Kuume raskauden aikana on vain vaarallista sinulle ja vauva, jos se kestää kauemmin tai on liian korkea. Sitten se sanoo: From lääkäri tai kätilö kysy! Muutamalla yksinkertaisella kotiin korjaustoimenpiteitä voit hieman kuumetta alas kuume sinänsä vaan myös.

  • Kuume raskauden aikana: Huomaa, nyt!

 

1. Kuume sinänsä ei ole huono!

Jos sinulla on kuumetta raskauden aikana, mikä on luonnollinen puolustus reaktio kehon taudinaiheuttajia. Sitten hän liikkeelle puolustuksemme vastustaa tyypillisiä sairauksia, kuten vilustuminen tai ruoansulatuskanavan infektioihin. Siksi, vaikka kehon lämpötila nousee vain hieman, useimmat mikrobit voi elää tällaisessa ilmapiirissä.

2. Kun on kuumetta raskaana oleville naisille vaarallista?

Niin kauan kuin kuume ei nouse yli 39 Celsius-astetta ja tavallista oireita kylmä tai muu infektio - kuten Pään tai särky - mukana, sinun ei tarvitse huolehtia. mutta lisää kuume yli 39 asteen tai tekee korkeassa lämpötilassa ilman tyhjästä, sinun tulee neuvotella lääkärin tai kätilön neuvoja.

3. Mitä seurauksia voi olla korkea kuume?

Onko lämpötila pidempään yli 39 astetta, voi olla vaarallista sinulle ja vauva. Tämä pätee erityisesti varhaisen raskausviikon kun vauva tekee tärkeimmät kehitysaskeleet. Korkea kuume riskiä keskenmenoja ja epämuodostumia, kuten suulakihalkioon tai Neuralrohdefekte.

4. Laimea kylpy ja Wadenwickel

Kasvattaa kuumetta tai yli 39 astetta, tai vahvistettu sinulle lääkäri ja kätilö että kuume ei ole huolestuttavaa? Sitten voit haalealla kylpyamme alas kuume, sillä haihdutusjäähdytyksellä johtaa lämpöä pois kehosta alkaen. Onko sinulla huono verenkierto? Sitten hieroa olet parempi sienellä haalealla vedellä. Myös Wadenwickel tai viileä, kostea pesulappu (vesi ei ole liian kylmä!) Otsassa alas kuume.

5. Juo runsaasti nesteitä: Cool teetä tai kuumaa sitruunan

Muista juoda paljon. Hikoilun kautta, kehon menettää nestettä, jonka katsotaan kompensoida sitä. Esimerkiksi, kylmiä juomia ja tuoremehuja, mikä vaikuttaa myönteisesti kehon lämpötila. Linden teetä ja seljanmarja mehu toisaalta tukevat hikoilu tarvittaessa. Oletko kylmä? Sitten voit ottaa mukaasi sisällyttää C-vitamiinia muodossa kuuma sitruunan tai kuuman seljapensas mehua.

6. kuumetta? Kevyt vaatteita ja hienoja paikkoja

Laita valo vaatteita, ettet hiki vieläkin. Jos tulee kylmä, te päätteeksi parhaiten kevyt viltti. Varmista, että kotisi ei ole ylikuumentunut ja olet muukalainen hienoja huoneita. Kun on kuuma ulkopuolella ja olet liikkeellä, pysyä mahdollisimman varjossa.

7. parasetamolia kuumetta

Parasetamoli pidetään edelleen ainoana antipyreettistä lääkettä, että raskaana olevat naiset voivat raskauden aikana. Vaikka jotkut tutkimukset osoittavat tapahtumat mahdollisia kehityshäiriöitä vauvan otettaessa. Niin paljon kuin on tarpeen, niin vähän kuin mahdollista - tässä suosittaa riippumattoman keskuksen Embryonaltoxikologie Berliinin Charité käytöstä parasetamolia tai ibuprofeenia, voi toteuttaa kaksi ensimmäistä raskauskolmanneksen, raskaana vaihtoehtoisesti.

8. Fever: Lisää hellävarainen ohjelma!

Jos se vain menee jotenkin, niin säästä itseäsi ja levon paljon - sängyssä tai sohvalla. Että voit antaa heikentää kuume elin mahdollisuuden toimia kaikkien voimalla vasten taudinaiheuttajia.