Penge fra hjemmet: Uden at forlade huset eller at skulle søge efter et børnepasning - hvad en fristende idé. Den traditionelle form for hjemmearbejde - det meste små montagearbejde - i stigende grad sker i baggrunden. Lektier i dag er: indsamle adresser på pc'en, gør telefon undersøgelser, fundet en internet butik. Men forsigtighed er påkrævet.

tjene penge derhjemme: Ofte tvivlsomme tilbud

FrauenComputerZentrumBerlin skoleelever

Foto: © Panthermedia.net/ Elena Elisseeva

Er gevind i hjemmet arbejder fra hjemmet perle halskæder, sammensat nøgleringe lavet sortering arbejde eller heldige poser er fyldt, er du nødt til at være ekstra forsigtig. På markedet for at tjene penge fra hjemmet er fyldt med svindlere. Tvivlsomme virksomheder kræver, at du får via tidligere opkræves polling "information," Et depositum eller betalt for materialet på forhånd. Tabet er ofte ikke reguleret. Ganske ofte skal vi tage os af distributionen og i sidste ende vil sidde på produktet. Især handler at samle kuglepenne, bør du afvise, for "penne nu bearbejdes," siger Hartmut G. Müller fra Consumer Brandenburg. Det er nemmere og billigere at fungere som et netværk af hjemmearbejdende så - hvorfor sådanne tilbud ikke kunne være alvorlige.

Lukrative med meget store mængder

Selv med hæderlige sælgere, men der er ikke meget at tjene, hvis du ønsker kun at tjene et par timer fra hjemmet penge. Sådanne genstande er produceret i massevis til lavtlønslande i dag, hvilket er grunden til den brik i Tyskland kan være kun meget lav. Jeannette D. (37), mor til tre børn (12, 15, 18) har prøvet det: det har samlet til en sanitær rørfittings selskab. "Hvis jeg har gjort en masse, jeg har ikke dårlig fortjent. Men jeg havde næppe tid til mine tre børn. Arbejdet var faktisk en fuldtidsjob. "Så de sad ofte oppe sent om aftenen og i weekenderne til at håndtere opgaven til tiden. "Naturligvis tingene skulle være perfekt, alt blev returneret til mig." Hun endelig måtte stoppe, fordi lektierne var næppe integreret i familiens hverdag.

Hjemmearbejde på pc'en: Klik Arbejde og andre

En lang række nye Homework muligheder, som internettet. . Som en såkaldt Clickworkers kan du tilføje at tjene penge med hans præferencer og styrker her - medmindre man håber der at blive rig. store virksomheder betaler 5 til 7 cent per enhed (z. B. pr verificerede e-mail-adresse) til at kontrollere e-mail-adresser eller evaluering af billedet og optegnelser. Sådanne jobs bliver undervist i specielle online udvekslinger. En af de mest kendte er den Dortmunder internetportal HumanGrid (www.clickworker.de). Her omkring 35 000 mennesker har allerede registreret. bliver undervist sådan. B. Ordrer at finde adresser for virksomheder. De, der ønsker at underkaste sig kortere eller reklametekster for virksomheder, der vil dominere den nye stavemåde og i stand til at udtrykke sig godt. Her tjener du omkring 1,2 cent per ord (priserne z. B. løbet www.textbroker.de).

Læger, advokater og arkitekter, men også nogle klinikker også uddelt skrive i selvstændig pc lektier (normalt opfange eller kopiering af journaler og rapporter). Men her er ofte (ved passende faglig uddannelse i. B.) efterspørgsel ekspertise på det pågældende område.

At tjene penge med lektier og fotos

Hvem kan sætte smuk eller originalt godt med det digitale kamera ind i billedet, kan fotolia.de justere sine billeder til portalen og sælge dem der for et par euro pr download, virksomheden modtager det en lille provision. Fotolia bringer sin store online arkiv, der indeholder 9 millioner billeder og videoer, og en hær på omkring 1,8 millioner deltid fotograf nu endda markedsledere såsom amerikanske agentur Getty Images i nød.

S hænder? Selvstændig med hjem

Et talent for håndarbejde eller håndværk kan være sølv lysere over internettet end på loppe og julemarkeder. Selvstændige designet tøj, tasker, smykker, babytøj og tilbehør, børns legetøj, design ideer til at leve, kunst, aufgebrezelte møbler i vintage stil - alt dette er køberen, hvis det gøres godt, rart at se på og er original. Kreativ mulighed for at sælge i deres egen eBay butik deres produkter. de ofte finde flere perspektiver på portaler, hvor mange leverandører har sluttet sig sammen sådan. B. om Dawanda.com (allerede 600.000 brugere). Sælgere drage fordel af synergieffekter og betale for et mindre gebyr og tilbyde en 5 procent provision for at sælge artiklen.

Selvpromovering fyret forretningen

stadig lidt af selvpromovering en konto skal være. Du kan få det trykt flyers og fortolke i offentlige institutioner. Private post- og visitkort er vedlagt hver forsendelse eller distribueres til venner og bekendte, er også en god PR. Desuden kan man forestille sig hans ideer i relevante blogs. Til dette formål, de sender billeder af hans showpieces til operatører af blogs om - stille og i udlandet, f.eks. B:. Www.poppytalk.blogspot.com (kunst), www.designspongeonline.com (design, fine håndværk, Nice). Flere blogs kan findes ved (osv z. B. håndværk) kommer ind i nøgleord "bloggen" og emnet i en søgemaskine. En privat blog fremmer god. er gratis software til det er på www.blogger.com eller www.wordpress-deutschland.org. Tips til succesfuld blogging kan findes i "blogger Bibel": www.tagseoblog.de/blogger-bibel-tipps-blog-gute-leser.

tjene penge med lektier: kunstnere eller forhandler?

Hvem grundlagde en online shop skal afklare, om han betragtes som freelancer eller erhvervsdrivende. Hvilke erhverv er blandt de professionelle, er juridisk defineret (s. Appendiks), selv om opgaven er ofte ikke let (for. Eksempel, i kategorien "kunstner"). Selvom Freelance skal indberette deres status til skattemyndighederne, men har brug for at underskrive en handel og ikke betaler erhvervsskatten. Skat skal også betale freelance arbejde, men først efter en fastsat afkast. Uanset om det er en kommerciel eller freelance arbejde, men i sidste ende definerer skattekontoret til det indsendte oplysninger og dokumenter.

Multi-level marketing (MLM) Tupperware og Co

Hjemmearbejde er også den direkte markedsføring af produkter fra hjemmet. Opfinder af sådanne salg "parter" var firmaet Tupperware. I mellemtiden er kosmetik, parfume, smykker, lingeri og husholdningsartikler solgt internt af MLM. Der er forskellige modeller. Den klassiske Tupperware byder værterne parternes, kun små gaver og en stjerne system til award forløsning. I modsætning hertil sælgere, der kun sælger produktet, men ikke producerer, er der ofte også penge at tjene i form af procentvise interesser i salget. træne disse distributør selskaber er interesserede i forvejen gratis på deres produkter. Nogle gange, men er en minimumsomsætning påkrævet eller accept af mønsterstykker for parterne - her er forsigtighed.

Populær hjem arbejde: undersøgelser på telefonen

Uanset om forsikringsselskaber, mad distributører eller undersøgelse tjenester - mange tjenester håndteres via telefon i lektier. Det tekniske udstyr (hovedtelefoner, trådløs telefon, evt. Computere, etc.) er normalt stilles til rådighed af kunden og installeres. For en ti-minutters undersøgelse, der er omkring 2 EUR. Men ofte du får ikke mange syn tilbud eller modtage penge i stedet for blot værdikuponer. Der er utallige internetportaler, medieres via job som en telefon, endda tvivlsomme. Tilbuddene skal derfor tjekke for visse kriterier (s. Næste side).

 

 

 

Hvordan genkender sorte får?

Hvem går hjem jobsøgning bør ikke snubler over den sorte får, der græsser i overflod på dette marked. Hvad enten i den ugentlige avis eller på internettet: kan ignorere Getrost dig reklamer, er, hvor annonceret, at du kan "tjene nemt EUR 1000 en måned". Uanset om installation eller online værker - alarmklokkerne råd fra forbruger fortalere bør altid ringe, når

 • indtjeningspotentialet er urealistisk høje tilstand ( "EUR 300 per dag med fri tid")

 • telefonnummeret 0900 omfatter (rip-off af høje gebyrer, nummer ofte er skjult blandt andre figurer!)

 • hvis kun en postboks eller en kasse nummer er angivet i stedet for et firmanavn og adresse

 • den juridiske form af virksomheden er (z. B. GmbH) ikke nævnt

 • aktiviteten beskrives svampet

 • de krav, som du skal bringe, er ikke forklaret

 • betalt informationsmateriale (f.eks. som pr polling) kan bestilles eller et computerprogram, der kan købes

 • Der kræves et register eller placering gebyr

 • den selv er ansvarlig for salg af produkter (f.eks. som at annoncere med bekendtskab for det)

 • et magasin, du ønsker at abonnere ovenstående

 • skal annonceres via snebold-system online mere interesseret

Hjemmearbejdende fra hjemmet - ansatte eller selvstændige?

Hvis du har kontrolleret udbyderen mod disse kriterier ud bør du tænke over status for at man opnår gennem denne hjemmearbejde job: Nogle arbejdere arbejder som ansatte i klienten, nogle som selvstændige. Efter at de juridiske krav til arbejdsgivere og hjemmearbejdende dommer.

Medarbejdere hjemmearbejdere har mange rettigheder

"For løn funktionærer hjemmearbejdere der er bindende bestemmelser," siger Engelbert Littner af staten arbejdstilsynet Freiburg. Hjemmearbejde vil normalt betales i form af, stykke afgifter. Disse skulle beregnes således, at mindstelønnen ikke kommer under. Hvem simpel kontor arbejde på PC (adresse registrering) den skal, for eksempel hver time kan komme netto lige under 7 euro. Virksomheder tildelt lektier, skal også indberettes til Arbejdstilsynet eller arbejdstilsyn og dele der, hvem de ansætter.

Medarbejdere hjemmearbejdere skal give deres arbejdsgivere deres skattekort og har ret til omfattende sociale ydelser: om pensionsforsikring, ferie, feriegodtgørelse og hjemmearbejdende tillæg. Der er også en afskedigelse og barselsorlov. Dette tyder på lektier Act (HOJ) fast (s. Tjeneste del). Disse bestemmelser er desværre ofte næppe bemærket. Erich Silberborth af staten arbejdstilsynet i Lüneburg: "Vi oplever i øjeblikket en udvanding af beskyttelse social beskæftigelse. Klienterne ikke ønsker at kontrollere. Og de ønsker ikke at bære de høje ikke-lønmæssige arbejdsomkostninger.

Uafhængig hjemmearbejde begået

For at spare lovbestemte ydelser, mange sælgere kalder deres hjem arbejdere på at registrere en virksomhed eller for at registrere en virksomhed. En separat hjemmearbejde skal sidestilles med en virksomhed start. Sådanne uafhængige hjemmearbejdere kaldes korrekt hjemmearbejdende. Du skal underskrive en handel (erhvervslicens i civile kontor i byens administration, omkring 20 EUR), skatter skal selv afladet, og krævede forsikring er sig selv. Selvstændige nødt til Bond- og sygesikring. Du bør søge rådgivning fra en forsikring udbyder også et business ansvarsforsikring, som også kan omfatte en produktansvarsforsikring. Således kan. B. fejl eller skader som følge af behandlingen, er fastgjort.

offentlige midler

Hvem ønsker at flytte fra arbejdsløshed til arbejde i hjemmet for at tjene til livets ophold, kan ansøge om opstart tilskud såkaldte. Dette opsummerer den tidligere overgangsydelsen og opstart tilskud ( "Ich-AG") sammen. Han gives i ni måneder i mængden af ​​arbejdsløshedsunderstøttelse. Der er et maksimum på 15 måneder EUR 300 per måned for social sikring. Tilskuddet kan anvendes til dagpengemodtagere 1, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse II (Hartz IV =) har ingen juridisk ret til en start-up tilskud.

Hjemmearbejde Hartz IV

De, der fortsætter med at modtage Hartz IV og sæt bare ønsker at tjene ekstra skal indberette den supplerende indkomst gennem lektier på jobcenteret eller konsortiet. Ellers fordelene er let forkortet fra "Office" eller endda helt væk. Information er tilgængelig på fuldmægtig ved jobcenteret eller kompetent konsortium.

skatter

Uanset om du arbejder hjemme eller udenfor, gør ingen forskel i skattemæssig henseende, for selvstændige. til præcis angive i kontrol opgørelse, type arbejde, der er, i hvilket omfang anvendte er vigtigt.

sygesikring

Hvem bor hovedsageligt af indtægter fra selvstændig virksomhed, skal tegne en sygeforsikring selv, lovbestemt eller privat. Den lovpligtige gælder: Hvis du har en lav indkomst, men en formodet indtægt på omkring 1.800 euro vil blive brugt. På anmodning af dette beløb kan reduceres til omkring 1200 euro. Stay egne indtægter væsentligt under denne uafhængighed normalt ikke umagen værd. Men de, der for. B. er også omfattet af familiens forsikring, bør tilføje noget tjene (til indkomst grænser i egen GKV spørge).

Hvordan skal kontrakten være?

Når alle aspekter er blevet overvejet, kan du huske at underskrive en kontrakt. Hvad enten lønmodtager eller selvstændig - det er: Aldrig forhastet tegn, men altid tage kontrakten hjem, grave dybere for afklaring. En anerkendt kontrakt indeholder følgende oplysninger: firmanavn, adresse og telefonnummer, specifik jobbeskrivelse, betale, arbejdstid og placering, driftens påbegyndelse samt en unavngiven kontaktperson. Udbyderen skal her også enige om at fjerne de fremstillede produkter, at levere dem installationskabler stykker hus og hente der, eller refundere forsendelsesomkostninger.

tjeneste:

 • Liste over Consumer Hamburg kendt for at være tvivlsomme selskaber (ikke udtømmende): http://www.vzhh.de/~upload/rewrite/texterecht/nebenverdienst.aspx
 • Hjem Labour i den oprindelige formulering: http://bundesrecht.juris.de/hag/index.html (d site Forbundsjustitsministeriet.)
 • Oversigt over fagfolk, der kan registrere som freelance på skattekontoret: (. Info d Forbundsjustitsministeriet) http://www.gesetze-im-internet.de/estg/__18.html
 • Oplysninger om hjemmearbejde og deltidsjob kan findes på: www.heimarbeit-nebenjob.org
 • Yderligere information om emnet, er der også under www.heimarbeit.de