Igen løbende næse og hoste, barnet - kan have så mange infektioner stadig være normal? I denne artikel vil du lære, hvorfor små børn smittet så ofte og har en kold. Også: hvis dit barn har en immundefekt tests.

Mange infektioner hos børn er normale

Infant infektioner Frekvens

Foto: © Colourbox

Igen næse og hoste, barnet kører - som endnu ikke kan være normal! Men du kan være sikker på: Det er trods alt normalt. Børn i de første år af livet træne deres immunforsvar ved at beskæftige sig med en række patogener. Den modtagelighed for infektion hos børn er helt naturligt. Og hvis dit barn har forkølelsessymptomer igen og igen, selv om symptomerne ligner hver gang, men er de altid andre agenter, med hvem det rundt slider. Dette er ikke overraskende, når man ved, at der kun er mere end 100 forskellige kolde virus.

Selv uden immundefekt op til tolv infektioner om året

Forkølelse med løbende næse, muligvis en let feber i de første dage af sygdom og / eller ekstra hoste forekomme relativt hyppigt i ikke-immunkompromitterede børn. gennemsnit lider

 • Spædbørn seks til otte gange om året,
 • Børn i alderen et til fire år otte til ni gange om året,
 • Børn i alderen fem til syv år seks til otte gange om året

under en forkølelse.

Hvis dit barn i år er kommet til den planteskole eller krybbe, kan det være, at du har følelsen af, at det er i øjeblikket næsten konstant syg. Især i de første måneder af ofte en infektion følger den anden. Og selv det er normalt, fordi børnehave og børnehave børn er ofte op til tolv infektioner om året.

Børnene går igennem så mange infektioner i hals, næse og hals-området, findes ofte hævede, hårde, og ikke sjældent, bud lymfeknuder i nakken. Selv om mange forældre kan frygte det værste samme: Hævede lymfeknuder er et tegn på øget forsvar arbejde og harmløs i de fleste tilfælde. Det kan tage uger eller måneder indtil hævelsen er helt henfaldet og lymfeknuder er ikke længere håndgribelig. Alligevel bør du hævede lymfeknuder ved næste eksamen dato viser børnelæge, er derfor bestemt ikke gå glip af noget!

Har din syge barn nu godt

sygeleje

: Den består mistænkt immundefekt?

Vigtigst mindre af antallet af infektioner som hurtig genopretning. Infektionen sats er ikke så vigtigt, fordi hvordan kunne du læse op en hel infektioner om året er stadig helt normalt. Hvor ofte dit barn er sygt, kendsgerning, afhænger hovedsageligt af, hvor meget det har kontakt med patogener.

Langt vigtigere er, hvordan infektioner opstår på dit barn. Genvundet det efter en infektion hurtigt igen? Vil det uden antibiotikum klare? Eller fra enhver snuse en tyk bronkitis eller øre infektion, der skal behandles med antibiotika igen endnu? Vores test hjælper dig med at genkende, når en alvorlig immundefekt eksisterer.

Test: Er dit barn på en formodet patologisk immundefekt?

 • Lider du dig selv eller et andet familiemedlem med en medfødt immundefekt?
 • Er dit barn ældre end et år og hele tiden har Soorpilz i munden?
 • Lider af det to gange om året eller mere under en lungebetændelse?
 • Forekomme i dit barn to gange om året eller mere alvorlige sinus infektioner?
 • Har dit barn otte eller flere purulent mellemørebetændelse om året?
 • Er dit barn nogensinde blevet diagnosticeret med alvorlige infektioner såsom knoglemarv og meningitis?
 • Er med ham opstod flere gange bylder i huden eller indre organer?
 • Exist med din baby eller videregivet til dit barn i barndom rødme på hænder og fødder, der ikke er forårsaget af en hudsygdom var /?
 • Var dit barn nogensinde blevet behandlet med antibiotika i to måneder uden terapi har ramt?
 • Har fundet sted i dit barn efter mæslinger, fåresyge, røde hunde og / eller skoldkopper vaccine komplikationer, der er gået ud over rødme på injektionsstedet, kortvarig feber, eller en kortvarig svag udslæt?
 • Hvis der på dit barn en manglende trivsel, så det vokser meget lidt og er undervægtig?
 • Er med dit barn er blevet fundet nogensinde abnormiteter i blodet, der taler for en immundefekt, som f.eks. Som en såkaldt leukopeni (reduktion i antallet af hvide blodlegemer)?

evaluering:

Hvis du har svaret ingen af ​​de spørgsmål er ja, er der i dit barn uden mistanke om immundefekt, selv om det ofte lider forkølelse eller gastrointestinale infektioner.

Har du svarede et eller flere spørgsmål er ja, bør du spørge din børnelæge for en grundig undersøgelse, selv om en immundefekt kun ved tilstedeværelse af flere tegn fra spørgeskemaet er sandsynligt. manglende trivsel kan dog ,. B. udløses af glutenallergi (cøliaki) og med gentagen lungebetændelse astma kan være bag det, så en evaluering altid er påkrævet.

En rigtig immundefekt er meget sjælden

Heldigvis medfødte immundefekter, som faktisk er en alvorlig sygdom i immunsystemet er til stede, meget sjældne. Fra den mest almindelige form for antistof-mangel er en af ​​15.000 børn er lige påvirket.

Børn med medfødt immundefekt

 • ser konstant syge som regel,
 • inddrive kun meget langsomt infektioner (appetit og generelle tilstand er fortsat uforholdsmæssig lang påvirket)
 • er ofte fysisk underudviklet,
 • på trods af hyppige infektioner (dog have sunde børn snarere store tonsiller og "polypper") ofte små og mandler
 • udvikler ofte komplikationer normalt harmløse infektioner.

Børnelæge Tips: hjem retsmidler mod forkølelse

tænke i kontinuerlig kulde fra astma og allergi!

Hvis dit barn er konstant koldt i vintermånederne, kan det ikke altid være en virus kold, der generer ham. Det kunne også stukket en allergi over for husstøvmider eller skimmel bag det. Disse manifesterer sig i en stoppet næse eller nysen (med mide allergi ofte om morgenen efter stigende). Desuden er foring af luftvejene påvirkes af allergi, så, så hver yderligere kulden sætter meget hurtigt.

Hvis dit barn har nogensinde bronkitis, havde været flere gange syg med lungebetændelse og / eller hyppige nat hoste, kunne astma være bag det. Andre tegn omfatter for eksempel hoste eller hiven efter vejret efter løbet og køre eller efter kraftig latter. Børn med infektion astma ofte fange endnu en nat før den første symptomer rhinitis (løbende næse, nysen) at hoste tør natten til.

Hvis dit barn er konstant koldt, bør det absolut grundigt ved børnelæge (bedst med Allergologi) blev undersøgt. Ud over den sædvanlige undersøgelse herunder auskultation af lungerne derefter medtage en allergi test og - fra omkring børnehaven - en lungefunktion test. For uden den nødvendige anti-astmatisk behandling eller et passende boliger i mide eller mug allergi, den "permanente kolde" vil ikke forbedre.

Copyright by "sundhed & Uddannelse for mit barn"
Andre sundhedsmæssige problemer kan findes her.

Mit barn hoster kraftigt