nevne Finder

nevne Finder

Foto: © Colourbox Du aner ikke hvordan jeg skal si din baby? Vårt navn Finder gjør deg forslag som du enkelt kan sette på klokken liste eller kaste.

nevne Finder

Names Encyclopedia

Names Encyclopedia

Foto: © Colourbox Hva er min favoritt navn? Hva er navn som begynner med bokstaven M? Hva er de skandinaviske navn? Vårt navn leksikon avslører det til deg.

Names Encyclopedia

 

Element anbefalinger om navn

Far med baby på armen

baby

Finn din favoritt baby

Spørsmålet om navnet på babyen slik vil koste noen forventningsfulle foreldre selv om mye av tid og nerver, men gjør dem morsomme. Men hvilket navn som passer for nyfødte og som er det bedre å holde seg borte? En titt på listen over de mest populære fornavn eller kunnskap om avskrekkende forbilder kan bidra i søket.
mer

Den vakreste navnet i verden

Anbefalt lesning om emnet navnet

Den vakreste navnet i verden

På vegne valg dødskamp rim. Denne boken, men navnet søker etter barnet er den helt vellystige sysselsetting. En tur til den frodige verden vakrere navn og betydninger, foreldrene gjør overbærenhet enda enklere.
mer

bunte Kinder serien

Studie ved University Chemnitz

Det vi forbinder med navn

Hva vet vi om en person fra hvem vi bare vet navnet? Ingenting. Og likevel vi forbinder ubevisst allerede navngitt visse egenskaper. I en studie ble det undersøkt.
mer

Familie på eng

Viktig informasjon om navngiving rettigheter

Hvilke navn for våre barn?

Siden ugifte foreldre ikke lenger å ha samme etternavn, siden mange par har barn uten ekteskap og det er flere og mer blandede familier, har saken blitt ganske komplisert med familienavnet. Her lærer (vordende) foreldre hva du bør vite om navnerettighetene.
mer