Se toimi tällä kertaa? Päivät kunnes raskaustesti ovat usein pitkiä ja nainen epäilee, että tällä kertaa jotain on erilainen. Raskaana olevat naiset ja äidit kertovat, mitä he ovat vaistosi, että oli pieni asiakkaalla on kodikas kalustus hänen vatsansa. Kätilö kuvataan myös yleisimmät varhaiset merkit.

Raskaus Signs: Tällä rivillä raskaustesti

Raskaana oleva nainen onnelliseksi

Kuva: © panthermedia.net/ sborisov

On olemassa sellainen asia kuin ensimmäinen raskauden merkit: Hetki, jolloin vaalean toisella rivillä näkyy raskaustesti, ei koskaan unohda nainen. Saat ensimmäinen, se tarkoittaa valtava järkytys muille, hän on toistaiseksi paras hetki elämässään. Ja vielä toinen on ehkä yllättävää, mutta tuntuu hiljaa vahvisti sen, mitä he tiesivät jo päiviä. Sillä jo ennen testausta hänen gut vaisto oli kuiskasi hänelle: Jotain on erilainen, ehkä olen raskaana. Lisäksi joskus hämmästyttävän luotettava intuitio, se on ensisijaisesti fyysisiä merkkejä, jotka kertovat naisen ennen testiä että se olisi voinut toiminut. Urbia kysyy raskaana olevat naiset ja äidit mitä he ovat vaistosi, että oli pieni asiakkaalla on kodikas kalustus hänen vatsansa. Kätilö selittää myös yleisimmät varhaiset merkit, ja miksi ne eivät ole helppo tulkita.

Intuitio: kun vatsa tietää enemmän kuin pää

"Kun olin juuri äskettäin raskaana minun ensimmäinen poika, Max, ja ei edes tiedä oli huono leikattu elämässäni: minun sairas äiti vaipui koomaan. Istuin hänen kanssaan sängyllä, juuri ennen kuolemaansa. Ja koska minulla oli tunne, että olen raskaana kerrallaan. Minulla on hänen ja sanoi heti, vaikka hän oli tajuton. Ja myös, että olisin todella tarvitsevat nyt näin. Kyllä, on olemassa todellinen hullu. Mutta olen iloinen Kuuntelin tunteeni ja it've kertoi hänelle, "kertoo Heike B. Karlsruhe.

uskoo myös Astrid R. Bonn, että hänen ruumiinsa varhainen tiesivät enemmän kuin päätään, "olen löytänyt itseni toimistossa on, että olen kerran Raus usein mahassa jännityksen ja rajat ovat työnnetään samalla puolella käteni Olen rekennettiin takaisin. Jotenkin tämä asenne oli hauskaa minulle ja ajattelin, hauska, vain tehdä sitä, mutta raskaana oleville naisille, kun he ovat selkäkipu, " "äiti kaksi raporttia. Sitten ei ajatellut sitä, mutta pari päivää myöhemmin, raskaustesti oli positiivista! "

Etenkin varhaisella intuitio Anna H. kohteesta Unna kertoi hänelle, että hänen lapsensa olisi päästä määränpäähänsä, "Se on melkein kiusallista kertoa: Mutta tajusin tämän seksin aikana, että se toimi. Mitä olen huomannut, en kuitenkaan itse mysteeri. Täysin turvallista Olin silloin ainakaan kuin voisin olla yhdestä kahden viikon kuluttua juomisen ulos kahvia (vaikka en silloin normally'm riippuvaiseksi) ja rintani olivat melkein tuskallisen yliherkkä". "On todella naisia, jotka tietävät suoraan, että he ovat raskaana. Jotkut tuntevat heti yhdynnän tai seuraavina päivinä, että ne eivät jotenkin ole enää yksin 'vahvistettu' kätilö Annabell Kastorff Kölnistä syntymäkoti.

Himoa tai inhoa: Kun aistit "raskaana" Report

Premonitions ole mutta eivät kaikki raskaana olevat naiset. Monet muistavat enemmän fyysisiä muutoksia, jotka ilmoittaa jotain uutta. "Savuke ei enää maistanut, olin joskus huono. Se tuntui oudolta kaikkeen. Varautunut meillä ei ollut sitä, koska olin aiemmin lopettanut vasta neljä viikkoa pilleri ", sanoo äiti foorumin. Että erityisesti stimulantit, kuten savukkeita, kahvia tai alkoholia raskauden alkamisen yhtäkkiä maku vastenmielistä, on tyypillinen varhaisia ​​merkkejä - tämä on myös erittäin hyödyllinen, koska: "Tämä inhoa ​​osoittaa, että laitos on nyt nousussa näiltä myrkkyjä", kertoo kätilö Annabell Kastorff. "Hän tuntee nyt vahvempi, mitä hän tarvitsee, mitä hän tekee hyvin ja mikä ei."

Sama pätee päinvastoin ei välttämättä: mielihalut tai ns "himo", kuten he myös ratkaista joitakin raskaana aikaisin, eivät vaikuta terveitä asioita. "Kun en tiennyt, olin raskaana, olin kerran ostoksilla. Matkalla auto oli liikkuva baareja, joissa voi ostaa näitä paksu, suolakurkkua. En heti kumartui ja siellä ryntäsi koska olen yhtäkkiä haluta kovasti kuin kurkku tuli ", sanoo Astrid R. alkaen Bonnissa. Ja kuten jo mainittu reitit, Schwangerenart 'toimistossa, ajattelin taas nyt: "Hassua, että he sanovat ruokahalua suolakurkkua itselleen, mutta yleensä vain raskaana oleville naisille! Mutta koska meillä oli tuolloin turhaan, harjoiteltu kahden vuoden, en olisi keksinyt idean kuinka oikeassa olin ", hän virnistää. Jos raskaana voisivat tehdä tiettyjä ruokia yllin kyllin, tämä yksinkertaisesti on tekemistä lausunnon lääkäreiden että "raskaushormoniksi" Beta HCG vaikuttaa myös aivojen alue, joka on vastuussa ruokahalu tai inhoa ​​- ja siellä aluksi aiheuttavat hämmennystä.

Raskaus: Tiukka vatsa alussa

"Oikeastaan ​​mieheni ensimmäinen huomannut, että olen raskaana taas", sanoo Petra H. Wuppertal. Hän sanoi meidän kolmas lapsi hyvin aikaisin: 'Sinun vatsa näyttää erilaiselta jotenkin, ehkä olet raskaana!'. Itse voinut uskoa sitä. Lopulta piti sitten täysin pitkä ja epäsäännöllinen syklit 50 päivän ja enemmän, en voinut kuvitella, että se voisi työskennellä sen kanssa. Mutta hän oli oikeassa "ja vahvistaa foorumi äiti." Yhtäkkiä saada täysin yhtenäinen ja kova vatsa. Väsymys ja voimattomuus sitten ovat ajaneet minua lisäksi joitakin pelejä tehdä testi. "Varsinkin toinen lapsi, vatsa voi jo vaihtaa aikaisin, pyöreä tai työskentelemään kovemmin. Sillä vaikka Peukaloinen kohdussa on edelleen pieni, The (melko yritys) kohtu alkaa kasvaa hyvin varhain. Ja koska vatsan ei ole yhtä luja kuin ensimmäinen lapsi, me näemme tämän aikaisemmin.

Usein kuitenkin rinnat, jotka muuttavat aikaisin: "Kauhukseni rintani oli kasvanut yllättäen - En käytä muutenkaan Cup E ja oli juuri käsitelty itseni hävyttömän kallis rintaliivit, jotka yhtäkkiä tuli liian pieni. Voi hyvin! Lisäksi rinta on sitten myös melko utelias, joten saatoin vain nukkua heidän selkänsä. Koska olen "jo arvanneet, kertoo raskaana internet foorumilla. "Kun olin myöhässä tasan viikon, Sitten osallistui testiin, joka oli positiivinen." "Monet naiset ilmoitus ensin helmassa että hän saattaa olla raskaana", kertoo kätilö myös Annabell Kastorff. "Rinnat ovat yli tai jännitystä." Koska korkea pitoisuus progesteroni (keltarauhashormonin), ne tallentaa levittävät vettä. Joskus naiset silmiinpistävää myös, että nänni ja areola tummemmilta.

Huimaus, pahoinvointi, väsymys: Blame hormonit

"Terrible verenkiertohäiriöitä olivat minun neljäs raskaus, ensimmäinen osoitus siitä, että oli taitettu uudelleen", sanoo yksi foorumin osallistuja. "Kuulun kuitenkin näyttävät, varhainen markkereita. Sillä kaikissa neljässä raskauksista melkein heti istutuksen jälkeen - Okei, sanokaamme vähintään seitsemän päivää myöhemmin - saada eläin rintojen arkuus, mutta piiri oli uusi. " Äkillinen heikkous tai huimaus eivät ole harvinaisia ​​ensimmäinen merkki, että olet raskaana, koska "jonka vaikutus raskauden hormoneja, piiri on ensimmäinen muutos", kertoo kätilö Kastorff Kölnistä syntymäkoti. Vielä yleisempi kuin huimausta voimattomuutta ja väsymystä ilman näkyvää syytä. Jälleen paljon progesteronihormonin velka jossa elin tottua nyt.

mutta jotkut naiset myös huomata, että heidän täytyy mennä vessaan jatkuvasti, vaikka niin ei paljon on tulossa. Ennen ajatus raskauden joidenkin etusijalla, koska epäillään, että ne olivat kiinni kylmän rakko. Syy tihentynyt virtsaamistarve on jälleen hormoni koriongonadotropiinia (HCG) ja merkittävästi lisääntynyt veren virtaus koko vatsan ja siten rakon.

Milloin HCG arvoa nostetaan raskauden aikana?

Jopa ilkeä pistely tai kipu piirustus vatsan, jotenkin ei aivan yhtä tuntuu kuin tavallisesti, kun sääntö on välitön, tekee monet naiset hyvin varhain raskauden (tarpeeton) huolia. Nämä kivut tulevat kohtu, joka alkaa jo kasvaa. Koska hän on myös erittäin vahva ja kova lihas, tämä varhainen kasvu voi satuttaa. Hihnat kohtu ( "master-nauhat") täällä ovat jo kireällä visertää. "Ajattelin minun ensimmäinen raskaus edes Aluksi en ollut munanjohtimen tulehdus, niin haittaa, että" Kerstin B. kerrottu Bonn, kahden lapsen äiti tyttöä.

Klassinen joukossa ensimmäisiä oireita mutta aamupahoinvointia on totta, kun se ei ole pitkä, sillä yleisin ennakko-oire myös. Noin 40 prosenttia naisista ei ole, mutta monet vitsauksena varhain sitä - eikä suinkaan vain aamulla, mutta usein koko päivän. Joissakin on yksinkertaisesti ole ruokahalua, kun taas toiset ovat voimakas pahoinvointi. "Se oli aamulla usein kertaa huonosti, ja oksentelua. Mutta olin juuri ski loma. Siksi minulla on suuri ahdistus kierrätetään tavalla, joka 'takia vuorille. Minulla oli usein nenäverenvuoto, joka ei lopeta. Vasta loman jälkeen ymmärsin, mitä sen kanssa näitä valituksia oli ", sanoo raskaana oleva nainen lisäosia Internet foorumin.

Jotain muuta raskauden oireita

"En oikein tiedä miten ilmaista se. Joten, minun on myönnettävä, en yhtäkkiä koskaan halua seksiä. Otin poikaystäväni lähes ryöstettiin'. Sitten hän sanoi useita kertoja, teille, mikä on totta, mutta ei, on tarkoitettu raskaana! "" kertoo toisen foorumin osallistuja. Lisääntynyt libido monet naiset raskauden aikana, mutta usein vain hieman. Mutta jotkut naiset näyttävät aistia jo varhain, että mukavaa vaihtelua.

"Toinen lapsi minulla oli niin outoa sydämentykytys päiviä ennen kuin tiesin sen. Se on tuntunut lailla kuin jos sinulla on flunssan kaltaisia ​​kuumeinen infektio, sekä pulssin n joskus niin nopeasti "sanoo Astrid R." Ja kun luin vanhempi tytär illalla, olin yhtäkkiä hengästyneenä ja piti lukea saada paljon useammin kuin yleensä välillä ilmassa, oli silmiinpistävää. En voinut selittää sitä. Joka tuli muutamaa päivää myöhemmin, kun sääntöä ei toteutunut ja testi oli positiivinen. "

Jo tiputtelua juuri ennen, sen aikana tai sen jälkeen siitä päivästä, jolloin normaalisti saa hänen sääntö, ovat harvinaisia. Aikaisemmin uskottiin, että ne olivat merkkejä ns. "Einnistungsblutung", jossa alkio loukkaantuu helposti kohdun limakalvon, useimmat lääkärit uskovat nyt, että ne ovat yksinkertaisesti aiheuttama alkuperäisen hormonaaliset vaihtelut (elleivät ne ole merkkejä varhainen keskenmeno) ,

Anna sille varma merkki raskaudesta?

Kuinka luotettavia mutta sanoi varhain merkkejä raskaudesta? Valitettavasti ei erityisen, kertoo kätilö Annabell Kastorff "Monet oireita voidaan yksinkertaisesti selittää normaalilla vormenstruelle valituksia" Tämä aloittaa toiminta myös jälkipuoliskolla jakson jokaisen ovulaation keltarauhashormonin progesteronin (pitoisuus raskauden alkuvaiheessa vain edelleen nousussa) voi esimerkiksi, johtaa rintojen arkuus lisääntyneen vedenpidätyskyvyn. Jopa lievä pahoinvointi, vatsan vedä, huimaus tai väsymys ovat yleisiä oireita PMS (kuukautisia edeltävä oireyhtymä = valitusten sääntö). Ja tihentynyt virtsaamistarve voi luonnollisesti todella yksinkertaisesti olla merkkejä virtsarakon tulehdus.

Jokseenkin turvallinen on vain suuri pohjapinta ruumiinlämpö. Jos nainen aikana päivittäin mittaamalla niiden herääminen määrittää, että lämpötila toisen puoli syklin jatkuvasti on enemmän kuin 16 päivä noin 0,5 astetta yli normaalin lämpötilan ensimmäisen puoli syklin, hän on raskaana tietyllä todennäköisyydellä - jos se on tai ei ole infektio väärin teknologia on mitattu (liian lyhyt tai vasta nousta).

Onko normaalia kun tuntuu mitään?

"Aivan kuten on olemassa naisia, jotka muistavat hyvin varhaisessa vaiheessa, että he ovat raskaana, on olemassa Toisaalta naiset jotka aluksi tuntenut mitään", sanoo Annabell Kastorff. On tärkeää, että et automaattisesti sovelleta tällaista naisten huono kehon kuva: "Mielestäni tämä ei ole mitään tekemistä niiden kehon kuva." Tähän voi olla useita syitä, jotka liittyivät esimerkiksi nykyisen elämäntilanteen, kuten stressi tai häiriötekijä , Jos nainen ei odota olla raskaana ja tämä ehkä ei sovi niiden nykyisessä tilanteessa ne usein tunne mitään. "Tai jos nainen tulee raskaaksi, esimerkiksi vaikka pilleri ja pilleri murtaa edelleen on sen liikkuvuus, se luonnollisesti on helppo unohtaa fyysisiä merkkejä. Koska ne eivät yksinkertaisesti ei odota "olla raskaana, joten kätilö.

"On kuitenkin usein, että naiset, jotka aluksi tunne mitään yhtäkkiä get oireita, kun testi oli positiivinen", sanoo Kastorff. Täällä siis tietty odotus on merkitystä.

Onko nainen on raskauden alkuvaiheessa oireita tai ei muuten puhuta mitään raskaus. Kun kyseessä on toimintahäiriöitä voi edelleen olla oireita "koko ohjelma". "Toisaalta, puuttumisen tai tilapäisen pysyä poissa oireita muutaman päivän ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että se ei mene hyvin vauvan. Joten se on täysin turvallista ", kertoo kätilö.