Että raskaana olevat naiset eivät syödä kaksi, mutta pitäisi parhaiten syö terveellistä nyt tiedämme parhaiten. mutta tässä se konkretisoituu: Artikkelissa on runsaasti reseptejä, jotka on hyvä raskauden odottavan äidin ja vauvan.

Terveellinen ruokavalio raskauden aikana: Vinkkejä arkeen

reseptit teaser

Kuva: © Fotolia / Monkey Business

Ravitsevaa sen pitäisi olla, terve ja ennen kaikkea helppoa - ruoka raskaana oleville naisille, joten se ei tarpeettomasti rasiteta ruumistaan. Seuraavat kokoelma reseptejä mukana raskaana läpi päivän ja osoittaa, kuinka helppoa ja terveellistä ruokavalio niitä voi olla. Plus on joitakin vinkkejä arkeen yhä - jopa naisia, jotka ovat kasvissyöjiä.

ostaa oikein

Yleensä vain virheetön tuotteet (ei pääsyä vaikeuksissa tai nahistuneita kasvisruokaa) ja edullisesti hedelmiä ja vihanneksia kauden. mehukas tuoreen lihan, siipikarjan ja kalan, syödä pehmeitä osia ja varmista ne tuoksua tuoreelta. ostaa mitään, joka näyttää liian lihava tai liian kuiva ja aina kiinnittää huomiota viimeinen voimassaolopäivä. Paras tuoreita elintarvikkeita nopein tapa jääkaappi, tuovat säilyttämään ravintoarvo.

Varoitus, pysy poissa!

Joissakin elintarvikkeissa raskaana olevien naisten tulisi välttää missään tapauksessa:

  • Alkoholi ja liian paljon kofeiinia (esimerkiksi yli neljä kohteeseen viisi kupillista kahvia päivässä)
  • Raaka tai puoli-kypsennetty liha ja raaka kala. Molemmat voivat sisältää patogeenejä, kuten Toxoplasma (loiset) ja Listeria (bakteerit)
  • Raakamaidon ja maitotuotteet, kuten juusto voi olla saastuneita Listeria
  • Munat tulisi syödä hyvin keitetty tartuntavaaran Salmonella

Hormonit aiheuttavat mielihaluja

Monet raskaana olevat naiset ihmetellä tapahtuu aikana parempana vadelmia ja hapan suolakurkku. Mutta tällainen mielihaluja on normaalia ja johtuu hormonit, jotka tarjoavat vain alkua raskaus sekaannusta kehossa. Mutta myös naiset, jotka ajat ovat cravings makeisten tai rasvainen usein, ei tarvitse huolehtia, jos he antavat takaisin ja uudelleen - niin kauan kuin ne ovat muutoin tasapainoista ruokavaliota ja terveitä. Kukapa koskaan istuutuu paineen alaisena korvausvaatimuksen sataprosenttisesti terveellistä ruokavaliota, ei itse eikä lapsi tekee palveluksen.

Vinkkejä kasvissyöjä elämä

Raskauden aikana proteiinia tarvitaan paitsi kasvun vauva, mutta myös muodostumista proteiinipitoisten kudoksen ruumiin äiti. Siksi raskaana olevien naisten tulisi kulua kahdesta kolmeen annosta proteiinikasvien päivässä itsekseen. tärkeimmät toimittajat ovat erityisen vähärasvaista lihaa, siipikarjaa, kalaa ja kananmunia proteiinin useimmille naisille. Siksi mutta Kasvissyöjä naiset eivät tarvitse huolehtia pitkään ottamaan heidän ruokavalion liian vähän proteiinia voidaan paikallistaa. Voit syödä sijasta lihaa, siipikarjaa tai kalaa pähkinöitä ja palkokasveja kuten herneet, pavut ja linssit tai tofua. Täällä, palkokasvit ja soijatuotteet on suurempi ravintoarvo kuin muilla kasvisruokaa.

Mitä kasvissyöjille pitäisi etsiä:

  • syö palkokasvit: ne tarjoavat säästävät energiaa ja kuitua ja rautaa
  • maksimoida raudan imeytymistä: Lasi appelsiinimehua illalliselle tai aterian tomaateilla tai muiden C-vitamiini täydentää toimittajat
  • Kalsium varastointi täyttö: Kuka ei pidä maitotuotteita, pitäisi ottaa kalsiumia, mutta ainakin kalsiumia runsaasti elintarvikkeita, kuten tofu, mantelit, lehtivihannekset, pavut, linssit, herneet tai kuivatut viikunat

// <\/scr"+"ipt>"); //>