Selv om det innrømme få foreldre åpent: Et ønske sex for barnet hennes har mest. På forespørsel opplevd Maja Roedenbeck som er grunngitt utover rosa og lyseblå visninger for et bestemt kjønn ønsket.

Baby: Kjære gutter eller jenter?

Maedchen_Junge_Teaser

Foto: Fotolia / Ruth Black

"Det viktigste sunt!" anses moralsk riktig svar på spørsmålet: "Vil du heller ha en gutt eller en jente?" Men moralsk riktige svar er ofte ikke ærlige svar. Og slik er det i dette tilfellet. Mange forventningsfulle mammaer og pappaer, er det faktisk ikke bryr seg om de har en gutt eller en jente - de har et ønske om sex. Og, selv om det er i dette landet noen presserende kulturelt relaterte årsaker, den foretrukne ene eller det andre, for eksempel i India, der foreldrene ønsker sønnene fordi kostnadene ingen medgift. Årsaker til personlige preferanser tyske par befinner seg fortsatt for å tilfredsstille.

Liten tispe eller vill gutt: Årsaker til favoritt sex

Noen opphold på overflaten og er ofte fordoms: Man ønsker å spørre en gutt fordi jenter rundt bitching hele dagen og komme opp med en likevel bare gutt navn. Oh, hvis det fortsatt bare en jente ville, fordi: ikke så ille, og du kan tiltrekke seg mye søtere! Noen forventningsfulle foreldre, er det svært alvorlig på slike ting. Andre sitere grunner som kan forklares med deres personlige bakgrunn. "Min mann er en veldig mild, følsom fyr, så jeg trodde en jente passer mye bedre inn her"Beskriver Bärbel Mierke (34) fra Berlin, en datter (4) og en sønn (1), sine tanker i løpet av første svangerskap. Atter andre er det om "fullstendighet" av sin familie som bare kan identifiseres i øynene når mannlige og kvinnelige avkom med det. Eller de bare ønsker å gå glipp av noen av de fantastiske opplevelsene som Andrea Rübsam (37) fra Berlin, der barn er 5 og 3 år: "Det var virkelig i begge svangerskap uansett kjønn ville ha barn, men etter to gutta jeg hadde håpet, men fortsatt en jente. "

Kvinner som Andrea foretrekker en jente som tenker ofte at det ikke er en klisjé, men at mens gutta henger som småbarn på mors forkle strenger, men å distansere seg med økende alder av familien et faktum. Hvis de er bare ute, de ikke lenger kalle deg og bringe absolutt ikke barnebarna over, sier de. Og den unge moren lider evig herunder at døtrene opprettholde en mye tettere kontakt med sine foreldre, og at det bare er bestemor andre valg for barnebarna. "Det er statistisk bestemt noe sant i det," funderer Andrea Rübsam som bare lukker henne nachgeholtes Kunstgeschichts- og studere historie, "Akkurat som rollen fordelingen er i hvert fall for mine søstre, min bror og meg. Jeg vil tro det har å gjøre med de rådende kjønnsstereotypiske former for utdanning. De presser gutta rett og slett mot å løse følelsesmessig fra familien mens de slutter jenter å lete etter sine familiers behov. "Tina Schuster (31) fra Mainz, som er gravid og vet ikke hva det vil bringe stå "det er sant at gutter har en tendens abnabeln eller gå av foreldre heller slik at de kan ta over større del i sitt eget partnerskap: en positiv holdning til spillet. Men jeg ville forstå dette som en fordel! Tross alt, de gir sine foreldre så fort noen (Tarotcard) frihet tilbake. "

Er det samme kjønn trygt?

Er temaet for ønsket om sex på blant venner, gir ofte inntrykk av at en jente og de fleste menn vil ha en gutt, i hvert fall for første barn, de fleste kvinner. Det virker sannsynlig at dette har å gjøre med våre minner fra sin egen barndom. Jeg prøver å forestille seg som en voksen, hvordan livet vil føle med barnet godt, nå jeg instinktivt tilbake til scener fra fortiden min. Og det faktum at barnet har selvfølgelig min familie. Tina Schuster prøvde en annen forklaring: "Jeg føler meg mer nøye sammen som en kvinne en jente - at det er en mann med en gutt også. Jeg tror jeg vet hva jenter interessert i, og hvordan de føler når de utvikler seg til en kvinne. Jeg vil tro at det er lettere for meg å utdanne jenter fordi jeg har noen tidligere erfaring. Jeg vet ikke hvordan jeg var en gutt forklare hans pubescent kropp, og finn selv om bare å vikle en gutt ideen, morsomt. Hva om han får ereksjon? Hjelp! "

Kan du hjelpe et ønske om sex?

For mange par som har blitt enige om et ønske om sex, blir spørsmålet "Gutt eller jente?" sømløst neste spørsmål: Kan vi gjøre noe med det, å faktisk få vårt ønske sex? Det er visse triks som alle, men langs linjene av: "kan prøve ens faktisk ganger" arbeide og kan bare bli berørt her på grunn av deres variasjon og kompleksitet. Så forskere ved University of Exeter har funnet ut at kvinner som kalorier ved unnfangelsen og spise næringsrik bringe til 56 prosent gutter til verden, mens kvinner som er på en diett omtrent like ofte får jenter. er mye kjent kalles Shettles metoden, ifølge Dr. Landrum Shettles, som i sin klassiske "Hvordan velge kjønnet på babyen din" forklarer at sex før inngangspunkt favoriserer dannelsen av en jente under sex på tidspunktet for eggløsning eller kort tid etterpå befitting en gutt fører. Den kvinnelige sperm er nemlig langsommere enn den mannlige, men også robust, og bare når det må være rask, gravd av hannen. Så er studiet av zoologen Alexander Lerchl ved Universitetet i Münster, som sier: Om sommeren, men også i et varmere enn gjennomsnittlig vinter, er flere gutter unnfanget enn jenter. Fortsett å slå eksperter, jenta ba om sex i misjonærstillingen eller gutten ønske Sex "doggy-style" ha for å hindre siging Y-sperma helt til livmorhalsen, avhengig eller forenkle. Og sist men ikke minst, ta en titt på den kinesiske unnfangelsen kalenderen anbefales som oppsto i det 13. århundre og beregner en prognose for kjønn på barnet fra mors alder og måneden unnfangelsen.

Og når "false" Kjønn annonsere?

Og slik fortsetter det lystig på med studier og teorier, og vi kan plukke ut for oss, som vi liker best - eller la det forbli. Mens det er, ved å spørre rundt ganger, overraskende mange par som prøver ut den ene eller den andre metoden. På den annen side, det er så mange kritikere som anklager disse menn og kvinner, "ønsker å spille Gud"Og viftet med en skremmende visjon av fremtiden der det er mulig ved kunstig inseminasjon og DNA-testing, ikke bare kjønn, men også hårfarge og karakter av et barn på forhånd for å avgjøre. Den trent advokatassistent Bärbel Mierke formulert forsiktig: "Jeg ville aldri prøve å påvirke kjønn på barnet. Det kom ikke til meg, egentlig 'eller' rett 'før. Jeg la naturen gå sin gang foretrekker." I utgangspunktet er fortsatt saken med ønske om sex - i hvert fall for den gjennomsnittlige par fra våre breddegrader - en luksus tema. Jada, det er ganske morsomt å se på babyen i armene på det kinesiske unnfangelsen kalenderen, om prognosen har kommet. Men hvem tar hele greia for seriøst, bør en gang ærlig spørre hva som faktisk egentlig bak det.

Hvorfor jeg ønsker å gjøre en bestemt kjønn?

Innen den gynekolog kan se på ultralyd om gutt eller jente, og deretter "false" kunngjør sex, bør gravide huske i sin spontane reaksjon, om den har kanskje for mye inn i den økte i sitt håp. Rammene blir så flytende. En moderat skuffelse er sikkert normalt. "Jeg tror det er viktig at man gir frie tøyler til hans sorg, så lenge babyen med 'feil' kjønn ikke helt avvise", sier Tina Schuster, som snart kommer som en landskapsarkitekt i fødselspermisjon, "Man bør derfor ikke føle seg skyldig kan gjøres. En lege som den i den fine diagnosen fortalte meg, 'The sex Jeg kaller ikke deg, men i dag som ikke har diagnostisk verdi', tar følelsene til oss foreldre ikke alvorlige "kvinner fortelle dem til. "broken" var eller "sjokkert"Fordi de babyen sex ønske var ikke oppfylt, og at det er for "skamfull" eller til og med "hatet" og mot barnet "dårlig følelse" har. Og Bärbel Mierke rapporter: "Vi har en venn som ivrig ønsket en jente. Navn og innredning av jentas rom sto fast, det var virkelig feil spor i anmodningen. Hun ville bare et muse for velvære. plat rosa drømmer fletter. Hun ble knust da hun fant ut: hun jenta er en gutt. I den 34. uke av svangerskapet, ble hun informert om at hun gråt i flere dager og var bittert skuffet. Jeg var litt redd, som du kan overdrive sex ting, fordi jeg hører til hoved-helse Group."

Så kanskje du foretrekker en "Surprise egg"?

Selv om det hjelper noen kvinner i situasjonen for disse bekjente, for å snakke om sine følelser og finne ut at de er så ikke alene, andre kan ikke forstå hvorfor familien har vært så viktig for dem senest da hun hennes baby til holde første gang i armen. Men det er kvinner som er på "false" Sex av deres avkom falle inn i en reell krise. Så klager Anira 'i Urbia forum: "Jeg har nå den tredje sønn, og jeg er et stykke brutt av det. Bad Depris og jeg hadde selv tenkt hver gang at jeg ikke vil ha barnet. Selvfølgelig Jeg elsker mine menn, men jeg mangler noe, og det gjør så vondt. Jeg sier alltid løs, jeg nå vente på barnebarn, men i virkeligheten, det knuser hjertet mitt. Jeg vil nok derfor gå inn i behandling." I forsøket på å sette hans verden se litt rett når det håp for den ønskede kjønn er blitt selvstendig, kan motivasjonen til de kvinnene inspirere som ikke ønsker å vite bare kjønnet på sitt ufødte barn før fødselen. Din forventning for den store overraskelsen bringer et helt nytt perspektiv inn i bildet. Og dessuten sin strategi beskytter mot støt for øyeblikket på fødestuen, som er mer vanlig enn du tror, ​​og kan bety total følelsesmessig kaos for foreldre med et sterkt håp på forespørsel Kjønn: hvis faktisk legen har gjort en feil i ultralyd og ta de lovede jenter, men en gutten er - eller vice versa.