I middelalderen kyske treet bremset motorer av religiøse brødre. I dag er frukten heller kjent at det hjelper Wunschkind på hoppene.

Ærbar treet: medisinsk plante med lange tradisjoner

Kvinnes hjerte magen

Foto: © Colourbox

Munkene i middelalderen brukt frukt som en erstatning for pepper, fordi krydder var nesten uvurderlig. Han hjalp dem også til å være i samsvar med løfte om kyskhet, for han skal dempe den mannlige sex-stasjonen. fra dette "bivirkning" den kyske treet har siden også andre navn: ærbar treet (les Keusch Lamb), oversettelse av det latinske uttrykket Agnus castus. Inconspicuous eng plante fra Middelhavet og det nære Østen hjalp de hellige brødrene, så å si, å alltid være ydmyk.

I dag, den kyske treet (av innsidere er kort "Möpf" heter) en av de mest foreskrevne legemidler i gynekologi. I mellomtiden har det nemlig vist seg at dette verbena anlegget produserer sin styrke hos kvinner. så er selvfølgelig på ingen måte et tap av glede ment for sex ...

Kan kyske treet hjelpe barnet?

Forble uoppfylt ønske om å få barn ennå, fordi en kvinne har en uregelmessig, for lang eller for kort syklus, betyr det ikke har tilgang til den samme hormon tablett. Ofte tilstrekkelig for flere måneder tar kyske treet for å stabilisere syklusen. Selv med tidlig spotting på dagene forut for den regel, dersom de er forårsaket av en ubalanse mellom østrogen og progesteron (progesteron), natur "Möpf" ofte utmerket fordi dets virkningsmåte er lik den til denne corpus luteum-hormon. Ganske ofte av kyske treet urt også Follikelreifungsstörungen (som fører til ufullstendig eller manglende eggløsning) fast egget "hopp" igjen, som det skal.

Men på egen hånd, urt bør ikke ta kvinner, menstruasjonsforstyrrelser og blødninger utenom tur kan også indikere en sykdom og må avklares av gynekolog. Og som for alle urter gjelder også her: Den Möpf ofte hjelper, men ikke alltid. Man bør imidlertid være noen måneder å utøve sin regulerende effekt på Möpf.

 

Fertilitet: Kan Chasteberry hjelp?

Den kyske treet urten gjør en god stemning

Men ikke bare når du prøver å bli gravid Chaste er annonsert. Selv med den velkjente irritabilitet og dårlig humør, som ofte rammer kvinner før de dagene han er en stor hjelp (såkalt premenstruelt syndrom.): Han gjør nemlig godt humør, depresjon og gretten Knurrigkeit forsvinne. Andre vormenstruelle klager som den typiske ømme bryster, væskeansamling, kviser og hodepine kan forebygge urt, da tatt over en lengre periode.

I tillegg har mange ammende mødre allerede gjort verdifull hjelp til kyske treet urt. Forblir under amming ganger mengden melk bak barnets appetitt returnert, kan kyske treet stimulere melkeproduksjonen ofte vellykket.

Egentlig er Möpf for nesten hver fase kalles for i en kvinnes liv: selv for kvinner i overgangsalderen, kan det dermed erstatte noen hormonpille. han fortsatt kan den irriterende bivirkninger av hormonelle endringer, som hetetokter, depresjon, trøtthet eller nervøsitet lindre.