pelätä synnytystä on normaalia. Lähes jokainen nainen, se menee näin. Koska syntymä on valtava tapahtuma. Meidän artikkeli antaa ehdotuksia siitä, mitä vaihtoehtoja on tarjolla käsitellä pelkoa.

Pelko raskauden ja synnytyksen

lepää Raskaana

Kuva: © panthermedia.net/ Robert Kneschke

Kun Claudia Sturm * ajattelee hänen ensimmäinen raskaus, hän muistaa lähinnä epämiellyttäviä tuntemuksia. "Olin tuolloin paitsi minä"Raportteja kääntäjä Hampurista. "Minulla oli voimakas pelko kontrollin menettämisestä päästäen lääkärit ja kätilöt päättää minusta. Käsite voida määrittää ei ruumiini, on aiheuttanut suurta pelkoa minussa." Koska vauva sitten halusi Po esikoinen, synnytti keisarinleikkauksella.

Kireys aiheuttaa enemmän pelkoa

Pelko synnytys on normaali ja kaikki naiset tietävät. Naisilla, jotka odottavat ensimmäistä lastaan, se on ennen kaikkea tuntemattoman pelko ja ennen armoilla täysin vieras tilanne. Ja ulos huolta lapsen terveyteen, se on ajatus kipua synnytyksen, mikä pelottaa monet naiset. Koska ei väliä kuinka luonnollinen ja turvallinen synnytys tänään ajaa tyypillisesti: On harvoin aidosti "lempeä" Syntymästä. Syntymä on lähes aina dramaattinen, valtava tapahtuma, ja kipu se on osa kokemusta. Valitettavasti on niin suuri pelot voivat aiheuttaa stressiä, mikä puolestaan ​​ei ainoastaan ​​lievittää kipua. Mutta on monia tapoja oppia miten käsitellä pelkoa.

* Nimi muutettu toimittajien toimesta

Käsitellä pelkoa,

keskustella pelkoja kätilön

Andrea Wehling, kätilö Kölnissä kertoo strategiansa käsitellä pelkoa: "Ensinnäkin on tärkeää tunnustaa pelkoa. Sitten naisen pitäisi pyrkiä kätilö, joka vastaa heidän tarpeitaan ja puhua hänelle näistä asioista. Valitettavasti aivan liian harvinaisia ​​näytteen kätilöitä, jotka välittävät naisten raskauden aikana ja mukana sairaalaan." Henkilökohtainen kontakti tuttu kätilön joilla on varaa Terveystarkistusten tarjoaa turvallisin mahdollisuuden käsitellä ahdistusta. "Selitys syntymän prosessi on tärkeä ja ahdistusta vähentävä vaikutus"Kertoo Andrea Wehling. "Koska tutumpi olen mitä tulee tapahtumaan sinne, sitä vähemmän pelkäävät se tekee minut. Kuitenkin syntymän äänivideot eivät ole paras tapa tehdä niin."

Sillä luottamus oman kehon

Tärkeä tehtävä kätilöt kannustaa naisia ​​löytää itseluottamusta ja kehoaan. Synnytykseen luokassa raskaana, tietoinen rentoutua ja hengittää kunnolla oppia. Jokainen, joka on oppinut rentoutua ja keskittyä hänen hengitys, joskin vielä on paljon tuskaa, mutta voi paremmin käsitellä sitä eikä tunnu toimitettu näin. Myös rentoutumista tekniikoita, kuten joogaa tai autogeenisesta koulutus voi olla erittäin hyödyllistä.

epiduraali

Kivun PDA

Normaalisti ei kipulääkitystä synnytyksen aikana tulevat ensimmäisenä sovelluksen. Onko kipu vaan sietämätön ja syntymän enää menee eteenpäin, se on rauhoittavaa tietää, että siellä on jotain. Nainen, joka ajattelee "Minulla on lapsi ehdottomasti saada kurssi"Vain jännittynyt. Paine suorittamaan on väärässä paikassa ja pelko on todennäköisesti voimistumaan. Epiduraali anestesian (PDA) voi helpottaa Alkuvaikeudet paljon. "Yhdysvalloissa ja Ranskassa, PDA on tullut standardi, jossa meitä, kannustamme naiset ovat todennäköisemmin kokeilla sitä niin"Sanoo Andrea Wehling. Monet naiset, jotka ennustavat, että he haluavat PDA, voittaa synnytyksen aikana niin paljon voimaa, että ruisku ei ole enää ongelma.

Keisarinleikkauksella

Keisarileikkaus pelossa kipua?

ylivoimainen joskus tuoda etenkin naisia, jotka ovat kokeneet traumaattisen ensimmäisen syntymän, hänen toinen lapsi, jolla on keisarinleikkauksella maailmaan. Tämä mahdollisuus on tietenkin, jos pelot ovat ylivoimainen. Mutta kätilöt varoittavat se haluaa tutkia tällaisia ​​tapauksia jo ennen syntymää nämä pelot, niiden syyt ja keinot yhdessä kätilö silmään. Herkkä, äidin kumppani voi olla erittäin hyödyllistä taistelussa suuria pelkoja.

"On hyvä, että on tämä mahdollisuus toimituksen (keisarileikkauksen), mutta päätös olisi vain lääketieteelliseltä välttämättömyys otetaan"Kertoo kätilö Andrea Wehling. Naiset, jotka ovat kokeneet sekä emättimeen ja keisarileikkauksen syntymän sanoa usein, että normaalit syntymä huolimatta kipu oli kauniimpi kokemusta.

Neuvoja ja apua löydät myös äitien foorumilla.