Rahaa kotoa: Ilman jättää talon tai tarvitse etsiä lastenhoito - mitä houkutteleva ajatus. Perinteinen muoto kotitehtäviä - enimmäkseen pieniä asennustyötä - yhä tapahtuu taustalla. Kotitehtäviä tänään: keräävät osoitteita PC, tee puhelintutkimukset, löysi verkkokaupan. Mutta varovaisuus on tarpeen.

ansaita rahaa kotona: Usein kyseenalainen tarjoukset

FrauenComputerZentrumBerlin schoolers

Kuva: © Panthermedia.net/ Elena Elisseeva

Pujotetaan kotona työskentelevät kotona helmikaulakorut kokoonpanossa avaimenperiä tehty lajittelu työtä tai onnekas laukut ovat täynnä, sinun täytyy olla erityisen varovainen. Markkinoilla tehdä rahaa kotoa on täynnä huijareita. Epäilyttävä vaativat asiakkaitaan hankkimaan kautta aiemmin maksu äänestyspaikoilla "tietoa," Talletuksen tai maksettu materiaalia etukäteen. Menetys on usein ole säännelty. Varsin usein meidän pitäisi huolehtia jakelu- ja lopulta istua tuotteen. Erityisesti käsitellään koota kyniä, sinun pitäisi kieltäytyä, sillä "kynät ovat nyt työstetty", sanoo Hartmut G. Müller Consumer Brandenburg. Tämä on helpompaa ja halvempaa toimia verkostona Kotityöntekijöiden niin - miksi tällaisia ​​tarjouksia ei voisi olla vakavia.

Tuottoisa hyvin suuria määriä

Vaikka hyvämaineinen myyjien mutta ei ole paljon ansaita, jos haluat ansaita vain muutaman tunnin kotoa rahaa. Tällaiset tuotteet valmistetaan massoittain matalapalkkamaiden tänään, minkä vuoksi pala korko Saksassa voi olla vain hyvin pieni. Jeannette D. (37), kolmen lapsen äiti (12, 15, 18) on kokeillut: se on koottu terveys- putkenosat yritys. "Jos olen tehnyt paljon, en ole paha ansainnut. Olen kuitenkin tuskin oli aikaa kolme lastani. Teos oli todella kokopäivätyötä. "Niin he usein istumaan myöhään yöllä ja viikonloppuisin hoitaa homman ajoissa. "Luonnollisesti asiat piti olla täydellinen, kaikki oli palasi minulle." Hän oli lopulta lopettaa, koska läksyt tuskin osaksi jokapäiväistä perhe-elämään.

Kotitehtäviä PC: Valitse Työ ja muut

Monenlaisia ​​uusia Läksyt tarjoamia mahdollisuuksia internetin. . Koska ns Clickworkers voit lisätä tehdä rahaa hänen mieltymykset ja vahvuudet täällä - ellei toivottavasti siellä rikastua. suuryritykset maksavat 5-7 senttiä yksikköä kohden (z. B. kohti vahvistettu sähköpostiosoite) tarkistamiseksi sähköpostiosoitteita tai arviointia kuvan ja kirjaa. Tällaiset työt opetetaan erityisissä verkossa vaihtoon. Yksi tunnetuimmista on Dortmundin Internet-portaali HumanGrid (www.clickworker.de). Täällä noin 35 000 ihmistä on jo rekisteröity. opetetaan tällaisia. B. Tilaukset löytää osoitteita yrityksille. Ne, jotka haluavat alistumaan lyhyitä tai mainostekstejä yrityksille, jotka olisivat hallitsevat uuden oikeinkirjoituksen ja osaa ilmaista itseään hyvin. Täällä ansaitset noin 1,2 senttiä per sana (hinnat z. B. yli www.textbroker.de).

Lääkäreitä, lakimiehiä ja arkkitehtejä, mutta myös joitakin klinikat palkittiin kirjoittamalla itsenäisiksi PC läksyjä (yleensä syömällä tai kopiointi asiakirjat ja raportit). Täällä on kuitenkin usein (asianmukainen ammatillinen koulutus. B.) kysyntä asiantuntemusta kyseisellä alalla.

Rahan kotitehtäviä ja kuvat

Kuka voi laittaa kaunis tai omaperäinen hyvin digitaalikameran kuvaan, voi fotolia.de muuttaakseen valokuvat portaalin ja myydä niitä siellä muutaman euron per lataus, yritys saa sen pienen palkkion. Fotolia tuo hänen laajan online-arkisto sisältää 9 miljoonaa kuvaa ja videoita, ja armeija noin 1,8 miljoonaa osa-aikaisesti valokuvaaja nyt jopa markkinajohtajia kuten Yhdysvaltain valtion Getty Images hädässä.

Käsissä? Itsenäisiä ammatinharjoittajia kotiin

Lahjakkuutta käsitöitä tai käsitöitä voi olla hopea kevyempi Internetissä kuin kirppu ja joulumarkkinat. Itse suunniteltu vaatteita, laukkuja, koruja, vauvan vaatteita ja asusteita, lasten leluja, ideoita asumiseen, taidetta, aufgebrezelte huonekaluja vintage tyyliin - kaikki tämä on ostaja, jos tehdään hyvin, mukava katsoa ja on alkuperäinen. Luova mahdollisuus myydä omassa ebay ostoksia tuotteitaan. he usein enemmän näkymiä portaaleja monet myyjät ovat liittyneet toisiinsa siten. B. Dawanda.com (jo 600000 käyttäjää). Myyjät hyötyvät synergiaeduista ja maksaa pientä korvausta ja tarjota 5 prosentin provision myydä artikkeli.

Profiloitumisesta potkut liiketoimintaa

vielä hieman profiloitumisesta tilin on oltava. Voit olla se painettuja lehtisiä ja tulkita julkisissa laitoksissa. Yksityiset posti- ja käyntikortteja mukana kunkin siirron tai jakaa ystävien ja tuttavien, ovat myös hyvä PR. Lisäksi voidaan ajatella ajatuksiaan asiaa blogeja. Tätä varten he lähettää kuvia hänen showpieces operaattoreille blogeja - hiljainen ja ulkomailla, mm. B.: Www.poppytalk.blogspot.com (taide), www.designspongeonline.com (suunnittelu, hieno käsitöitä, Nizza). Lisää blogeja löytyy (tms z. B. käsityöt) hakee sanoja "blogi" ja aihe hakukoneeseen. Yksityinen blogi edistää hyvää. on vapaa ohjelmisto on osoitteessa www.blogger.com www.wordpress-deutschland.org. Vinkkejä onnistuneen bloggaaminen voi löytyä "blogger Raamattu": www.tagseoblog.de/blogger-bibel-tipps-blog-gute-leser.

ansaita rahaa kotitehtäviä: taiteilijoita tai kauppias?

Joka perusti verkkokauppa on selvitettävä, onko hän pidetään freelancerina tai kauppias. Jotka ammattien ammattilaisten keskuudessa, on laissa määritelty (s. Liite), vaikka tehtävä ei useinkaan ole helppoa (varten. Esimerkki, kategoriassa "taiteilija"). Vaikka Freelance on raportoivat tilastaan ​​verotoimistoon, mutta täytyy kirjautua kauppaan eivätkä maksa elinkeinoveroa. Liikevaihtovero on myös maksettava freelance, mutta vasta mukaiseen tuloon. Onko se on kaupallinen tai freelance-töitä, mutta lopulta määrittelee verotoimisto on toimittanut tietoja ja asiakirjoja.

Monitasoinen markkinointi (MLM) Tupperware ja Co

Läksyt on myös suoramarkkinointi tuotteiden kotoa. Keksijä tällaisen myynnin "osapuolet" oli yhtiön Tupperware. Samaan aikaan, kosmetiikkaa, hajuvesiä, koruja, alusvaatteita ja esineet myydään talon verkostomarkkinointiyrityksissä. On olemassa erilaisia ​​malleja. Classic Tupperware tarjoaa isännät osapuolten, vain pieniä lahjoja ja tähti järjestelmä palkinnon lunastusta. Sen sijaan, myyjät, jotka vain myydä tuotetta, mutta eivät tuota, on usein myös rahaa tehdään muodossa prosenttiosuuden etuja myyntiä. kouluttaa nämä jakelija kiinnostuneille yrityksille etukäteen ilmaiseksi tuotteisiinsa. Joskus kuitenkin vähimmäisliikevaihdon vaaditaan tai hyväksymisestä kaavakappaleet osapuolten - tässä varovaisuutta.

Suosittu kotityö: tutkimuksia puhelimessa

Olipa vakuutusyhtiöiden, elintarvikkeiden jakelu tai tutkimuspalvelut - monet palvelut hoidetaan puhelimitse kotitehtäviä. Tekniset laitteet (kuulokkeet, langaton puhelin, mahdollisesti. Tietokoneet, jne) on yleensä saataville asiakkaan ja asennetaan. Saat kymmenen minuutin tutkimus, on noin 2 euroa. Kuitenkin usein et saa monet tutkimus tarjoaa tai vastaanottaa rahaa eikä vain tositteita. On olemassa lukemattomia Internet-portaalien, välittyvät työpaikkoja kuin puhelin, jopa kyseenalainen. Tarjoaa olisi siis tarkistaa tietyt kriteerit (s. Seuraava).

 

 

 

Mistä tunnistaa musta lammas?

Joka menee kotiin työnhakua saisi kompastuu musta lammas laiduntavat runsaasti tällä markkinoilla. Onko viikoittain sanomalehdessä tai internetissä: voi sivuuttaa Getrost teille mainoksia, on silloin mainostettu, että voit "ansaita helposti 1000 euroa kuukaudessa". Onko asennus tai verkossa työt - hälytyskellot neuvoja kuluttajille neuvoa tulisi aina soi

 • tuottopotentiaalin ovat epärealistisen korkea tila ( "300 euroa päivässä kanssa vapaa-aikaa")

 • puhelinnumero 0900 sisältää (rip-off by korkeita maksuja että määrä jää usein piiloon muun luvut!)

 • jos vain postilokero tai laatikon numero määritetään sijasta yrityksen nimi ja osoite

 • oikeudellinen muoto yhtiö on (z. B. GmbH) ei mainita

 • aktiivisuus on kuvattu kuohkea

 • vaatimuksista, jotka sinun pitäisi tuoda, ei selitetä

 • maksettu tiedotusmateriaali (esim. kuten per kysely) voi tilata tai tietokoneohjelman ostetaan

 • rekisterin tai sijoittelun maksu vaaditaan

 • se on itse vastuussa tuotteiden myynnistä (esim. kuten mainostaa tuttavuus sitä)

 • lehden haluat tilata edellä

 • mainostaa kautta lumipallo järjestelmä verkossa kiinnostuneempi

Kotityöntekijöillä kotoa - työntekijöitä tai itsenäisiä?

Jos olet tarkistanut tarjoaja näiden kriteereiden ulos sinun pitäisi miettiä tilasta, että yksi saa tällä kotitehtäviä työ: Jotkut työntekijät työskentelevät työntekijöinä asiakkaan, jotkut itsenäisinä. Tämän jälkeen oikeudelliset vaatimukset työnantajien ja kotityöntekijöiden tuomarina.

Työntekijät kotityöntekijät on oikeuksia

"Sillä palkat toimihenkilöiden kotityöntekijöistä on sitovia määrityksiä", sanoo Engelbert Littner valtion työsuojelutarkastus Freiburg. Läksyt yleensä maksetaan muodossa, pala kulut. Nämä olisi laskettava siten, että vähimmäispalkka ei laske alle. Kuka yksinkertainen toimisto työtä tietokoneella (osoite rekisteröinti) olisi esimerkiksi jokainen tunti voi tulla net vajaat 7 euroa. Yritykset palkittiin kotitehtäviä, on myös ilmoitettava työsuojeluviranomaisilla tai Office Työturvallisuuskeskus ja jakaa siellä, joita he käyttävät.

Työntekijät kotityöntekijät tulee antaa työnantajille heidän verokortti ja heillä on oikeus laajoja sosiaalietuuksia: eläkevakuutusten, lomapalkoista, loma ja etätyöntekijöitä lisämaksu. On myös erottamista ja äitiyslomalle. Tämä viittaa siihen, läksyt lain (HAG) kunnolla (s. Palvelu Part). Nämä säännökset valitettavan usein tuskin huomasi. Erich Silberborth valtion Työturvallisuuslaitoksen Lüneburg: "Olemme parhaillaan kokemassa laimennus sosiaalisen työsuhdeturvan. Asiakkaat eivät halua valvoa. Ja he eivät halua kantaa korkean välillisiä työvoimakustannuksia.

Riippumaton kotitehtäviä sitoutunut

Pelastaa lakisääteisten palvelujen, monet myyjät soittaa kotinsa työntekijöiden rekisteröidä yrityksen tai rekisteröidä liiketoimintaa. Erillinen läksyt on rinnastetaan liiketoiminnan käynnistämiseen. Tällaisia ​​riippumattomia kotityöntekijät kutsutaan oikein kotityöntekijöiden. Sinun täytyy kirjautua kaupan (toimilupa siviili toimistossa kaupungin hallinnon, noin 20 euroa), verot on itse myönsi, ja vaadittu vakuutus on itse. Itsenäiset ammatinharjoittajat tarvitse Bond- ja sairausvakuutus. Sinun pitäisi pyytää neuvoja antajaa myös liiketoiminnan vastuuvakuutus, joka voi sisältää myös tuotteen vastuuvakuutus. Näin ollen, voi. B. vikoja tai vaurioita, jotka syntyvät, on kiinnitetty.

valtion rahoitusta

Kuka haluaa siirtyä työttömyydestä työskennellä kotona ansaita elantonsa, voivat hakea starttirahaa niin sanottu. Tämä kuvaa entisen sillan ja korvauksen starttirahaa ( "Ich-AG") yhdessä. Hän myönnetään yhdeksän kuukautta työttömyyspäivärahan määrää. On enintään 15 kuukauden 300 euroa kuukaudessa sosiaaliturva. Avustusta voi hakea työttömyysetuutta vastaanottajille 1 vastaanottajien työttömyyskorvaus II (Hartz IV =) ei ole laillista oikeutta starttirahaa.

Läksyt Hartz IV

Ne, jotka saavat edelleen Hartz IV ja asettaa vain haluat ansaita lisätty on ilmoitettava lisätuloja kotitehtäviä työpaikkojen keskelle tai konsortio. Muuten hyödyt ovat hieman lyhennetty "toimisto" tai jopa kokonaan poissa. Tietoa on saatavilla osoitteessa virkailija työvoimatoimistosta tai toimivaltaisen konsortio.

verot

Olitpa työskennellä kotona tai sen ulkopuolella, ei ole merkitystä verotuksessa itse. täsmälleen määritellä kontrollissa lausuman, minkälaista työtä, joka on se, missä määrin sovellettu on tärkeää.

sairausvakuutus

Joka asuu pääasiassa tuloja itsenäisen ammatinharjoittamisen, on otettava sairausvakuutus itse, lakisääteiset tai yksityisiä. Lakisääteisen pätee: Jos sinulla on pienet tulot, mutta oletettu tuloja noin 1800 euroa tullaan käyttämään. Pyynnöstä tästä määrästä voidaan vähentää noin 1200 euroa. Oleskelua oma tuloja huomattavasti alhaisempia kuin itsenäisyys yleensä ole kannattavaa. Mutta niille, jotka eivät. B. kuuluu myös perheen vakuutus, pitäisi lisätä jotain ansaita (jotta tulorajat omiin GKV kysy).

Miten toimittaessa?

Kun kaikki näkökohdat on otettu huomioon, voi muistat allekirjoittamaan sopimuksen. Palkattuna työntekijänä tai itsenäisenä - se on: Ei koskaan hätäinen merkki, mutta aina sopimuksen kotiin, kaivaa syvemmälle selvennystä. Hyvämaineinen Sopimus sisältää seuraavat tiedot: nimi, osoite ja puhelinnumero, erityisiä työnkuva, palkka, työaika ja sijainti, aloitetaan lentotoiminta ja nimettömän yhteyshenkilö. Palveluntarjoajan on myös tässä sitoutuu poistamaan valmistettujen tuotteiden, tarjota heille ilmainen asennus kappaletta talon ja poimia siellä, tai korvattava postikulut.

palvelu:

 • Luettelo Consumer Hampuri tiedetään olevan arveluttavaa yrityksiä (ei tyhjentävä): http://www.vzhh.de/~upload/rewrite/texterecht/nebenverdienst.aspx
 • Koti Labour alkuperäisessä muodossa: http://bundesrecht.juris.de/hag/index.html (d Site liittovaltion oikeusministeriö.)
 • Katsaus ammattilaisia, jotka voivat rekisteröityä freelance klo verovirastolle: http://www.gesetze-im-internet.de/estg/__18.html (Info d liittovaltion oikeusministeriö.)
 • Tietoa kotitehtäviä ja osa-aikaista työtä löytyy osoitteesta: www.heimarbeit-nebenjob.org
 • Lisätietoja aiheesta, siellä on myös alle www.heimarbeit.de