Hauskaa ja liikunta ovat taatusti lapsille ajoneuvoja. Mutta mikä ajoneuvo voi ottaa lapset minkä ikäisiä? Ja mitä pieni "kaupunkiauto" juoksupyörän, Bobby auton ja Co edistää motorinen kehitys? On tietää suosituin lasten ajoneuvoja.

Päältä ajettavaa "Bobby Car": Jo ensimmäisellä käyttökerralla Ikä

Joilla lasten ajoneuvon missä iässä?

Kuva: © Irina Schmidt - Fotolia.com

Klassikko liukuva autoja on "Bobby Car", joka nyt on osoitettu yli 40 vuotta. Ensimmäinen auto on "mennä", kun indeksoinnin vaihe on ohi, ja lapsi alkaa ensiaskeleita nuorin. Tietenkin, tietyllä korkeudella on saavutettava, jotta pikku Racers tulevat jalat täysin lattialla. Istuimen korkeus on noin 20 cm (Bobby auto), mutta pitäisi aina toimia useimpien yli yksivuotisia. Slip ajo kouluttaa brutto motorisia taitoja lapsilla. Päästä eteenpäin, otat vauhtia koko ylävartalon varten jalkojen liike. Niinpä suuria lihasryhmiä, erityisesti jalat ja selkä, väitti. Lisäksi vähän koulutusta koordinointia, koska sen lisäksi kiertää jalasta käynnistysvaiheen kohdistuu myös - ainakin yrittää jopa "aloittelija". Kunnes ohjaus ja ajo toimivat yhdessä, mutta lapset täytyy harjoitella hieman. Bobby Car on kestävä ja ei voi kallistaa ajoneuvo - että tämä on paras aloittelijan malli pienimmille.

Varhainen ikä: 12-18kuukausi iässä
Vihje: Ajo lapsesi ja ulkona ja kehittää sen osaksi kyydissä oleville ammattilaisille, jotka haluavat hänet välttämättä kiinteä, mutta ei paras jalkineet. Hiontaa Jälkeenpäin jalka pitää vähiten Lasten kengät pitkään.

Skootterit Neljä pyörää tarjota turvallisuutta

Toinen ensimmäinen ajoneuvo tunnetaan skootterit. Voisi kuvata sitä eräänlaisena yhdistelmän kyydissä ja juoksupyörä. Lapsi tekee samat liikkeet kuin Bobby auton, mutta se istuu suurempi, niin että se näyttää enemmän kuin juoksupyörä (oikea koko tässä niin hyvin ratkaiseva). Toisin juoksupyörä on paikka skootterin mutta silti neljä pyörää antaa nuorin riittävän turvan. Kuten Bobby Car myös tämän ensimmäisen ajoneuvon edistää brutto motorisia taitoja ja koordinointi ja koulutusta erityisesti jalkojen ja selkälihaksia. Ohjaus on hieman helpompaa, koska se voi ohjata suuntaan suoraan ohjaustangon yli ja ei ole ohjauspyörä, jossa on skootterit. Istuin skootteri on ensimmäinen, hyvin vähän vaatimus tasapainoon, koska se ei pääse kaatumaan ja lapsi on punnittava kaarteissa tai nopeammassa tahdissa oman kehon mahdollisen kaatopaikalle.

Varhainen ikä: 12-18kuukausi iässä

Juoksupyörä: koulutus tasapaino

Ajaa juoksupyörä, lapset on jo on hieno motoriikkaa taidot: sinun täytyy kävellä ja seisoa turvallisesti ja siten voi pitää tasapainonsa. Lisäksi silmän ja käden koordinaation olisi edelleen kehittynyt siten, että ne voivat valvoa pyörän hyvin ohjaustankoa. Erittäin tärkeää on myös mahdollista, että vastaava vaihe pituus on saavutettu turvallisesti istua pyörän ja tulevat jaloillaan hyvin maassa. Pienin pyörät (10 tuumaa) suunnilleen askelpituus 30 cm. Tuo lapsi näitä ehtoja, voit aloittaa. Usein pienokaiset aloitettava istua satulassa, vaan työntää pyörän jalkojen välistä. Koska suurin haaste käynnissä pyöräily on tasapainon säilyttämiseksi. Tietenkin kaikki lihakset ovat täällä taas korosti ja lapset oppivat sulavat liikkeet. Mutta ennen kaikkea, tasapainoa ja koordinaatiota (ohjaus,, jarruttamista) ja reagointikykyä (esteitä kiertää, nopea jarrutus) ovat erityisen kannustetaan ajon pyöräily. Askel askeleelta lapsille päättää, kuinka kauan he anna jalat maassa ja kuinka usein ne ovat lattialla tai ne voivat pitää jonkin aikaa ilmassa kukoistaa jalat jo. Nopeammin kuin luulet, ovatko ne pieniä juoksupyörä ammattilaisten ja lennellä alueen läpi. Jälkimmäinen muuten myös varmistaa, että lapset saavat tunteen nopeuden.

Varhainen ikä: noin 2 vuotta

tärkeää: Laita lapsesi ensi yrittämällä pyöräilykypärän päälle, niin että on itsestäänselvyys. Pienille käynnissä pyöräilijät voivat olla nopeasti ja on aina suojattava kypärää.

Kolmipyörä: Mennään jalkojen lihaksia

Vaikka voisi luulla, että lapset voivat ratsastaa kolmi-ja pyörä ensin, se on yleensä toisinpäin. Koska voidakseen liikkua kolmipyöräinen, se vaatii tietyn vahvuus jalat ja erityinen koordinaattori kierros liikkeet potkiminen ja rinnakkaisten reititys. Jotkut lapset oppivat varhain pitämään tasapainossa pyörän, mutta ei vielä säädetä vaativa, neste polkemisen, jota tarvitaan kolmen pyöräily. Kuten juoksupyörän yleinen koordinointi ja lihasvoimaa koulutetaan ja vahvistetaan samoin. Kuitenkin kaikkea Erstfahrzeugen tämän ajoneuvon kouluttaa jalkojen lihaksia. Siksi on paljon helpompi lapsille mukana vanhempiaan juoksupyörän kävellessä kuin kolmipyörä, joka kokee potkimalla paljon nopeammin väsymystä jaloissa.

Varhainen ikä: noin 2 vuotta

Vihje: Olisi hyvä, jos lapset saavat mahdollisuuden saada kolme ja juoksupyörä. hyödyntää kolmipyörä ja syöttää ne pyörän, he kehittävät tasapainoa - molemmat ovat yhdessä parhaat edellytykset myöhemmin pyöräily.

Roller: Täydellinen valmisteleva harjoitus pyöräilyyn

Myös täydellinen alustava selvitys myöhempää pyöräily on ajaa skootterilla. Jo pitkään klassisen skootterin oli unohdettu. Samalla näemme yhä useammin lapsia uudelleen, suuttimien skootteri alueen läpi. Ja se on hyvä asia. Koska monet asiantuntijat suosittelevat: ensin skootteri, sitten pyörä. Skootteri edistää tasapainoa, reagointikykyä ja kehonhallintaa ja kouluttaa kykyä jalka ja vapaa jalka vaihtaa. Samaan aikaan on malleja, jotka eivät ole vain kaksi pyörää tai renkaiden mutta kolme (valinnainen kaksi etu- tai kaksi takana). Siten jopa lasten ratsastaa skootterit ennen ikää ilman järkyttää välittömästi. Tämä opettaa tasapainoa ja antaa heille pian klassinen versio kahdella pyörällä muutosta. Se on tärkeää, kun skootteri, että lapsella on tietyn koon eikä juuri ja juuri voi katsoa ohjaustangon yli.

Varhainen ikä: Mini versio kolminkertainen renkaita noin 2,5 vuotta, klassisen variantti noin 3,5 vuotta

Pyörä: Tässä on koordinoitava

Koska brutto motorisia taitoja on täysin kypsiä vasta viisivuotiaana, joidenkin asiantuntijoiden neuvoja voit aloittaa vain tällä kertaa pyöräily. Kuitenkin todellisuus on erilainen. Monet lapset saavat ennen nelivuotiaana hänen pyörä, koska ne on aikaisemmin tehty pyörän, kolmipyörä ja / tai rullan todellisissa ajo asiantuntijoita. Vasta kun lapset voivat pitää tasapainossa jo optimaalisesti, kun ne ovat tarpeeksi jalkojen voimaa polkimet, niiden yhteensovittaminen on hyvin kehittynyt ja niillä on tietty korkeus, ensimmäinen ajokokeita voi tapahtua ohjauspyörällä: Vanhempien käsi satulassa tai telineeseen ja sitten se sanoo kulje pyörä - ja että niin kauan kuin lapsi on kohtuullisen turvallinen. Aluksi tämä on yleensä huojuva ja ohjaus laskee lapset suuri keskittyminen tasapaino raskaampaa kuin edellinen ajoneuvoja. Mutta sitten se yleensä menee nopeasti ja jo pienokaiset ratsastaa yksin. Käytännössä lastesi ensin, niin että poikkeama ei ole liian suuri vain hiljainen kävelee puistoissa tai vastaavia liikennettä paikkoja ja vaanii minkäänlaista vaaraa autojen and Co .. Vahvistaa ajoturvallisuus, testaamisesta yhdistettynä sorateillä tai rakentaa kurssin PET-pullot, jotka on tällöin käyrän lapsen ympärillä.

Varhainen ikä: 3-6 vuotta

Vihje: Vuodesta apupyörät asiantuntijat neuvovat! Tipping lapset yhdeltä toiselle ja joka kerta imeytyä tuet, he eivät voi oppia pitämään tasapainossa. Mieluummin odottavat lapsella on tarvittava motorisia taitoja ja jätä se siihen asti pidempään pyörän tai skootterin kyydissä. 

Varoitus: Välillä pyöräily ja turvallisen liikkumisen liikenteessä ovat eri planeetoilta. Vaikka päiväkodin lapset ovat hyvin moottoroitu pystyy ajamaan polkupyörällä, he silti ole näkyvyys tiellä ja voi arvioida (vaarallisia) tilanteissa. Anna lapsesi aikaisintaan kuusivuotiaana, pala palalta, ja vain valvonnassa tieliikenteen. Pyöräily ilman vanhempien valvontaa suositellaan poliisille kunnes 4. luokan.

tärkeää: Kypärät ovat pakollisia ensimmäisen minuutin!