Nogle allerede tager sit barn overalt med, finde andre, at voksne nogle gange bør holde for sig selv og ønsker et barn-fri zone. Hvordan kan de forskellige typer af forældre kommer sammen?

på "børn spørgsmål" skilt ånderne

Mor Toddler Party

Foto: © Mauritius Images / imageSource

At børn på grill eftermiddage tilhører, er stadig næsten alle forældre er enige. Men på spørgsmålet om, hvorvidt de unge skal være der selv ved aften middag invitationer i restaurant besøg, bryllupper og fester, temperamenter skilt, og lejlighedsvis bryder det endda et venskab. For hvad der er naturligt for nogle, er for andre en "No Go"Og der er sociale regler er der for at "børn spørgsmål" ikke længere. Zündstoff inddrage især de meget forskellige behov hos alle steder - den Store, men også de børn.

En pause til mor og far

At børn ikke kan lide at have forældre om aftenen invitationer om at argumentere for, at de til tider "børn gratis" ønsker at: "Jeg elsker mine børn mere end noget andet. Men ved fester i aften skal jeg ikke tage med dem. 'S store, hvis du er en aften uden børn - absolut mere afslappet for mig!", Udstationerer en Userin i Urbia forum familieliv. Og en mor til tre, er enig: "Først vil jeg også gerne min fred, og for det andet, jeg synes det er for de andre gæster en indførelsen når fra 22 ur stadig to år gamle hoppe rundt som konstant kræver opmærksomhed." Det samme gælder for mange, selv i restaurant besøg. "Jeg ønsker at tale i restauranten alene uden at give sutter, Schuckeln, øjne på barnet", Udstationering en Userin besluttet i Baby forum.

Child er at lytte!

Denne gruppe frygter også, at det er begrænset i udvælgelsen af ​​de samtaleemner. For når børnene hører, de voksne er mere forsigtige i deres valg af samtaleemner - eller kun kommer ud ikke mere end small talk. "Der er mennesker, der selv deres teenagere på slæb. Jeg hader det som pesten, når 15-årige sidder med enorme Lauscheohren i personlige samtaler, mens", A Userin irriteret.

I festlokalet eller foretrækker i seng?

Nogle mødre og fædre ville men hendes barn helt lyst til at tage, men vi ved af erfaring, at det ikke fungerer godt: "Desværre er mit barn ikke hører til de arter, ligger ned på stolen og falder i søvn, når hun er træt. Min søn har brug for hans seng med associerede udstoppede dyr, og den tid og i relation til"Siger en paneldeltager. "Efter fødslen af ​​vores første barn, vi ikke lade os tage at fortsætte med at gå til vin festivaler, by festivaler, messen osv .. Vores datter var nem at passe: Det har i første omgang nysgerrigt iagttog alt og derefter sove senere i hendes klapvogn"på den anden side, en anden mor fortalte tilfreds. Så mens nogle børn har brug for en meget regelmæssig daglig rutine, andre er ikke påvirket af nogen stress og jag.

Selv med et lille barn i restauranten

For gruppen af ​​forældre, der altid muligt bærer sit barn, selv restaurant måltider er ikke et problem: "Vi havde Maxi Cosi med, og havde i sine arme, mens vi ventede på maden vores datter. Når maden selv det var i Maxi Cosi"Siger en kvinde i forummet baby. "Vi går ganske ofte med vores børn at spise, og begge sidder godt ved bordet, hvis de har et job. Når lille nok som en bil, den Store søger hjem altid noget af det, de ønsker at tage for at spille. Ellers kan mine børn gå rundt nogle gange, men jeg formaner jer altid ikke at køre"Siger en anden.

Kan børn aflæsses?

På konflikten mellem de forskellige typer af forældre opstår, når børn er udtrykkeligt ikke tilladt. Her mange mødre og fædre reagerer huffily. En Urbia-Userin hvis kæreste ønsker at få børn i brylluppet part om at sende irriterende: "Jeg respekterer deres beslutning, men jeg finder meget radikal og har nu aflyst!" Det er diskriminerende at udelukke børn ved brylluppet. Mange forældre ønsker heller ikke at gå glip af mulig barn: "Jeg synes bare det er ufleksibel let at udelukke børn. Jeg kan ikke se det, selv lade min søn stadig mærkeligt tjene i weekenden. Han er en fremmed pleje fem dage om ugen. I weekenden familie tid, fordi jeg vil have noget fra ham!"Skriver en Urbia-bruger.

Care er ikke altid til rådighed

Nogle mødre og fædre finde den mulighed, at børn bør have generelt til alle samfundslag adgang liv, fordi: "Der kan jeg hæve mine børn så godt og påpege god opførsel. Hvor ellers er de til at lære at være rimeligt i (part) samfund opfører sig?"Anmoder en Forumsuserin. Ikke sjældent, men også økonomien spiller en rolle: "Argumentet: 'Tag men en babysitter', finder jeg temmelig arrogant. Koste os aften løs 50 €, det er bare ikke altid der"Siger en anden mor. Selv de, der har bedsteforældre babysitte skal tage hensyn til: "Vi ønsker ikke, at bedsteforældre byrde end nødvendigt", Er en mor klar hvis forældre børnene allerede pas meget i løbet af ugen. Desuden kan ammende mødre ikke kommer uundgåeligt, når børn ikke er inviteret.

Når det kommer til barn, huden er tynd

Det er klart: Når det kommer til barn, alle involverede parter er tyndhudet. Denne erfaring gjorde også en værtinde: "Jeg har selv to børn. Jeg har tilladt mig at min 30th fødselsdag cocktailparty at gøre, og jeg 'invitationer' uden børn' lavet. Hvad en dommedag! Jeg mødtes med manglende forståelse, og to venner har siden brudt"Hun sukker i Urbia forum familieliv.

Kompromis kunne der så få nogle venner. udelukke børn meget ofte kan virke anstødeligt. Hvem inviterer kan påpege, der vil være lidt på tilbud til børn - der forældre, men stadig fritaget, hvis de ønsker at bringe barnet. Den bedre løsning, der praktiseres oftere: Værterne ansætte en babysitter, der vogter de besøgende børn og lege med dem om aftenen. I en knivspids, hjælper en video område eller klargjort håndværk og maleri bord til at beskæftige sig med de små i det mindste midlertidigt.

Fleksibilitet bevaret fra en følelse af depression

Men gæsterne skal være fleksibel, så længe de har en børnepasning. "Når inviteret mindst 18 pm, spørger jeg kun til udlejeren, om der er børn i henvisninger fra klokken 20 Jeg ville ikke tage"En Userin forklarer deres løsning. Mange også adskiller sig ved typen af ​​fest: "Nytårsaften Jeg vil gerne have mit barn med mig, ligesom min fødselsdag. Nu, hvis vi har inviteret et sted hvor der ikke er børn, eller lad os drikke alkohol, eller er der placeringen er bare ikke videre - så vi gå uden et barn. Og det er også uden at føle sig skyldig"Siger en anden.

Museum til at drikke kaffe: Forældrene skal huske

Med barn ...

  • ... til museet: Børn kede sig på museer normale tider, de kører og ønsker at røre ved alt og har tilsynet får et anstrengt look. Afslappet er at bruge det stigende antal af kunst, teknik eller etnografiske museer, der tilbyder hands-on tilbud og (lyd) vejledninger for børn.
  • ... til interviewet: du hellere vil blive vist uden et barn til interviewet, ellers arbejdsgiveren får det indtryk, at du har en tjeneste problem.
  • ... til kirken: Kirkerne tilbyde børns tjenester, hvor tingene til tider turbulent. Med andre gudstjenester for besøgende børn kan forventes. men hvis en baby græder konstant eller lille barn bare vil køre, i mellem gå med ham.
  • ... til kaffe med de bedste (endnu barnløse) kæreste: Dybdegående diskussioner er næppe muligt, når børn scurrying rundt. Derfor afklare på forhånd med kæreste / dude, hvis det er okay at bringe barnet. Alternativet: at mødes om aftenen, mens partneren tager sig af barnet.