Web idioter går på. Få fôr og make-up tips eller plukke ut og barna et kostyme. Du vil også lese om Carnival flørter og organisering av en vellykket feiring. Alt om femte sesongen med oss.

Kvinnen karneval klovn forkledning

Foto: © panthermedia.net/ Michele Cacciapuoti

Cyber-feststemte og Web fools går - flotte dager på Urbia. Enten du distribuerer i Köln Bützje, skremme som Firebug i alemannisk karneval vinteren eller svaier i Mainz:

Jeg trodde du var en av personene som har sy ferdigheter tidligere utmattet seg under knappen sy. Ikke noe problem, her er det også sydd Muffelovner enkelt å produsere kostyme tips for (små) barn. For månedene, sier dine tots fra sin indiske drakt for deretter å svinge en dag før barnehagen karneval. Ikke noe problem: Enten Frosk, skogen ånd, Mikke Mus eller dalma - Urbia har kreative make-up tips, maske og kostyme forslag. Vi introduserer også tre make-up bøker, blant annet eksempel instruksjoner.

I vår familie butikk nå blir (nesten) alt om den femte sesongen: Hvis du for en av dine barn fortsatt trenger en drakt, er det for eksempel en frosk Cape, en ku kostyme og en pirat kostyme kjøpt. Og 50 jecke Costume eksempler på små og små, har vi samlet i vårt bildegalleri.

Hvis du er vert for et barns kostyme fest eller ønsker å feire med konfetti og kostymer finner du i våre artikler tips og oppskrifter for å justere helt vellykkede temafester: om barna synes som pirater, spille bra plyndring og pirater slå med kanonkuler drikke eller kanskje på en Hawai part "Ugga-Ugga Antall dans" danse og nyte mottoet passer en ape shake. For musikalsk momentum som dette Carnival CD kan gi.

Gode ​​nyheter for gravide feststemte: i vår baby Belly Costume Gallery for å bli inspirert når er den femte sesongen i andre tilfeller.

Også urbia.tv forbereder deg med massevis av informasjon om tåpelig før og gir tips om hvordan du skal kle barnet ditt raskt og likevel fantasifull.

Og som ønsker å snakke med likesinnede idioter og tåper, har dette i vår Carnival Forum muligheten!

Feiringen gledelige foreldre sies: The Flirt er en del av karnevalet som kakao for sjokolade. men ikke ut på uforberedt tåpelig is. også Erobringene Jecker hjerte lykkes best, regler som dekker de viktigste reglene for oppførsel. Amor er et karneval Jeck!

Urbia Ha det gøy!