Noin 90 prosenttia vauvoista ei syntyneet laskettua. Koska se on hyödyllistä tietää merkkejä, jotka menevät työn pian ja vauva tekee tiensä.

Senkwehen ja niiden merkit: vauva luistaa syvemmälle

raskaana työvoiman

Kuva: © Fotolia.com/ Jyn

Viime viikkoina ajatus raskaana keskittyä enemmän ja enemmän tulevan syntymän ja ensimmäiset merkit synnytyksen. Mutta hänen ruumiinsa on saapuminen vauvan tukevasti ruudulla ja valmistautuu nyt täydennetty suuri päivä. Noin 35. raskausviikon siis mennä harjoitus supistuksia, jotka olivat monet naiset alkaen raskauden keskus Senkwehen yli. Mitä he tekevät, sanoo hänen nimensä: liikkumavaraa lapsi ylösalaisin syvemmälle äidin lantion siihen, se näyttää näin vähitellen hänen syntymästään asentoon.

Mutta mitä tunnistaa Senkwehen? Jotkut naiset, jotka eivät ole vielä tuntenut harjoitus supistuksia saavat ensimmäistä kertaa piirustuksen tai vatsan turvotus ja / tai taaksepäin. Se tulee epäsäännöllisesti, useita kertoja päivässä ja kestää alle minuutin. Joka oli huomannut edellisen tehtävän työn, ehkä tuntuu, että he ovat nyt vahvempia ja useammin.

Senkwehen: Lopuksi taas hengittää!

Hyvä asia Senkwehen: kuka sai nopeasti paljon turvotusta tai huopa hengästynyt, voi hengittää nyt. Koska vatsa luistaa syvemmälle, paine kohtu laskee mahassa ja keuhkoissa. Joskus kuitenkin huomaat nyt vahvempi virtsaamistarvetta tai ummetusta koska vauva työntää enemmän virtsarakon ja paksusuolen.

Kaikki naiset eivät kuitenkaan vatsan tapahtuu syvemmälle, tämä pätee erityisesti toisesta lapsesta. Tämä saattaa luistaa juuri ennen syntymää altaan. Tässä Senkwehen ovat usein paljon myöhemmin kuin ensimmäinen raskaus. Mutta ensimmäinen raskaus, saattaa käydä niin, että lapsi alentaa altaaseen juuri ennen syntymää. 

Kohdunkaula lyhenee

Ja sulkemisen kohdun tarvitsee valmistautua lähestyvä muutto vauva: Kiinteä kohdunkaula on viimeisen raskausviikon pehmeämpi ja lyhyempi, joskus jopa kohdunkaula avautuu edes vähän. Yksittäisissä tapauksissa tämä voi todellakin tarkoittaa sitä, että lapsi ei aiemmin matkalla, mutta usein nämä vauvat tulevat ajoissa. "Minulle kohdunkaula oli auki aikaisin kaksi senttimetriä. Kolme viikkoa ennen ET (laskettu aika) jälkeen jo kolme senttiä, viikko ennen ET vain neljä. Mutta poikani oli vasta kun ET + 2"Raportoitu Urbia-Userin foorumin raskaus.

Limaa tulee

avaa kohdunkaula, jopa hieman limaa tulee, joka on suljettu sisäänkäynnin kohtu ja suojattu bakteereita. Tämä voidaan tehdä viikkoja tai jopa päiviä ennen synnytystä. Jotkut naiset yksinkertaisesti huomaat sen vuotavan, toisissa on soulin siihen, vauva "asiakirjat"How kätilöt sanovat. Mutta monet raskaana olevat naiset eivät huomaa korvaaminen Schleimpfropfs liikaa. Onko hän lähti, jotkut lääkärit suosittelevat ei mennä altaalla tai saunassa, koska bakteerit voivat helposti tunkeutua kohtuun.

Pesiä vaisto: Sielu valmistautuu

Mutta ei vain kehon, sielun antaa merkkejä siitä, että alttius toimitus pian. Tällaiset merkit on "pesiviä vaisto"Jossa monet odottava äiti tuntee voimakas tarve tehdä kaiken uudelleen todella mukava vauvalle: Siellä he päällystävät epätavallinen halu puhdistaa kaikki ikkunat, pyyhi kaapit tai rautakaupasta kuormittaa ajoneuvo seinään värejä vauvan huoneen edelleen korostaa eri väriä. "Olen jälleen muuttanut koko makuuhuoneessa kaksi viikkoa ennen syntymää tyttäreni. Itse asiassa, että oli hullu ': Voimakkaasti raskaana I työnnetään edestakaisin raskas sänky, ja myös hoitopöytä ja cot" äiti Urbia foorumilla muistelee.

Levottomuus: kehon ja sielun tehdä valmis

Muut naiset puolestaan ​​tuntea eräänlainen sisäinen levottomuus. Et voi rentoutua ja nukkua huonosti. "Viime yönä, olen täysin hermostunut. Voisin mennä nukkumaan vasta noin 4am. Minun yö leimasi unettomuus ja mielihaluja. Ennen kaikkea, ajatukseni karuselli on kääntynyt tauotta"Arvostelee raskaana oleva nainen on 40. raskausviikon Urbia foorumin. Levottomuudet tarkoittaa, että ruumis ja sielu enää halua kokonaan 'sammuttaa', vaan yhdistää energiaa, koska syntymän on tulossa. Kun täsmälleen mutta kun tällaisia ​​signaaleja vauva tulee, on erilainen.

Vauva vatsassa liikkuu vähemmän

on melko mennyt muualle nyt, mutta vauva: Juuri ennen ulkomaailmassa, sikiön liikkeet ovat usein heikompia. Koska syntymättömän vauvan makaavan viimeisten kahden viikon uudelleen enintään 400 gramman paino, niin että se toimii tiiviisti äidin vatsassa. Mutta se ei voi olla huono merkki, kun vauva liikkuu vähän? "Raskauden loppuvaiheessa liikkeet eivät enää yhtä laaja kuin vähemmän tilaa on käytettävissä. mutta ne ovat silti samanlaisia ​​määrältään"Kertoo kätilö Martina Höfel heidän online neuvoja foorumilla. Lapset, jotka ovat eivät mene hyvin, mutta usein käyttäytynyt niin hiljainen, että äiti tarkoita, sikiön liikkeet ovat lähes kokonaan poissa. Jos tämä tunne syntymässä, kätilö tai lääkäri tulee tarkistaa.

Merkkejä alusta syntymän

Jo ennen ensimmäistä havaittavaa supistukset tapahtuvat usein ilmoittaa viereisen suolen: Hän on levoton. Koska kasvava jännitys kohdun lihakset ärsyttää häntä: "Minun suuri tyttäreni minulla oli kaksi päivää ennen synnytystä lievä ripuli"Sanoo äiti Urbia raskauden foorumilla. "Minulla oli kolme kertaa pehmeä syntymän päivänä muutaman tunnin kuluessa ulostamista"Sanoo toinen, jossa pian sen jälkeen meni työvoimaa.

Kun pikku vatsa vieras todella lähtee, se määrittää itse: Asiantuntijat uskovat, että lapsi on hormonaalinen käynnistyssignaali kun se on kypsä. Uskotaan, että hänen aivolisäkkeen sitten erittää tiettyjä hormoneja, jotka puolestaan ​​vaikuttavat äidin hormonitoimintaa ja siten laukaista ensimmäisen supistukset.

Mistä tiedän, että syntymän menee pieleen?

Real supistukset ovat voimakkaimmillaan

Mutta miten nainen että se, mitä hän tuntee todella aitoja työ- ja siten varma merkki syntymän? Useimmat raskaana varoitusajalla vetämällä vatsassa ja takaisin, usein reiteen sisällä. Nämä supistukset ovat voimakkaampia kuin edellisessä tehtävässä supistukset, ja ne tulevat säännöllisesti. Aluksi ehkä 20 minuutin välein, melkein naisellinen katsoa tehdä. Yli tunnin supistukset ovat lyhyempiä. Että vauva tekee tiensä, mutta jotkut naiset tietävät vaistomaisesti: "Tiesin aivan ensimmäinen Voi lähteä nyt. Hän tuntui erilaiselta kuin käytännön supistukset, oli jotenkin terävämpi ja intensiivistä"Muistuttaa Melina Pfeifer Bonn. Avausvaiheessa lopulta sikiöpussiin hyppää.

tärkeää: Kätilö osaa laulaa hieman laulun. Koska eri kuin yksittäisten naisten, niin myös hänen kipunsa. Tieto siitä, kuinka supistukset tuntuu, jotka ovat aina erittäin subjektiivisia ja vain yrittää helpottaa raskaana tunnistamiseen työvoimaa.

Jos raskaana oleva nainen ei ole varma, jos ne todella "oikea" Työvoima on, se voi esimerkiksi ottaa lämmin kylpy. Kuule supistukset miellyttävän lämmin uudelleen, niin se ei ollut tosissaan. Ne jäävät ennalleen tai jopa enemmän, kilpailu on syntymästä.

Kalvojen puhkeamisesta: Aloita yllätys

Mutta joka kymmenes naiset haluavat vauva alkaa bang hänen syntymäpäivä: Vedet tauko ennen ensimmäistä supistuminen. Joskus se on nainen muutamassa sekunnissa pieni lampi, joskus se valuu myös todennäköisemmin. mutta näin erottaa jälkimmäinen tahatonta virtsankarkailua? Trickle lapsivesi voi lopettaa jännityksen sulkijalihaksen yksi. Myös kätilö tai lääkäri voi määritellä PH testi, onko se lapsivesi. Jälkeen repeämä aukon työvoiman työllistävät sisällä puoli koko päivän.

Milloin ja miten klinikan tai syntyi?

On syntymä "klassinen" jossa synnytyspoltot meneillään, naisen täytyy vain mennä sairaalaan tai syntymäpaikka tai soita heidän kätilön kun supistukset on kolme ja viiden minuutin välein. Kätilöt joskus kutsuvat sitä nyrkkisääntö, että tulee aikoja, jolloin nainen ei enää tykkää puhua aikana supistuminen. Siihen asti se kestää yleensä monta tuntia.

Vaikka yleensä paljon aikaa vielä odota siirtymisen klinikalle olisi verenvuotoon, jatkuva kipu kohdun, kuumetta tai huonovointisuutta. Mutta vaikka erillisillä raskauksissa, sekä muita erityispiirteitä (tiettyjä ongelmia etukäteen osa äidin sairaus).

Valehtelu sairaalaan revennyt kalvot?

Yksi usein lukee, että nainen olisi sijoitettava valehtelee ambulanssilla sairaalaan, jos syntymä alkaa kalvojen repeämisen. Syy: Se voi tapahtua harvoissa tapauksissa, että napanuora on alle lapsen pieni pää. sitten tulee lapsivesi, ja pää sags syvemmälle, se voi irrota napanuoran. Tämä vaara on olemassa, mutta vain, jos lapsi ei ollut aikaisemmin laskettiin altaaseen äiti.

Mitä pitää tehdä, jos vesi katkesi?

Mutta mitä tämä merkitsee raskaana? "Viimeisessä viikkoa ennen ET gynekologi Pension nimitykset tulisi aina kertoa, jos lapsen pää on laskettu altaaseen. Raskaana oleva voi kysyä tavallisista itsensä"Kertoo gynekologi Dr. med. Patrick Hirsch Unna. "Jos nainen on ennenaikainen repeäminen kalvot (eli ennen synnytystä) ja tietää, että lapsen pää on edelleen korkea, ne pitäisi makuulle ja soittaa heidän kätilö tai synnytyssairaalassa." Harvoissa tapauksissa on oikeastaan ​​- kuultuaan - valheen Liikenne neuvoi sairaalaan. 

Rupture: Milloin minun pitäisi mennä makaa sairaalassa?