et par ønsker seg barn, kan det ikke være rask nok ofte. Men ofte ikke justere ønsket graviditet i månedsvis. Fordi "praksis" det avhenger av riktig timing. De mest fruktbare dagene i den kvinnelige syklusen ikke å gå glipp av eggløsningstester kan hjelpe.

Eggløsning Beregn tester

Par seng Eggløsning

Foto: © panthermedia.net/ Wavebreakmedia ltd

Sjansene for unnfangelse er høyest på eggløsningsdagen og de to foregående dagene. Men noen ganger er det ikke lett å finne ut akkurat disse dager. Ved en eggløsning kalender, kan perioden bli smalere ganske godt. Men faktorer som stress, kan en høyere alder på kvinnen eller pre-eksisterende forhold påvirke regularitet, slik at syklustiden og tiden for eggløsning varierer. I motsetning til bare å telle dager en eggløsning test kan forutsi den mest frukt tid meget pålitelig, og således er spesielt godt egnet for kvinner med uregelmessig menstruasjonssykluser. I tillegg kan bestemmes hvorvidt en hvilken som helst holdt eggløsning på denne måten.

Drifts prinsippet om eggløsningstester

Omtrent 24 til 36 timer før den kommer til eggløsning (= ovulasjon), idet konsentrasjonen av luteiniserende hormon (LH) øker i urin signifikant. En eggløsningstest oppdager dette kraftig økning i LH nivå og dermed spår den beste tiden for samleie. Dette kan være en sjanse for at det kommer til håpet-for graviditet øke. Dette prinsippet er det samme for alle tester, men nå ulike systemer er tilgjengelige. Det finnes systemer hvor kassetter med en pipette noen få dråper urin må dryppet på et testfelt. I tillegg, strimler eller LH teststrimler er tilgjengelig, som er resultatet basert på to linjer, i likhet med graviditetstester. Digital Ovulationscomputer vise etter den kraftige økningen i LH på en egg-symbol på skjermen, noe som etterlater ikke rom for feiltolkning.

Bestem gjennomsnittlig syklus tid

Du vil ha en baby?

Vår nye fruktbarhet nyhetsbrev forkorter ventetiden til den positive testen. Abonner nå.

Den første dagen av testing hver kvinne må beregnes individuelt for seg selv. For sin egen syklus lengde bør overvåkes for et par måneder. En menstruasjonssyklus begynner med utbruddet av blødning og slutter dagen før den neste. Hvis denne perioden er alltid ganske regelmessig (mindre enn fire dager forskjell), kan du ta et gjennomsnitt. For større forskjeller er tatt som en forholdsregel kortest lengde for beregningen for ikke å gå glipp av eggløsningsdagen. Dette fører til den eksakte dagen for starten av testen, kan du se pakningsvedlegget. Siden eggløsningen skjer ca to uker før neste periode er 17 dager før du starter applikasjonen på eggløsningstest. Med en gjennomsnittlig syklus på 28 dager er i gang, for eksempel på dag elleve med testen.

Ganske enkel og grei: gjennomføringen

Stengene inneholder tester, avhengig av produsent, fem til sju testpinner per pakke. Tiden på dagen for gjennomføring av testen er i utgangspunktet ikke bryr seg, men tiden må alltid være den samme. Vær imidlertid oppmerksom på at man ikke skal gå fire timer før søknaden til toalett og ikke mye drikking. Når jeg våkner, så kan være en effektiv gjennomføring, timing, men ikke hver produsenten anbefaler (se pakningsvedlegget). Som med en graviditetstest nå teste tip behov for noen få sekunder (se bruksanvisningen) er dyppet i urin. Enten du klarer å holde stangtoppen direkte inn i strålen eller å fange litt av det i en ren, tørr beholder på, slik at en mer nøyaktig nedsenking. Etter noen minutter resultatene kan leses. Hver dag fra nå av må gjentas dette ukomplisert prosedyren til et positivt resultat indikerer eggløsning. Er strimlene brukt opp, uten at dette blir gjort kan testes med en ny pakke. Årsaken kan være en sen eller fraværende eggløsning, som er utgangspunktet ikke noe uvanlig. men hvis det kommer oftere til bør bli snakket til kvinnen lege.

To linjer for å bestemme timingen

Den spisepinner tester nå to streker: Kontroll linjen indikerer hvorvidt testen fungerer, og resultatet linje angir den konsentrasjon av luteiniserende hormon til. Jo høyere nivåer av LH i urinen, vises mer intensiv denne linjen. Ved ingen eller en meget svak resultat strimler LH-settet er ennå ikke er høy nok. Men denne linje farget som intens eller til og med sterkere enn referanselinjen, har den eggløsnings test oppdaget en økning av hormonet. Nå er det mest fruktbare tiden begynner! Innen 48 timer skal du nå ta partneren din, fordi sjansene for suksess er i dette tidsvinduet er det største. Men jo før jo bedre, fordi neste dag kan det muligens være for sent.

Effektiv, men ikke billig

I apotek, apotek eller spesialiserte nettbutikker ulike eggløsningstester er tilgjengelige, i tillegg til Clearblue Eggløsnings viser testresultatene for de fruktbare dager via digitalt display, veldig billig er det ønske om barn i henhold til plan, imidlertid. Avhengig av produsent og systemtester per syklus koste mellom 20 og 40 euro. Hold teststrimler til overs, kan de brukes på nytt i neste søknadsperioden. Som prevensjonseggløsningstest er, men helt uegnet fordi bestemt tid, muligheten for befruktning, selv om den største, kan være gravid, men også før og etter. Hvis du ønsker å unngå graviditet, kan man fastslå med prevensjon datamaskiner, den perioden du kan ha ubeskyttet sex uten å nøle.

Lein, Lein i hånden ... - Oracles med eggløsningstester

Under Kinderwunschlerinnen de såkalte "orakler" med underslått eggløsningstester er utbredt. Dette (heller vag) Metoden skal gi en indikasjon på om det kunne ha jobbet med den etterlengtede babyen tidlig. Siden LH, for å reagere teststrimlene, er graviditetshormonet hCG meget lik den eggløsning testene tyder i tilfelle av graviditet til hCG. Og mye raskere enn en graviditetstest.

Slik fungerer det: Om en uke etter eggløsning kan startes med orakler. Fra da av, som vanlig testet på flere dager, og vurderer styrken på resultatlinjen. I tilfelle av graviditet, dobler hCG ca annenhver dag. Tilsvarende er det viktig test linjen alltid mer fargerik å se hva som kan gi en indikasjon på graviditet. Så det er ingen vits å teste bare en gang om en ny linje vises. Det er avgjørende at intensiteten av linjen øker betraktelig!
Men pass: Før menstruasjon og LH-konsentrasjonen i urinen stiger noe, noe som kan føre til en feilaktig tolkning av resultatet. Eller det kan være en ubemerket disposisjon, som dessverre er ikke sjelden i en tidlig fase. Derfor er resultatet svært usikker på orakler og kan bare tjene som en spennende tidsfordriv mens du venter på den dagen den forventede perioden. Fordi fra da de vanlige graviditetstester kan brukes. På grunn av den høye feilraten klarsyn med eggløsningstest er derfor bare for disse "Hibblerinnen", som også kan takle skuffelse hvis, til tross for positive Orakelns setter menstruasjonsblødning.

Vennligst ikke miste moroa! 

Blant all testing og planlegging må ikke gå tapt som et par øyne. Gjensidig trykk og trafikk på kommando fører raskt til desillusjon og gjør handling av kjærlighet til den nødvendige avtale være. Hvis dere begge liker det, så du elsker hverandre, selv om bare er ikke en fruktbar periode, og respekterer deg hvis din kjæreste på eggløsningsdagen ikke føles som å bli klappet. Med mye moro "jobbe mot" velsignelse av barn, viser det forhåpentligvis snart den etterlengtede Babyglück en. er å overvåke resultatet deretter igjen en test til: The graviditetstest.