Enten på regnværsdager, for barnets bursdag eller nyttårsaften: Det er mange forslag til spill som gjør barn og voksne ha det gøy, og det er så godt som ingen materielle behov.

Spill for nyttår og familiebegivenheter

Family Party Games

Foto: © Panthermedia.net, Robert Kneschke

Ikke bare på barnebursdager og andre anledninger som på regnværs søndager, familiefester eller nyttår - Party spill med hele familien kan alltid gi morsom underholdning. Der forslag til spill som gjør barn og voksne har det gøy og er nødvendig for nesten ethvert materiale.

Utvidede familie Meier

Hvert barn er medlem av "familien Meier", Ms Meier er mor til Mr. Meier far, Max, Paul eller Lena Meier er barn. Selvfølgelig, onkler og tanter, er besteforeldre tillatt, avhengig av hvor mange spillere det er. Dersom rollene er fordelt, de alle sitte i en sirkel. En regissør forteller en historie om familie Meier, z. Som en typisk dag eller beskriver en tur familien. Når et familiemedlem er nevnt, må det umiddelbart få opp, en gang slå på sin egen akse og sitte ned igjen. Og: Will Meier familien nevnt, er alle på.

Kathrinchen er syk!

Materiale: For hver spiller en kamp med brukket KopfDas viktigste og mest morsomt element i dette språket spillet er den kunstige obstruksjon av høyttaler. Spillerne sitter i en sirkel, hver sette opp en kamp mellom tennene. Dialogen mellom to personer som sitter ved siden begynner alltid med: A: "Kathrinchen er syk!"
B: "Hva gjorde hun?"
A: "Hun har betennelse i mandlene."
Hver ny samtale gjentar de foregående sykdommer og oppfinner med passende bevegelser til en ny sykdom. For eksempel kan dialog mellom B og C da være:
B: "Kathrinchen er syk!"
C: "Ja, hva er galt med henne?"
B: "Hun har betennelse i mandlene og vannkopper!" Osv

Bendelorm historien

Spillerne sitter i en sirkel eller ved bordet. Alle sammen en historie, fortsetter hver av serien historien med ett ord. For eksempel, Man begynner med et enkelt ord, for eksempel, "det", Det neste fortsetter med "var"Osv

råde yrker

En mime spillet. En spiller tenker på et yrke han er pantomime. Den andre gjette på hvilken jobb det er.

Folk gjettelek

En av spillerne er tenkt å være en bestemt person, som de mener at de alle vet, for eksempel, Asterix, Beckenbauer eller grandtante Resi. De andre prøver å finne ut hvem han er ved å stille spørsmål. Imidlertid må spørsmålet bli spurt slik at i respons bare "ja" eller "ikke" er mulig.

En variant av dette er det Beruferaten. En spiller tenker på et yrke og de andre må gjette hvilket yrke han tilhører. Igjen spør de spørsmål som bare "ja" eller "ikke" må besvares. Spilleren som har gjettet yrket først, kan komme opp med neste jobb. Spillet kan også "omvendt" spiller: En spiller må først gå ut av rommet. De andre spillerne tenker på en jobb for ham, og han har til å gjette hvilket yrke du har ment for ham.

Hvem våger?

Dette spillet er ikke for folk som er disgusted lett, men en reell test av mot.

materiale~~POS=HEADCOMP:

 • en eske eller en skoeske
 • innskrumpet gulrot som heks nese
 • en mørk klut til å dekke
 • Gelé i liten bolle som slim av aliens
 • Sjampo i eggeglass som en nasal slim av flodhesten
 • Gummi edderkopp, etc.
 • skrelt druer som øyne
 • Riskorn som kryp

Sett opp noen lys for å skape en mystisk atmosfære og mørkere i rommet. Boksen er dekket med kluten. Spillet leder starter spillet med en kort historie, som "Jeg har nylig opplevd noe! Enda jeg har faktisk funnet en heks nese falt i skogen ..."Nå den første spilleren oppsummerer heks nese og berører andre objekter, og beskriver det: "Dette føles ekkelt våt og slimete til ..." Selvfølgelig har GM komme opp med en god historie. "Å, det! Nasal slim fra flodhest må være at vi nylig har sett i dyrehagen." Og så videre. Etter at alle barn kan ta svinger i boksen fassen.Wenn alle hadde sine hender i skrekk boks, vil den hemmelige bli avslørt.

Bestefar sitter morsomt i badekaret

En skriftlig spillet. Et ark legges over toppen med "Bestefar sitter morsomt i badekaret" rives. Her blir en kolonne for hvert ord forutsatt nedover. Spillerne skrive igjen ett ord om den aktuelle setningen i hver kolonne, og arket er weitergeknickt gang etter hvert nytt ord. På slutten av de første forfattere utfoldet avisen og lese ut ny skapning. Dette resulterer i morsomme fraser som "Mama stanset 'sniffet på traktoren",

'Parrot skolen'

Krokodillen pusser tennene

Materiale: Papir og skriving
En mime spillet. De spilleder utganger papir og skrivesaker. Deltakerne bør skrive morsomme ideer som kan bli representert i pantomime. Etter oppsamling av listen, trekker hver spiller slik og representerer den tilsvarende situasjon. Den andre antar at det som det er.
eksempler:

 • snike en belagt alarmtråder jord
 • hen til en porselens lasting angrepet av en veps
 • hestens hover skodd
 • en elefant rense ørene
 • trekke noen ut av en myr
 • en krokodille pusse tennene

Jeg spion med min lille øye, og det er ...

...blå! En spiller velger et element fra, som er synlig for alle spillere, og deretter avslører bare fargen på objektet, som spillerne blir bedt om å gjette: "Jeg spion med min lille øye, og det er ... (farge)." Spillerne nå begynne å gjette. Spørsmålene de spør, det kan ikke "ja" eller "ikke" bli besvart. Den spilleren som gjetter faget kan åpne neste runde: "Jeg spion med min lille øye ..."

papegøye skole

Et spill av mister. Læreren i skolen papegøye er ganske vridd. Han sier slikt. B. "Her er min nese!" mens berører kneet. Papegøyen Studentene må gjenta setningen akkurat, men dette viser virkelig på nesa! Dersom en student er på feil kroppsdel ​​eller gjenstand, eller løfter, må han signere et løfte.

AFSG

Den første spilleren kaller spontant og uten å tenke tre eller fire bokstaver. Nå, neste må danne et sett til å begynne sine ord med disse bokstavene. fra "A-F-S-G" er f.eks "Alle rever suger goo." Den neste, men man gjør det: " Monkey fiske søte pickles." Mens det er behov for å komme ut en anstendig hastighet, men innholdet vil være morsomt. Som virkelig tenke på ingen setning som er senest etter ett minutt løfte fra. Forresten, er dette spillet spesielt blant nyttårsfest spille en reell Firecracker - når mamma og pappa likte et glass champagne og settene er alltid dumt (eller to?).

skjule søtsaker

Når de voksne trenger en pause etter at alle spill, er dette spillet anbefales: Bare skjule litt godteri eller andre ettertraktede godteri i huset, leiligheten eller hagen og barna er godt opptatt en stund.