Det er utrolig hvordan det samme viruset rammer kjønnene ganske annerledes. Menn faller i rader som fluer, mens kvinner fortsetter å administrere modig hjemme og på jobb. Wirlich bare en klisjé?

Menn er selvmedlidende, kvinner er modig?

Man syk temperaturmåling

Foto: aabejon © iStockphoto.com/

Når menn er syke, de sutre som små barn. Slik at man faktisk gjør urettferdighet barn, fordi hvem vet hvordan tappert for å tåle de fleste av dem, ofte føles enda mer forbløffet på de lidende menn.

Kvinner, derimot, kan det ikke råd til å bli syk, endelig, det er tusen ting å gjøre. Hvis du er, men da igjen kort bundet til sengen, styrter i beste fall Mor eller svigermor å "hjelpe". Og det er ingen kjærlighet lang syk.

Les to ikke helt alvorlig sykdom rapporter fra to helt forskjellige perspektiver.

Fra perspektivet til en mann

første tegnene

Det begynner vanligvis på kvelden. Jeg føler en urovekkende kløe i halsen. Jeg vet akkurat hva som kommer etterpå: Hodet er tungt, pannen er varm, gitt på forhånd Influensa kommer.

likevel raskt prøve noen gamle hjem rettsmidler nå. Hva var det igjen? Akkurat, hjelper alltid en grog. Har min bestefar beruset da han hadde en kald. Akkurat nå, men vi har ingen alkohol i huset. "Honey, føler jeg meg ikke bra. Jeg tror jeg er syk. "" Skal jeg gjøre deg litt te? "Kommer som en omsorgsfull respons. "En Grog ville sikkert hjelpe meg, dessverre, vi har ikke mer rum, kanskje du ...?" - Hva skulle jeg gjort uten min kone "Men selvfølgelig, elskling,."?

frekk oppvåkning

Neste morgen. Jeg sov godt, har alkohol jobbet underverk. Stoppet han fikk sykdommen, men dessverre ikke. Jeg må holde sengen, hodet og kroppen verke for mye. Sjefen er allerede informert og ved siden av min seng er en frokost med kaffe, en bun med honning og en plate av frisk frukt. Våre døtre er i barnehagen.

Jeg føler meg forferdelig. Tap av appetitt og tretthet gjør meg stå opp umulig. Heldigvis har min kone bare en deltidsjobb kan ta vare på meg i ettermiddag og holde meg våre tvillinger litt fra kroppen hans. Der gjenstår det bare? Jeg har ikke engang lest avisen, som er på kjøkkenet fordi det er for kaldt for meg.

kjærlig sykepleier

rednings tilnærminger

Nå hører jeg døra. Med en bekymret uttrykk kommer Monika inn på rommet mitt. "Vel, du stakkar, hvordan føler du deg?" "Terrible", jeg trykker ut. "Disse hodepine! Du hjelper meg gå på do? Og jeg tror jeg kunne bruke en grønnsaksuppe. Du gjør meg? Du er en skatt. "

Plutselig Lena og Paula kommer i hopp. "Pappa, pappa, leke med oss." "Nei, du mus, er syk far. Gå til Mama, som spiller trygg med deg. "

På ettermiddagen, jeg føler litt bedre. Jeg leste en bok, fra tid til annen kommer Monika med en fuktig klut for min panne eller et glass juice. ville være hvis bare ikke dette kjedsomhet. Ville hun få meg en film fra videobutikken? Og på vei tilbake, men hun kommer forbi kiosken: Jeg hadde en tørst etter en kald cola. Takk.

På kvelden vil jeg saken igjen. Å sove er ikke å tenke. Monika føles pannen min og leser noe fra meg. Endelig har jeg gryende unna. Jeg sover veldig urolig, stadig rullet rundt og tilbake, svetter mye. Tre ganger har jeg å vekke min kone å få meg til å bære noe friskt.

bot

I morgen kan jeg nesten ikke tro det. Jeg føler meg bra igjen. Er avslappet og jeg hoppe i dusjen. Når jeg kommer tilbake til soverommet, er Monika fortsatt i sengen. "Jeg tror du fikk meg infisert. Jeg må bli hjemme. Du tar meg en kopp te før du går? "

Dessverre, jeg er sent. Men kjelen jeg har leid henne. "Forhåpentligvis er det i kveld passform, tross alt, har vi en besøkende," skyter meg på vei til kontoret gjennom hodet. "Hun er litt sårbare."

Fra perspektivet til en kvinne

Multifunksjons kvinner

Menn er allerede en wehleidiges folk. Ikke før hadde de minste forkjølelse åpenbar, er allerede i sengen og spør med døende stemme til juice, smørbrød, kald vaskeklut og varmt vann flasker. For ikke å glemme: medlidende utseende og bygnings ømme ord. Da får dem også - mer eller mindre frivillig.

Multifunksjons kvinners sykdom er noe annerledes. Som jeg slet influensa i vinter, jeg var full Pliktfølelse med 40 grader feber på å kaste vaskemaskinen og selv fortsatt kjøpe noe til middag. Vi kan ikke ha det Schatzemann kommer hjem og finner noe å spise?! Da han kom hjem, ble det sagt fra kjøkkenet: "Gibt det ikke er noen flere egg?" Jeg knyttet nevene under dekker og kalt tilbake: "Kyllinger på streik siden i går, har du hørt om det?"

Barnehage med krampe hoste rykk og svimmelhet? Ikke noe problem, to aspirin og mor føles nesten tilbake i toppform. Morgen det samme på nytt, og deretter sykdommen er forhåpentligvis over. Sykdom, kanskje sengeliggende heller ikke ment som en mor, husmor og deltid næringsdrivende.

Mor vet best

Den gode fe

Hvis det er ennå ikke mor eller svigermor må reise for omsorg. Hvem liker å komme, men oh, hva forberedelser må gjøres der. Det er cringe-induserende, at kjøkkengulvet full av smuler og ble også ellers sugd steds i tre dager. Så reiste seg, koster, støvsuger siden - hvordan det fungerer rimelig, og jeg vask helt utmattet tilbake i putene. Siden fe kommer allerede med kurver fulle av edibles. Jeg skal la et barn igjen, lullet meg om formaninger som "Du bør gå, men ikke bare i nattkjolen på do!" og kjærlig forberedt ugyldig kosthold: suppe, frukt plate, ris pudding.

Da fairy blir klar til å plukke opp sine barnebarn fra barnehagen. Hva nåde, foreslår hun selv å gå med dem en runde på lekeplassen. En himmelsk fred versa. Jeg overgi meg til feber og hodepine. Jeg nesten liker å være syk.

Knase av en nøkkel i dørlåsen avskrekker meg fra indulging i en liten døs. Den gode fe er tilbake. Og med hennes to døtre. "Lena har Pipi gjort i buksene, Derfor er vi allerede tilbake"Sa fe. Barna sprette på sengen min og spør: "Mamma, trenger du ikke parchesi du-leke med oss?"