Jälleen nuha ja yskä, lapsi - voi olla niin monta infektiot silti olla normaalia? Tässä artikkelissa opit, miksi pienten lasten tartunnan niin usein ja on kylmä. Lisäksi: jos lapsesi on immuunipuutos testejä.

Monet infektiot lapsilla on normaali

Pikkulasten infektioita Taajuus

Kuva: © Colourbox

Jälleen nenän ja yskää, lapsi kulkee - joita ei vielä olla normaalia! Mutta voit olla varma: Se on loppujen lopuksi normaalia. Lasten ensimmäisten elinvuosien kouluttaa immuunijärjestelmän käsitellä erilaisia ​​taudinaiheuttajia. Alttiutta infektioille lapsilla on aivan luonnollista. Ja jos lapsellasi on kylmä oireita yli ja ohi, vaikka oireet ovat samanlaiset joka kerta, mutta ne ovat aina muita aineita, joiden kanssa se noin ansa. Tämä ei ole yllättävää, kun tietää, että on olemassa vain yli 100 erilaista kylmä viruksia.

Jopa ilman immuunipuutos jopa kaksitoista infektiota vuodessa

Vilustuminen ja nenän vuotaminen, jopa hieman kuumetta alkupäivinä sairauden ja / tai muita yskää esiintyy suhteellisen usein ei-immuunitingittyihin lapsia. keskimääräinen kärsivät

 • Pikkulapset kuudesta kahdeksaan kertaa vuodessa,
 • Lapset vuotiaalle neljä vuotta kahdeksasta yhdeksään kertaa vuodessa,
 • Vuotiaille lapsille viisi-seitsemänvuosi kuudesta kahdeksaan kertaa vuodessa

alle kylmä.

Jos lapsesi tänä vuonna on tullut lastentarha tai plagiaatti, se voi olla, että sinulla on tunne, että se on tällä hetkellä lähes jatkuvasti sairaana. Varsinkin ensimmäisten kuukausien usein infektio seuraa muita. Ja sekin on normaalia, koska päiväkoti ja päiväkodin lapset ovat usein jopa kaksitoista infektiota vuodessa.

Lapset käyvät läpi niin monta infektioiden kurkussa, nenän ja kurkun alueen, ovat usein turvoksissa, kova, eikä harvoin tarjous imusolmukkeet kaulan. Vaikka monet vanhemmat voivat pelätä pahinta sama: turvonneet imusolmukkeet ovat merkki nousi puolustus toimi ja vaaraton useimmissa tapauksissa. Se voi kestää viikkoja tai kuukausia, kunnes turvotus on täysin hajonneet ja imusolmukkeiden enää ilmeinen. Siitä huolimatta, sinun turvonneet imusolmukkeet seuraavassa tenttiä näyttää lastenlääkäri, ei siis todellakaan ole menetä mitään!

Onko sairaan lapsen nyt hyvin

sairasvuode

: Se koostuu epäilty immuunipuutos?

Tärkeää vähemmän tartuntojen määrä kuin nopean elpymisen. Infektio korko ei ole niin tärkeää, koska miten voisit lukea melkoisesti infektiota vuodessa ovat vielä aivan normaalia. Kuinka usein lapsesi on sairas, itse asiassa riippuu pääasiassa siitä, kuinka paljon se on yhteydessä taudinaiheuttajia.

Paljon tärkeämpää on se, miten tartunnoista lapsesi. Talteen sen jälkeen tartunnan nopeasti uudelleen? Voiko se ilman antibioottia selvitä? Eikä miltään haistaa paksu keuhkoputkentulehdus tai korvatulehdus, joita on hoidettu antibiooteilla uudelleen vielä? Testimme auttaa tunnistamaan, milloin vakava immuunikato olemassa.

Testi: Onko lapsesi epäillään patologinen immuunikato?

 • Kärsitkö itseäsi tai muita perheenjäseniä, joilla on synnynnäinen immuunipuutos?
 • Onko lapsesi yli yhden vuoden ja jatkuvasti on Soorpilz suussa?
 • Kärsivät sen kahdesti vuodessa tai enemmän alle keuhkokuume?
 • Esiintyä lapsesi kaksi kertaa vuodessa tai vakavampia sinus infektioita?
 • Onko lapsesi vähintään kahdeksan märkivä välikorvatulehdus vuodessa?
 • Onko lapsesi joskus diagnosoitu vakava infektio, kuten luuytimestä ja aivokalvontulehdus?
 • Ovat hänen kanssaan, on esiintynyt useamman kerran paiseet ihon tai sisäelinten?
 • Esiintyy vauva tai välitetään lapsesi lapsenkengissä punoitusta kädet ja jalat, jotka eivät johdu ihosairaus olivat /?
 • Oliko lapsesi koskaan hoidettu antibiooteilla kahden kuukauden ajan ilman hoitoa on iskenyt?
 • Tapahtuneita lapsen jälkeen tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko ja / tai vesirokon rokotteen komplikaatioita, jotka ovat ylittäneet punoitus injektiokohdassa, lyhytaikaisia ​​kuumetta, tai lyhytaikainen heikko ihottuma?
 • Jos lapsesi vika menestyä, niin että se kasvaa hyvin vähän ja on alipainoinen?
 • Ovatko lapsesi koskaan poikkeavuuksia on todettu veressä puoltavat immuunipuutoksen, tällaisia. Kuten ns leukopenia (määrän väheneminen valkosolujen)?

arviointi:

Jos vastasit yksikään kysymyksiin on kyllä, on lapsesi ole epäilty immuunipuutos, vaikka se usein kärsii vilustuminen tai ruoansulatuskanavan infektioihin.

Oletko vastasi yhdellä tai useammalla kysymyksellä on kyllä, sinun pitäisi kysyä lastenlääkäri perusteellisen tutkimuksen, vaikka immuunipuutoksen vain läsnäollessa useiden merkkien kyselystä on todennäköistä. Kuitenkin epäonnistuminen voi menestyä voi ,. B. laukaista keliakian (keliakia) ja toistuvan keuhkokuume astma voi olla sen takana, niin että arviointi on aina tarpeen.

Todellinen immuunivajavuus on hyvin harvinainen

Onneksi synnynnäinen immuunivajavuustila, joka on itse asiassa vakava immuunijärjestelmän häiriö on läsnä, hyvin harvinaista. Vuodesta yleisin vasta puute on yksi 15000 lasten juuri vaikuttaa.

Lapset, joilla on synnynnäinen immuunipuutos

 • näyttää jatkuvasti sairas pääsääntöisesti
 • toipumassa hyvin hitaasti infektioita (ruokahalua ja yleistila pysyvät suhteettoman pitkä vaikuttaa)
 • ovat usein fyysisesti kehittymätön,
 • huolimatta toistuvia infektioita (kuitenkin olla tervettä lasta melko suuret risat ja "polyypit") usein pieniä ja mantelit
 • kehittyy usein komplikaatioita normaalisti harmittomia infektioita.

Lastenlääkäri Vinkkejä: kotiin korjaustoimenpiteitä varten vilustuminen

ajattelevat jatkuvassa kylmän astmaa ja allergiaa!

Jos lapsesi on jatkuvasti kylmä talvikuukausina, se ei välttämättä ole aina virus kylmä, mikä vaivaa häntä. Se voisi myös jumissa allergia pölypunkit tai hometta takana. Nämä ilmenevät tukkoinen nenä tai aivastelua (jossa punkkiallergia usein aamulla kun nousee). Lisäksi limakalvon hengitysteihin vaikuttavat allergia niin, että jokainen ylimääräinen kylmä sarjaa hyvin nopeasti.

Jos lapsellasi on joskus keuhkoputkentulehdus, oli ollut toistuvasti sairastanut keuhkokuumetta ja / tai usein yöllä yskää, astmaa voisi olla sen takana. Muita merkkejä ovat esimerkiksi, yskä tai vinkuva kisan jälkeen ja juosta tai sen jälkeen voimakasta nauraa. Lapset, joilla infektio aiheuttama astma usein kiinni jo yhden yön ennen ensimmäisiä oireita nuha (nuha, aivastelu) yskä kuivaa yöllä.

Jos lapsesi on jatkuvasti kylmä, se pitäisi ehdottomasti perusteellisesti lastenlääkäri (paras kanssa allergologian) tutkittiin. Lisäksi tavallista tutkimista lukien kuuntelu keuhkoihin sitten kuuluu allergia testi ja - noin esikoulu - keuhkojen toimintakokeissa. Koska ilman vaadittua astman vastaisen hoidon tai sopivan asuinrakennusten punkin tai hometta allergia, The "pysyvä kylmä" ei parane.

tekijänoikeus "terveys & Koulutus lapselleni"
Muita terveyteen liittyviä kysymyksiä löytyy täältä.

Lapseni yskii voimakkaasti