Hvordan kan påvirke babyens kjønn, pluss det er en lang tid de villeste strategier eventyr, samt studier. En fersk studie fra Kina sier selv at det er en sammenheng mellom blodtrykk av mor og barnets kjønn!

Prediksjon av sex under svangerskapet

Gravide magen rosa panter Soeckchen Monkey Business Images

Foto: © panthermedia, Monkey Business Images

Hvis barnet er en gutt eller en jente? Dette spørsmålet har menneskeheten i mer enn 4000 år. Og minst like lenge som hun prøver å sette på den ene eller den andre, sex av deres avkom før eller under generering fast - og er mer eller mindre vellykket.

Første vitenskapelige studier av menneskelig reproduksjon har egypterne v til 2000th . Ansatt Chr. De har allerede anerkjent viktigheten av testiklene for reproduksjon og de visste også at kastrerte menn mister fruktbarheten. Ellers kunnskap var få og langt mellom. Ritualer og overtro formet ideer om graviditet og fødsel til langt inn i middelalderen. Var en kvinne gravid, ble babyen lett etter "tegn" for kjønn. Den franske historikeren Jaques Gélis sitert i en av hans verker følgende folk visdom:

Hvis mor:

 • er blomstrende og lykkelig
 • og svært bidrar lov
 • Unge og ivrige er
 • har en frisk og fuktig temperament
 • Deretter er det barnet en gutt.

Hvis mor:

 • Blass og bevisst er
 • Lenker og dypt bidrar
 • er eldre
 • har en tørr og varm temperament
 • Da babyen er en jente. 

Hippokrates: gutter utvikle raskere

I det 17. århundre, medisinsk kunnskap om sex prognosen var ikke over visdom antikken tillegg. Likevel ble sitert Hippokrates, hvis spådommer var basert på den første fosterets bevegelser. Young, hevdet han, utviklet raskere enn jenter, så kunne den gravide kvinnen da hun var ventet en gutt føler fosterets bevegelser i den tredje måneden av svangerskapet hos jenter før fjerde. Ellers var den grunnleggende regelen: en sønn presenterte alle de beste, vakker og edel, datter av det motsatte. I denne sammenheng, en fordom som hardnakket vedvarer den dag i dag, etter å ha gitt en gutt den gravide skjønnhet, mens en jente må ta sin kurs tilhører.

Bak all sex prognoser ønske om en sønn, en arving og arving gjemte generelt.

I dag er den seksuelle lyst relativt jevnt fordelt mellom gutter og jenter, i hvert fall i den vestlige verden.

Ancient Myte: jenter komme ut av venstre testikkel

Men man kan sikkert bli avklart siden antikken: behovet for å skape et barn av et egg og en sædcelle. Av sistnevnte, er det to varianter: de som bærer X-kromosomet, så produserer jenter, og de som havn en Y-kromosom og dermed gjøre gutter. Sæden er derfor avgjørende - men så langt som de gamle grekerne var allerede.

Filosofen Anaxagoras ment nemlig - og dette antyder minst en lignende tankegang - at sperm jente og, selvfølgelig, produsere fra venstre testikkel fra høyre, den "riktige" gutt. Han anbefalte at det ville være fedre en sønn og arving, bare feste feil testikkel ved unnfangelsen. Den franske adelen valgte mer definitive versjonen og hadde sin venstre testikkel heller bare fjerne det helt, som skal garantere dem den etterlengtede mannlig arving. Noen menn deretter som ennå ikke utgitt dramatisk. De gjorde gjøre med det, å klype seg selv like før samleie sterkt i venstre testikkel, å sette dette på kort sikt ut av spill.

Moon, snø og temperatur

Andre anbefalinger antydet paret bestemt til å fremsi sanger eller dikt under samleie, eller for å bli ført, og den begjær for månen fase, snøfall, temperatur, tidevann og vindretninger. Hadde ikke Aristoteles klart uttalt at gutter blir født da boblen på tidspunktet for unnfangelsen, vinden fra nord. Denne metoden virker minst mulig. En annen, men nødvendig direkte akrobatiske ferdigheter: "Å tenke seg en sønn," sa det, "mannen satte venstre for kvinnen og heve hennes høyre setemuskelen ved 30 grader til flyet av sengen under samleie." En gammel jordmødre visdom sa at "du vil bli født i neste svangerskap en sønn, hvis du begrave morkaken av nyfødte og barn opp til en mutter treet."

Science i dag: Hvilken innflytelse gjør sperm?

I dag vet vi at mannlige sperm er litt raskere, kvinnelig for tøffere og mer holdbare. Den som hengir så en eller to dager før eggløsning familieplanlegging, derfor så kan i teorien øke sjansene for en datter. En sønn forlater mindre rom der, her er det allerede krever en presis timing, sier trafikk som mulig på tidspunktet for eggløsning eller like før. 

Så kan vi vitner spesielt med denne kunnskapen en gutt eller en jente? Vår fruktbarhet ekspert Frank Nawroth er skeptisk:

Blodtrykk, type - videre forskning

Andre forhold som, selv om vitenskapelig begrunnet, men gåter:

 • En kinesisk-kanadiske studien, som ble publisert i begynnelsen av 2017, vil ha funnet en sammenheng mellom blodtrykk av mor og sex av babyer. Det systoliske blodtrykket var høyere enn i mødrene til kvinnelige babyer hos kvinner som fikk en gutt før graviditet. Forskere ser dette som om et rent statistisk kobling og ingenting som man kan nå innflytelse.
 • Kvinner med blodtype AB bringe hyppige sønner. Kvinner som lider av noen form for schizofreni, røyker eller drikker alkohol, men får hyppige døtre. Menn som tildeler alkohol, forresten, også vitne til hyppige døtre. Alder spiller også en rolle. Jo eldre mor, jo høyere er sannsynligheten for en datter, men bare inntil 45 år, befinner seg da en dramatisk økning av guttefødsler.
 • I 2013 349.820 gutter og 332,249 jenter ble født i Tyskland. 2015 en studie ble publisert som forklarer hvorfor flere mannlige babyer blir født. Forskerne fant at ved befruktning, er kjønnsfordelingen fortsatt den samme, men under svangerskapet dødeligheten av jentefostre er høyere.

Hyppigheten av samleie ser ut til å være signifikant. Jo oftere et par hengir seg begjær, jo mer sannsynlig er det kunne være en gutt. Finner befruktning men etter langvarig seksuell avholdenhet i stedet, øker sjansene for en datter. Og likevel, synes generasjon av jenter til å være en helt gledesløs affære, er det antatt en amerikansk kvinnesykdommer bok fra den siste tiden, som sier at kvinnen skal være bare litt trenge inn i skjeden penis for dette formålet, og bør unngå orgasme. For han ville endre vaginal miljø - svært skade for kvinnelige sperm som føler seg mer komfortabel i det sure området enn i alkalisk.

Bruken? Wunschkind kosthold og skylling

Denne antakelsen er basert en hel rekke hjem rettsmidler. Så "anbefaler at kvinners helse bok over for en jente før samleie en litt syrlig vaginal skylling med to teskjeer av hvit eddik til å utføre i et stramt liter lunkent vann. Hvis en gutt er unnfanget, er å gjennomføre en alkalisk skylling før samleie. For dette ta to teskjeer natron i en liter vann og bringe blandingen inn i skjeden. "

Selv om denne metoden ikke kan garantere suksess, sies det i boken fortsetter, men mulighetene var så enkelt øke.

Det samme hevdet også skaperne av "Wunschkind diett", gynekologen Wilfried Feichtinger og ernæringsfysiolog Gertrud Reiger fra Østerrike. De to tok opp en studie av de franske gynekologer med nesten profesjonelt utseende navn Francois Papa. Starte utviklet av tilsvarende observasjoner i dyreriket Papa en Wunschkind diett som sier forkortet:

 • For en gutt å ta kalium og natrium, for en pike kalsium og magnesium. Så kvinnen ønsker en sønn, bør de unngå fisk, belgfrukter, grønnkål og Nutella. Poteter, ris, bananer, hvitløk og salt i særdeleshet, men de bør alltid ha hjemme.
 • For en datter ulike regler: Her er deilig tindved juice, frosne erter, eple hirse kake, rose hip syltetøy og Red bete juice annonsert. Hummer, bør østers, kaviar og fjærkre bli slettet fra Seddel.

for å gjøre døtrene mer arbeid

Som vanskelige tider ligger foran oss for potensielle mødre til døtre. Og selvfølgelig produksjonen av en jente er også forbundet med overtid, er det ennå ikke spart på salt. men fordi for mye salt finnes for en antatt datter allerede i den tradisjonelle brød fra bakeriet, er mottoet for de neste tre månedene: bake selv!

Dessverre, boken ikke avsløre om deltakelse av de potensielle fedrene til dietten forsterke sjansene for ønsket sex. men det kan antas at noe annet ikke ville bidra til å øke stemningen av kvinnen med nesten sikkerhet: Og det er sannsynlig å ha negative konsekvenser for deres motivasjon til kosthold, må hver mann være klart.

Mange tips om generering av ønsket barnet kan bli funnet her: Sex tips når du prøver å bli gravid