20 pientä maitohampaat tauko kahden ensimmäisen vuoden Leuat lapsesi. Tilaus on yleensä sama. Osoitamme voit kanssa mitä vähän hampaita odotat vauvoja ja pieniä lapsia, kun.

Järjestystä vauvan maidon hampaita

Vauva maitohampaat järjestyksessä

Kuva: © Colourbox

Jossain vaiheessa, sillä hetkellä, kun vanhemmat tuntevat (yleensä) etuosan alaleuan hänen vauva hieman vaikea ylhäältä tulee. Ensimmäinen hammas on saapunut!

20 pientä maitohampaat nyt murtaa läpi tässä järjestyksessä seuraavan 20 kuukauden sinulle ja lapsellesi tuonee tai toisella uneton yö.

Niin pieni ja säteilevä hän tietää myös, näyttää siten, että se pysyy sellaisena, on tarpeen ensimmäisestä hampaasta hoidon. Pumpulipuikolla, pieni lisälaite sormen tai erittäin pehmeää Kinderzahnbürtste kannattaa käyttöön joukko rituaali puhdistus hampaita lähtien. 

"Järjestys hampaiden puhkeaminen on lähes aina sama, mutta läpipuhkeamisajat voi olla merkittävästi erilainen kuin lapsen lapselle," joten Sveitsin lapsipotilaiden hammaslääkäri Markus Schulte hänen verkkosivuilla.

Tässä järjestyksessä, pieni maitohampaat murtaa

  • Keski etuhampaat alla: Välillä 6 ja 8 kuukautta
  • Sivusuunnassa etuhampaat alla: Välillä 8 ja 12 kuukausi
  • Etuhampaat alkuun: Välillä 9 ja 12 kuukausi
  • Premolaarien ylhäällä ja alhaalla: 12.-16 kk
  • Kulmahampaat ylhäällä ja alhaalla: välillä 17. ja 19. kuukausi
  • Takaleuan hampaat yllä ja alla: Välillä 23 ja 26 kuukautta

Maitohampaat tilaus

Kuva: © fotolia.com/ bilderzwerg

Onko lapseni on nyt käynyt hammaslääkärissä?

Saksan seura Suu- ja leukakirurgia suosittelee kuusi ja kahdeksan kuukauden kuluttua purkauksen ensimmäinen hammas mennä ensimmäistä kertaa terveystarkastuksia hammaslääkärille.

ovat Federation of Pediatric Hammaslääkärit Vinkkejä ensimmäinen vierailu.

Muista maitohampaat kuinka kauan?

Ensimmäinen pysyvä hammas murtaa, on syömähammas useimmissa tapauksissa. Hän voi nähdä taakse maitoa poskihampaat. Hänet tunnetaan myös 6-vuotisen molaarinen koska se yleensä tulee iässä noin kuusi vuotta. Tämän jälkeen maitohampaat alkavat saostua.