus oireet ovat tilapäisesti poissa ...  

Pelko Sukupuoli: Useimmat turhaa

Mutta jotkut naiset eivät vain tee hyökkäyksen hormoneja luoda, mutta ne työtä salaisia ​​pelkoja: Ei voida ottaa käyttöön bakteerien emättimeen seksin aikana? Voiko orgasmi voi laukaista työvoimaa? Käy liian väkivaltainen sukupuoli saattaa päätyä jopa aiheuttaa keskenmenon? Kaikki nämä huolet ovat täysin perusteettomia, valkoinen gynekologi Dr. med. Katharina Larisch Münchenistä ja julisti painokkaasti: "Sex and yhdyntää ei satu raskauden aikana." Sexverbot ei ole olemassa. Vauva on hyvin suojattu lapsivesi kohdussa, ja paksu kohdun seinämään. Limaa pistoke, joka sinetöi kohdunkaula, piti vauva myös bakteereita. Sekä happamassa ympäristössä vagina, joka tekee ulkomaiset bakteereita vaikea väärentää. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ei ole mitään yhteyttä välillä seksiä raskauden ja ennenaikaisen synnytyksen, kunhan se on normaalia käynnissä raskaus.

Hajanaisia ​​ja ei aivan ratkaista ahdistus voi johtaa myös emättimen kuivuutta ja kipu seksin aikana, mikä tietysti puolestaan ​​lisää henkistä saarto. Niinpä "nainen" taas uskalla auttaa häntä kertaa varsin yksinkertaisilla toimenpiteillä, kuten rasva kerma, lypsy tai voiteluaine kermaa apteekista jotka tekevät kangas hieman pehmeämpi. Mutta kukaan ei saa pakottaa heitä rakastamaan itseäsi, se voi olla oikeassa, vain kerran keskeyttää hetkeksi.

Voimmeko raskauden edelleen harrastaa seksiä?

Toinen Kolmas: sukupuoli on hauskaa

Toisen raskauskolmanneksen elin on yleensä hienosti sovitettu raskauden, energia palaa, yritys on joskus suurempi kuin ennen. Monille naisille, hormonien tarjoavat myös erityisen intensiivistä ilo miehen ja parempaan seksiin. Sanansaattajat aiheuttavat nimittäin muun muassa, että klitoriksen ja emättimen paremmin mukana toimitetaan verta ja ovat vastaanottavaisempia seksuaalisen ärsykkeen ja herkkä kosketus. Siksi raskaana orgasmin helpommin ja nopeammin. Puhuminen orgasmi: Hiljainen voi osoittautua todella kova. Vaikka naisen mielestä hänen syntymätön lapsensa fidgeting villisti jälkeen huipentuma ei tarkoita, että vauva huomasi jotain tai vaikka kipua. Koko juttu on vain normaali reaktio syntymättömän lapsen kohonnut verenpaine äidin ja hänen äänekkäästi sykkivä sydän.

Jos kumppani haluaa seksiä

Palaavan halu kumppaninsa, useimmat ihmiset olisivat luonnollisesti hyvin. Monet heistä tuntuu fyysisesti hyvin vetoa hänen raskaana tyttöystävänsä nyt. On kuitenkin olemassa joitakin tapauksia, että yhtäkkiä vältellä seksiä kumppaninsa kanssa raskaana, eivät halua heti sen kanssa, jotkut: "Ei, lopulta olen edelleen kuljettaa rikki jotain!" Mumble ja itse antaa Sexverbot. Yksityisesti, jotkut miehet vaivaavat ajatus, että pieni onlooker vatsassa nainen nähdä niitä seksiä tai sitä voitaisiin jopa loukkaantua. Hieman opetus naisen anatomia voidaan jo rauhoittaa monia procrastinators: Alkio kelluu lämpimässä lapsivesi ympäröimänä sikiöpussiin, joka puolestaan ​​ympäröi paksu ja kova seinän kohtuun. Koko on tiiviisti suljettu melko pitkä "pullonkaula" (kohdunkaula). Se on mies niin anatomisesti mahdotonta työntää tai vauvan satuttaa häntä lainkaan.

Mutta jotkut miehet tarvitsee vain vähän aikaa hahmottaa mahdollisille äiti samaan aikaan kuin rakkaus kumppani uusi ja vaikuttava on rooli raskaana. Tärkeää on, että "ihminen" vieläkään täysin vetäytyy, sillä kuka voi kuvitella seksuaalisuuden hetkellä ei aivan tarvitse vältellä halailemaan istuntoja olohuoneen sohva tai olla sängyssä - ja ne ovat varten yhteenkuuluvuuden tunnetta todella tärkeämpää kuin Sex. Pehmoinen hetkiä neuvottelut post-raskauden ja tulevaisuuden perhe tehdä salaisia ​​pelkoja ilmaa, anna tuttuus - ja Salli suojaamattomat miehet usein luottavaisempi uudelleen.

estämään Virtsarakkotulehdukset seksin jälkeen

Ilo palaavien yhteisten rakastelu joskus tuo toivottuja seuraus mukanaan: Monet naiset vain yleensä virtsarakon tulehdukset raskauden aikana. Tämä ei ole mitään ole nimeltään "kuherruskuukautta tauti", koska se laukaisee usein sukupuolen: esinahan alla miehen liikkua bakteereita, jotka haluavat astua hänen virtsarakon. Joka on altis virtsatietulehdus, pitäisi mennä 10 minuutin kuluessa sukupuoleen wc jotta bakteerit ovat alkaneet kasvaa virtsaputken huuhdotaan. Jopa lasin vettä, jossa tl C-vitamiini on ratkaistu, voi - olla ennalta ehkäisevä vaikutus, koska bakteerit eivät pidä happamassa ympäristössä, virtsarakon - juuri ennen tai juomisen jälkeen.

Sex raskauden aikana

Kuva: © babyclub.de

Hyvä seksiasennoista raskaana oleville naisille

Vaikka ne aiemmin kohdanneet kaikki seksuaalinen kannat ajattelevia - akrobatiaa sängyssä la Kamasutra on useimmilla naisilla raskauden loppuvaiheessa sitten liian raskas. Vatsa voi olla yhä muistuttaa kuntopallo (ja ilmeisesti myös painaa yhtä paljon), tunnet niin korkea kuin virtahepo ja siksi usein toipua rakkaudesta mukavampaa asentoon ennen (poikkeuksia todistaa kuten aina sääntö). Mukava ei suinkaan mielikuvitukseton. Viisi seksuaalinen kannat (ainakin) voidaan nyt käyttää:

  • Tässä asennossa nainen makaa kyljellään, pari kääntyy kasvot toisiinsa. Käännettynä sivuun ei ylikuormitettu suurimman painon kumppanin kohtuun.
  • "Löffelchenposition"Jossa sekä valhe puolella, mutta hänen takaisin hänelle: Näin penis voi tunkeutua vähemmän pitkälle. Syvempi liitokset voivat olla epämiellyttävä raskauden edetessä.
  • Tässä asennossa sängyn toimii potkuri: vatsa ei ole enää este, kun nainen makaa jalat taivutettu lähelle reunalla sängyn, tukemana lantion ja jalat patja. Kumppani voi joko polvistua ennen häntä tai seistä.
  • Nainen sijaitsee tai istuu päälle. Joten ei paino on hänen vatsan ja hän voi ohjata syvyyttä ja vakavuutta tunkeutumisen itse.
  • Istumapaikan, jossa niin ikään ole painoa kohtuun: raskaana vain istuu syliin hänen kumppaninsa, kun hän istuu (vakaa) tuoli tai sängyssä pystyssä.

Supistukset seksin jälkeen: Melko normaali

Aikana tai sen jälkeen sukupuoli, se voi tapahtua erityisesti viimeisen raskauskolmanneksen, että nainen on vatsan supistuksia. Tämä on epämiellyttävää, mutta ei vaarallinen. Mukaan orgasmi akselin pienempi supistukset laukeaa kehossa. Voit vain odota muutama minuutti ja hengittää kevyesti vatsaan kunnes jännittynyt kohdun lihakset irtolehdet jälleen samanlainen käytäntö työvoimaa. Tällaisia ​​lyhyitä kouristukset voi käynnistää synnytyksen.

Ei seksiä raskaana oleville naisille poikkeustapauksissa

Juoksee raskaus normaali, on iloinen nauttiminen eri lajikkeiden seksin aikana vastaan ​​mitään. Vain muutamissa tapauksissa, Professional Association of gynekologien neuvoo varovaisuuteen: Jos nainen on jo ollut useita keskenmenoja; verenvuotoa; totta ennenaikaisen synnytyksen (ei työvoiman liikunta), joka jo lyhentää kohdunkaula; jos istukka on yläpuolella kohdunkaula (etinen istukka), koska sukupuoli johtaa joskus täällä verenvuoto; kroonisten sairauksien, kuten diabeteksen, bakteeri-infektiot emättimen; kun sikiöpussiin lopussa raskaus on jo puhjennut. Lääkärissä olisi varotoimena myös silloin, kun vuotoa seksin jälkeen.

Suuseksissä on sallittua raskausaikana

Kuitenkin näissä tapauksissa usein varovaisuus ei tarkoita, että pari on nyt kokonaan luovuttava fyysisen rakkauden: Vaihtoehtoja mielihyvän jossa penis ei ole asetettu emättimeen (eikä mitään muuta), ovat lähes aina sallittua. Esimerkiksi suun kautta seksi on vaaraton, ja jopa puhtaasti pinnallinen sivelyyn klitoriksen, mukaan lukien orgasmi ei yleensä ole ongelma. Naisten pitäisi rauhallisesti keskustella avoimesti lääkärin kanssa sitä, kuinka paljon rajoitus on todella tarpeen. Usein hoito on myös oltava tilapäisiä, on vakiintunut, esimerkiksi kunnes horjuva raskauden alkuvaiheen verenvuotoa tai onnistuneesti hoitaa emätintulehdus.

Synnytyksen: Sex vie kipuja tippua?

Lisäksi, jos voit lukea sen uudestaan ​​ja uudestaan: Sex yksin ratkaisee lähellä eräpäivää ei ole synnytetty, ei edes todellista supistukset (enemmän kuin normaali harjoitus supistukset). Vaikka hormoni prostaglandiini voi olla siemennesteessä todistaa, mutta määrä on niin pieni, että se ei puhalla vaikutus. Mutta ainakin se tekee kohdunkaula pehmeä ja valmistelee sen supistuksia. Sukupuolen aikavälillä, mutta on lähellä paitsi siksi hyvä tapa houkutella vauva. Mutta myös siksi, että hän vain rentouttaa ja hyvällä tuulella. Ja tämä voi antaa lähtölaukaus syntymästä.