Web tyhmät on meneillään. Hanki vuori ja meikit vinkkejä tai poimia ja lapset puku. Saat myös lukea Carnival flirttailee ja organisaatio onnistuneen juhlan. Kaikkea tietoa 5. kauden kanssamme.

Nainen karnevaali klovni valepuvussa

Kuva: © panthermedia.net/ Michele Cacciapuoti

Cyber-juhlijat ja web tyhmät menevät - loistava päivää Urbia. Olitpa jakaa Kölnissä Bützje kauhua kuin pyromaani vuonna Alemannic karnevaali talvella tai huojuvat Mainz:

Luulin yksi niistä ihmisistä, joiden ompelutaitoja aiemmin käytetty aikana he napin ompelu. Ei hätää, täällä on myös ompelemalla muhvelin yksinkertainen valmistaa puku vinkkejä (pieni) lapsia. Kuukausia, kertoo oman Tots hänen intialainen puku, jotta sitten kääntymään päivää ennen lastentarhassa karnevaali. Ei hätää: Olipa Puu sammakko, metsä henki, Mikki Hiiri tai Dalmatian - Urbia on luova meikki vinkkejä, maski ja puku ehdotuksia. Esittelemme myös kolme meikkiä kirjoja, kuten esimerkiksi ohjeet.

Meidän perhe Storesta kääntyy (lähes) kaikki noin viides kausi: Jos yhden lapsesi vielä puku, on esimerkiksi sammakko Cape, lehmä puku ja merirosvo puku ostettu. Ja 50 jecke Puku esimerkkejä pienistä ja pienokaiset, olemme keränneet meidän kuvagalleria.

Jos isäntä lasten naamiaiset tai haluavat juhlia konfetti ja puvut löytyvät artikkeleita vinkkejä ja reseptejä yhdenmukaistaa täysin onnistunut teemajuhlia: onko lapset näkyvät merirosvot, pelata suuria ryöstää ja merirosvot boolin kanssa tykinkuulat juoman tai ehkä yhdellä Hawai osapuoli "Ugga-Ugga Number tanssi" tanssia ja nauttia motto sopii apina ravistetaan. Soittorasioiden vauhtia kuin tämä Carnival CD voi tarjota.

Hyvä uutinen raskaana juhlijat: meidän vauva Belly Puku Galleria inspiraatiota kun on viides kausi muissa olosuhteissa.

Myös urbia.tv valmentaa paljon tietoa typerää ennen ja antaa vinkkejä, miten pukeutua lapsesi nopeasti ja silti kekseliäs.

Ja kuka haluaa puhua samanmielisten tyhmät ja tyhmät, on tämä meidän Carnival Forum tilaisuus!

Juhla iloinen vanhemmat sanotaan: Flirt on osa karnevaali kuin kaakaota suklaa. mutta ei Lähde valmistautumaton typerää jäällä. myös Conquests Jecker sydän onnistuvat parhaiten, säännöt, jotka tärkeimmät menettelysäännöt. Amor on karnevaali Jeck!

Urbia Hauskaa!