Gravide har noen måter å forberede seg godt kroppen på fødselen av deres babyer. Damm massasje på bringebær blad te å kuler: Her lærer vordende mødre hva de kan gjøre før fødsel.

Bringebær blad, kurs eller massasje for svangerskaps

Forbered fødsel legeme

Foto: © Colourbox

Den store dagen kommer uansett, enten du deltatt på kurs, masserer perineum eller drikke spesielle te. Men forberede vel på den indre holdning til fødselen og emnet kan virke fordelaktig. Kunnskap til å være forberedt og å ha mye gjort for en positiv fødselsopplevelse, er de fleste kvinner mer trygghet og tillit. Noen tiltak er også tidlig løsne vevet eller fødsel kan forkorte selv.

Nesten sier seg selv: den fødsel klasse

Besøket av den såkalte "Hechelkurses" blir tatt for gitt i dag for de fleste gravide kvinner. Foruten utveksling med andre forventningsfulle mammaer og jordmødre, det tilbyr også muligheten rolig å nærme fødselsdato. Hvis du vet hva du kan forvente, kan frykten fornedre og tillit vinnes. Men ikke bare mental fødsel forberedende kurs for den lykkelige begivenheten blir, gjennom øvelser, pust og avslapping øvelser og kroppen er laget plass for fødselen. Spesialkurs, for eksempel gravide kvinner Yoga bør, enda mer spesifikt lette fødselen.

Forebygge skader ved vanlig perineal massasje

Med en ubehandlet olje eller spesielle olje blander i området rundt vagina og perineum blir massert daglig i ca fem til ti minutter og strukket. Dette fremmer blodsirkulasjonen, stoffet er myk, løs og strekke mer effektiv. Sporadisk utført perineal massasje kan sikkert gjøre ingenting. Men hvis du allerede begynne seks uker før forventet dato for orden og utfører massasje på en jevnlig basis, er denne metoden for å gjøre demningen smidig og elastisk. Dermed risikoen for skade kan faktisk bli redusert, en garanti for levering uten perineal rift eller skriftstil, men det er det ikke. Fordi innvirkning på ikke bare i løpet av arbeidskraft, men også stoff tekstur, som er forskjellig for hver kvinne. Detaljerte instruksjoner for å utføre denne metoden inkluderer perineal massasje oljer som du kan kjøpe, blant annet i drugstores, eller du spør jordmor. Infeksjon eller betennelse i vaginal området bør unngås kjære til perineal massasje.

Hva kan gjøres for å hindre en episiotomi?

Ytterligere forberedelse til demningen: Heublumendampfsitzbäder 

Samme mål som perineal massasje har steam sitz bad med hay blomster. Fra begynnelsen av den 38. uke av svangerskapet, slik at vevet skal i tillegg løsnet og gjort utvidbar. De tørkede hay blomster er tilgjengelig i apotek, drugstores eller jordmor. I en bolle eller et tilsvarende fartøy, er blomstene dynket med kokende vann, deretter gir du hele greia i toalettet. Når temperaturen er behagelig, det sitter på toalettet og la dampen fungere så lenge det varer. Siden området rundt vagina og perineum er dermed vakkert myk og glatt, er det anbefalt å gjøre det Heublumendampfsitzbäder rett foran demningen massasje. Før forventet dato for å vise denne prosessen selv utføre ukentlig, deretter så ofte du vil. For kvinner med åreknuter i underlivet, damp sitz bad er ikke egnet.

Bringebær blad te i svangerskapet

En ekte all-rounder fra pose triks av jordmødre er bringebær blad te. Ofte er det anbefalt å nyte tre kopper om dagen fra slutten av 34. svangerskapsuke. men mange jordmødre anbefales å drikke på 37 uker en kopp om dagen, så til pause en uke, og for å ta i den 39. uken fire kopper om dagen for seg selv. Etter nok en pause på en uke en hele potten kan drikkes hele dagen etter forfall. Ved avbrudd enn stimulans bør unngås. Med bringebær blad te kan du forsiktig og naturlig forberede den kommende fødselen av kroppen din. Men poenget med denne husholdningen rette er ikke å produsere sammentrekninger og bringe fødselen av raskere eller mer i bevegelse, er heller bekken muskler og livmorhals løsnes og dermed letter fødsel. Det fremmer også blodsirkulasjonen, antispasmodiske og er rik på vitamin C, kalsium og jern. Bringebær blad te stimulerer også tarmaktiviteten, som lett kan dytte de første riene. På grunn av sin avgiftende effekt anbefales det også i barsel. Utenfor graviditet, tørkede bringebær blader er en virkelig finne med en eksisterende infertilitet eller menstruasjonssmerter. I stoff butikker, apotek og helsekostbutikker kan du kjøpe te, en dose anbefaling du kan referere eller ta kontakt med jordmor i spesielle blandingen. Hvem liker ikke smaken, kan du legge sitron eller blidgjøre med honning.

Så det bedre "målet": Linfrø

Et annet fødselshjelp spiss er grovmalt linfrø. En spiseskje daglig fra en alder av 34 uker for å stimulerer tarm aktivitet og sikrer en økt produksjon av slim i vagina. Er designet for å oppmuntre til fødselen og lette utvisning. Den sunne hjemme rettsmidler kan bidra til tilstopping allerede under eller utenfor svangerskapet, men bare hvis det tas med tilstrekkelig væske. Blant linfrø et glass vann bør drikkes i løpet av dagen skal gjøre triks minst to liter væske. For bedre smak, kan du blande knuste linfrø i frokostblanding eller yoghurt. I apotek og helsekostbutikker, kan du kjøpe frø ganske billig.

Akupunktur - Liten Sting med en stor innvirkning

Mange studier har vist de positive effektene av akupunktur og jordmødre sverger ved den fine nåler som vil bringe lindring til så mange klager. I og på utsiden av graviditet kan akupunktieren alle for en (nesten), for eksempel mot vann i kroppen og ryggsmerter. Mange gynekologer og jordmødre har spesialisert seg på akupunktur under svangerskap og før fødsel. Disse svangerskaps akupunktur utføres i stort sett ukentlige økter fra 36. uke, og er å redusere med et gjennomsnitt på to timer, varigheten av åpningsfasen. Dette kan spare verdifull energi for resten av fødsel fødselen. Ved å sette vanligvis fire til fem nåler per sesjon stimulerer visse punkter, og dermed oppnå en modning av livmorhalsen, en mer målrettet arbeid og en reduksjon av smerte sensasjon. Den piercing i seg selv er nesten smertefri, bare en kort fint sting kan føles. En etterfølgende svak brennende, kribling, trykk eller varme punkt til det riktige punkt. For kvinner som allerede har erfaring med akupunktur, kan en smertebehandling under fødsel kommer inn i spørsmålet.

Individuelt: Homeopati

Mange jordmødre godt bevandret i homeopati, og kan hjelpe med perlene ikke bare i Schwangerschaftswehwehchen men også fødselen foreløpig. Kjente globuler før fødsel, for eksempel, Pulsatilla eller Caulophyllum. For som vordende mor hva rette fungerer best, men er individuell og bør matches av sin egen jordmor til de respektive gravid.