Se sattuu niin paljon, ja lähes kaikki on jo tapahtumassa: Lovesickness. Joiden vaiheita käyt läpi niin luonnollisesti ja mitä mahdollisuuksia on lievittää hänen ja parantamaan särkynyt sydän uudelleen?

Sydän sattuu: Sen sijaan, ei ole parannuskeinoa

Harkittuja nainen 2

Kuva: © panthermedia / Lisa Vanovitch

Sattuu helvetisti ja tapahtuu lähes joka joskus: surua. Syyt kurjuus on monia. Ehkä pitkäaikainen suhde on juuri mennyt tuhat kappaletta, tai kumppanin lyhyen yhteisen tanssi päällä sateenkaaren yllättäen prinssi on Ekelpaket. Salainen rakkaus mitään mahdollisuuksia menestyä voi luonnollisesti aiheuttaa huomattavia sydänsuruja. Surullinen tanssi tietenkin kuuluu myös shokki, kun yksi saa tietää, että kumppani on mennyt outo.

Yksi asia on selvä kaikissa näissä pimeitä puolia rakkauden: Todellinen lääke Lovesickness ei ole olemassa. Nyt jos todella haluat lopettaa hänen rakkaussuhde tai tarpeita, mutta voit tehdä paljon saada ilman pysyviä psyykkisiä vammoja pulasta kuin mahdollista.

Ensimmäinen vaihe: Viha

"Kakista ulos vain" (Sylkeä se pois) Psykologit neuvoo kaikenlaisten surua ja kipua. Ja he ovat oikeassa: Mikä on nielty, tekee kirjaimellisesti vatsakipuja. Jos se on mitä on tapahtunut ja surua pitää teitä yhteisessä kynnet, ei auta "Teeskentelee kaikki on kunnossa"Kuin jos Ar kulkee toisella .... Nyt itkee ja kiristellään hampaita, on itkenyt, huusi, kirottu, herjannut ja vihasi olla.

Anna kaikki tunteet pois, mikä pätee erityisesti miehille, jotka niin usein ongelmia. Puhdistava ukonilma joka voi vielä kestää jonkin aikaa on aina parempi kuin kärttyinen katkeruus kertyy kuukausia sinussa. Kitistä paras ystävä / paras ystävä häpeämättömän täynnä, koota laajasti esiin koko yhteisen rotta, joka on pettänyt sinut, pettynyt tai jätä. Myös kosto ovat aluksi normaali, mutta on tärkeää saada heidät tyytyväisiksi ainoastaan ​​omaa mielikuvitusta (mutta sitten hiljaa laajasti ja mehua).

Kirkastumisen kumppani ei auta

Jotkut ihmiset haluavat kuitenkin transfigure Valitsin / kuluneen (t) puolustella hänen / hänen käyttäytymistä ja perustella sitä. He valittavat itse otettava syyttää kaikesta ja vain hyviä hiukset ex-kumppani. He rakensivat alttarin kuvia ja kukkia ja istua tuntikausia ulvontaa ennen. Jälleen kerran, tämä on tapa selviytyä surua rikki rakkauden, mutta joita ei voi käyttää liian kauan. Koska salaa tiedämme jo, että tämä ihannointi ei ole totuus. Se on terveellisempää, kun tämä vaihe pian muuttuu vihaa. Tajuatko, mitä muut tekivät sinulle ja voit olla hitaasti mutta varmasti todella erittäin raivoissaan.

Toinen vaihe: päästä pois

Olet melkein valmis kaiken yhdessä, sekoitus tuttavapiiriäsi ja lähes koskaan mennyt ilman kumppani? Sitten on aika (ja kovaa työtä) laittaa sinut takaisin omissa jaloissa. Jotkut ihmiset ovat nyt niin säröillä heidän itsetuntoaan, että he tekevät - etenkin pitkien suhteet - eivät luota saada elämänsä vain kahvasta. Mutta se voi jokainen! Kuitenkin, meidän ei pitäisi ajatella kahdesti siitä, mutta tee se.

On mielessäsi, varmasti paljon asioita, joita olet halunnut aina tehdä ennen, mitä olet ollut tähän asti, mutta aivan liian laiska (tai liian huono). Nyt on oikea aika värjätä hiukset vihdoin käydä karate kurssin tehdä viikonloppumatka Madridiin omistautua kaupunkien puutarhanhoito tai maalata asunnon kokonaan taivaansininen. Mitä tahansa teetkin, kaikki puhaltaa paremmin kuin kurjuutta ja ahtaa suklaata se!

Kolmas vaihe: tunnustella uuden rakkauden

Uusi rakkaus? Tämä ei tietenkään ole alunperin U ber-kaikki ko. Jonkin ajan kuluttua, mutta ajatus näkyy siellä täällä ilman pyyntöä yksinkertaisesti, mutta hylätään myös raivoissaan. Myöhemmin uudestaan, myönnät, että et pidä ajatuksesta, että huono. Ehkä on joku, joka on paljon hauskempaa, paljon paremmin sopii sinulle, kun / ex. Tietenkin! Koska jos olet täysin rehellinen, niiiin Doll onnellinen olet ollut kauan sitten, kun suhde hajosi. Ehkä et nähnyt sitä, mutta totta se on yleensä muutenkin.

Toinen mies luultavasti vastaa paremmin sinä - ja hän epätoivoisesti odottaa lopulta jahtaa häntä! Miehet ja naiset käydä maapalloa penniäkään tusinaa. Niitä näkyy kaikkialla: pesula, pubissa nurkan takana, urheilusuorituksen aikana, työssä, illalla tietenkin lomalla, talon vieressä, ja miksei dating site? Onko hyvin varhaisessa vaiheessa erotuksen jälkeen suhde on mahdollisuus vai ei, on vaikea ennustaa tavalla.

Jos erottaminen henkilökohtaisen katastrofin

Joissain tapauksissa käy niin, että erottaminen ei ratkaista yksin. Jos huomaat, että suru ei kuole alas muutaman viikon ja kuukauden, jos saalis itse, että olet nachstellst ex-kumppani, häiritsevää hänelle puhelimitse tai uhkaa jopa fyysinen hyökkäys jos satuttaa itsesi, kun olet päivä ei voi hallita tai vaipua masennukseen, joka imee teille elämäniloa ja voimaa: Sitten on väliaikainen ammattiapua ja täytyy hävetä etsiä niitä millään tavalla. Tutustu esimerkiksi Therapie.de soittaa psykologi tai neuvola klo. Kuvailla lyhyesti tilannetta niin, että saat nopean nimittämisestä ja nopeaa apua.

Kirjallisuutta

Golabuk, Philip: Herzkitt. Miten voittaa surua. E. Kabel Publisher Hampuri (ISBN 382250327).

Mangelsdorf, Cornelia: Lovesickness. Ensiapu särkyneitä sydämiä. Cross Verlag Stuttgart (ISBN 3268002021).