Med en mobil PDA, en spinal sprøjte, den arbejdende kvinde taget den stærkeste arbejdskraft smerte, men men de kan stadig bevæge sig frit. Læs en gennemgang her.

Gravide Sygeplejerske undersøgelse Panthers MonkeybusinessI

Foto: © panthermedia, Monkey Business Images

Et felt rapport

To dage efter jul, er det endelig tid. Anita Rosberger veer sat i. Endelig. Elleve dage efter hendes forfaldsdagen. En dag senere, ville kun Anita Rosberger har måttet forlade rumme stationær. Det er det første barn af 29-årige barnepige.

Alle forsøg mislykkedes

Alt havde allerede prøvet de Rosbergers i dagene før at sætte arbejdskraft i bevægelse - ikke havde virket. Varme bade og heller ikke, homøopati ikke og amerikansk olie. Letter Rosbergers fat klinikken sagen, som har ventet fire uger siden af ​​hoveddøren til hendes operation, og er på vej til hospitalet. Din jordemoder venter dem der allerede.

Som Anita Rosberger ankommer til hospitalet, veerne er allerede i fuld gang. Efter tre timer i fødestuen, den unge kvinde i slutningen af ​​deres styrker. "Jeg kunne bare ikke beskæftige sig med veerne, jeg var alt for fokuseret på smerten. Først kunne jeg ikke respirerer veerne eller gjorde bækkenbundstræning. Jeg tog også en afslappende bad, som også hjulpet, men min cirkulation spillede det ikke med. Og på et tidspunkt kunne jeg ikke længere simpelt."

"Jeg kunne beslutte alt selv"

De 29-årige generelt kendte vælger en Periduralanästhäsie (PDA), som en rygsprøjte. Begejstret hun rapporterer om forkyndelse: "Jeg kunne beslutte helt alene, har ingen her givet mig øget eller modløs. Jeg vidste fra begyndelsen, hvilke muligheder der er til rådighed, og kunne holde åbne mig alt. Jeg var nødt til at beslutte alle rejser, hvad der er bedst for mig. Det var optimal."
Selv med PDA'en Anita Rosberger kan fortsætte med at gå rundt. Årsagen: I hendes udvalgte barsel hospital, den Bensberger Vincent Pallotti Hospital, kaldet Mobile PDA anvendes, mens du tager smerten kvinderne, men overlader dem mulighed for at fortsætte med at bevæge sig frit. "Jeg ønskede at gå rundt vil helt sikkert fortsætte og ikke begrænses til sengen. Jeg har veerne allerede bemærket, der var sådan en følelse af tryk, men jeg havde ingen smerter."
Fri af smerte fødslen skrider hurtigt, og to timer senere datteren er der. Kort før lyden af ​​PDA'en og sammentrækninger erfarne Anita Rosberger uden smertestillende. Hun havde også tidligere ønsket. "Jeg ønskede at fuldt ud at realisere fødslen af ​​min datter. Hvis det ikke havde været muligt, ville jeg have udtalt sig imod en epidural."

Og hvordan var det for dig?
Lad os høre din fødsel i vores
Forum fødsel rapporter!