God forberedelse og planlægning af røgen stopper øger chancerne for succes meget. Urbia giver tips til, hvordan du kan gøre i begyndelsen af ​​dit liv og skabe røgfrie.

Ofte virker det kun på gentagne opstart

Kvinde springer munter eng

Foto: © panthermedia.net/ Franz Metelec

De fleste eksrygere (indvendig) har for at komme ud flere forsøg nødvendig. Tidligere fiaskoer er så tro ingen grund til, at man ikke er i stand til at forlade cigaretterne. Nylige undersøgelser har vist, at med hver næste forsøg Udsigterne stiger til en endelig succes.

Tilsyneladende er det muligt at lære af erfaringerne fra de seneste forsøg. Det er vigtigt ikke at beskylde for meget sig selv, fordi det ikke virkede. I stedet bør man se hvad der er gjort på dette tidspunkt, hvis man er lykkedes, for eksempel mindre eller ikke at ryge i et par dage. Dette er allerede en succes, der kan sættes op.

Af den måde: Som led i sin "røgfri"Kampagne hjælper BZgA fik ud samtykke rygere og rygere med mange og gennemprøvede tilbud. Til dette formål omkring en gratis online ophør program på www.rauchfrei-info.de.

Udgangen - forberedelse er vigtig

en "Stop Day" vælge

Udgangen arbejder efter oplevelse bedre, hvis du vælger en bestemt stop-dag. På denne dag du stopper med at ryge. Mark det i din kalender, skrive det ned på et stykke papir, som du klebst dig til spejlet.

forberede sig på at stoppe dag

 • er en del af forberedelsen til stop dag for at overveje, hvordan man skal håndtere den efterspørgsel ønsker aftale for en cigaret. De fleste af dem er ganske bestemte situationer, hvor du rækker ud efter en cigaret. For eksempel, når man drikker kaffe eller ser TV. Disse situationer kan være nemt styre fri for nu, ved at skifte fra kaffe til te, mineralvand og juice og i stedet for at hænge foran fjernsynet, snarere vier en hobby eller gå en tur.
 • Mange fald i spændinger og stress til en cigaret. For at forberede sig til stop-dag derfor, at nye måder omfatter afslapning at teste. En måde er det "Fem minutters Holiday":

  Sæt dig ned og lukker øjnene. Slap musklerne og lad skuldre faldt. Tæl til fire, mens du indånder langsomt gennem næsen. Tæl til fire, mens du ånder ud gennem munden. Lasse slække din krop. Gentag dette fire til fem gange.

 • , Tænk over hvordan du for det tredje belønne dem kan ikke at ryge. For eksempel ved en særlig koncert eller restaurant besøg, ved at købe en lang eftertragtede kjole eller måske blot en afslappende skumbad, hvor du lidt svælge i din succes og lovede dig selv.
 • styre dig en røgfri atmosfære: Please, ikke mere ryge venner i din tilstedeværelse, kompatible ikke-ryger værelser (efter Maternity Protection Act er forpligtet til at sikre, at der er rygning forbudt på din arbejdsplads) og undgå lokale ikke-ryger områder din arbejdsgiver.
 • Nogle kvinder er ved at forberede deres dag stop ved deres allerede reducere cigaretforbruget. Hvordan kan gøre det?

  Find ud af, hvilke tre cigaretter om dagen, du er det vigtigste - for eksempel efter at have spist - disse tre ryger ikke længere, og bare. Hvis dit stop dag kommer, har du allerede forhindret dine vigtigste cigaret. Så holde op lettere.

Flere tips til at sparke kortere:

 • Altid købe kun én pakke cigaretter
 • røg kun halvdelen af ​​hver cigaret
 • forsinke rygning. vente fem minutter, før du tænder en cigaret

Første dag af Ikke-ryger liv: Stoppet dag

Følgende punkt du bør ikke senest dagen før dit stop dag:

 • Knus dine cigaretter og rydde alle askebægre.
 • Fortæl familie og venner, at du ikke længere ryger.
 • Få dig sunde snacks som gulerødder eller hele korn kiks. Du kan spise, når anmodningen kommer til en cigaret.
 • Øv igen at trække vejret dybt.
 • Øv siger: "Nej tak, jeg ryger ikke længere",
 • Udfordre en røgfri arbejdsplads.

Det er indtil nu: Hvad gør man med abstinenser?

Det er en fordel, hvis du får for dine stop dag noget særligt puttest. Efter alt, er det den første dag som en ikke-ryger. Træthed, udmattelse og hovedpine kan være tegn på nikotin tilbagetrækning. resultatet "nikotin sult", Men denne følelse varer kun fem minutter og er stærkest i de første tre dage. Så bliver det svagere hver dag.

Her er et par "Førstehjælp tips", hvis den nikotin du bliver sulten. Om bygge bro over tid ved

 • små snacks (frugt og rå grøntsager)
 • drikke mineralvand eller en aromatisk te,
 • åndedrætsøvelser
 • Distraktion og beskæftigelse,
 • en lur,
 • et varmt bad med duftende badeolie.

Igen røg til ikke at få vægt?

En almindelig årsag til, at tidligere rygere falde tilbage til cigaretten, er det tal. Den gennemsnitlige vægtforøgelse i ex-rygere er 3,8 kg. Men en ud af tre ikke overhovedet. Meget stress sparer, der justerer sig selv fra starten at en svag vægtstigning.

Rygning igen for at holde vægten ved den måde, er en fejl. Fordi: Selvom du kan forsinke med en cigaret spise lidt, men bygger kroppen nikotin hurtigt igen og allerede 20 minutter senere afkast af sult.

Afgang af cigaretterne er afgjort Resultat for skønhed, selv om det betyder et par ekstra pounds kommer på skalaen. I stedet rynket, bleg ansigtshuden, gullige misfarvede fingerspidserne og en gul slør på tænderne, kan du künfig med en frisk teint, prale af en bedre duft og færre rynker. Hvis det ikke er?

Anbefalet læsning:

 • Allen Carr: Endelig Ikke-ryger (Goldmann Verlag)