Hvis forfaldsdagen nærmer eller endda allerede passeret, begynder en prøvelse for gravide kvinder. Find ud af her, hvilke metoder og hjem retsmidler er at fremme arbejdskraft og stimulere forsigtigt fødslen af ​​dit barn.

Blow fremme: Mor og barn skal være villige

stimulere forsigtigt sammentrækninger

Foto: © Colourbox

Mange kvinder i forventning det ligner "themetaljessy"At utålmodig skriver i Urbia Forum: "ET + 6 og så langsom jeg vil hellere have min baby på maven, snarere end inde. Hvem har erfaring hvad hjælper?" Igen og igen ser gravid der for tips om, hvordan de kan udløse fødslen. Ofte de frygter en kunstig induktion på hospitalet, og håber, at deres afkom selv gør allerede på vej. Svarene er varierede. Nogle kvinder anbefale: "Det vil være til gavn alligevel alt er ingenting, din baby kommer, når den ønsker!" eller "Du må hellere slappe af og gemme din styrke til fødslen", Men ligesom der er positive rapporter, hvor visse hjem retsmidler der siges at have indledt skabelse. Hvorfor metoderne i nogle kvinder synes at arbejde, andre tænder svigt af alle forsøg på at fremme fødslen? Birgit Laue, jordemoder og forfatter af guidebogen "1000 spørgsmål til jordemoderen", Forklarer i et interview: "Naturlige foranstaltninger til at udløse veerne forsigtigt, kun fungere, hvis mor og barn er klar fødsel. Ellers veerne hjælpere ikke lykkes, fordi i sidste ende det ufødte giver startsignalet."

Undtagelse: arbejdskraft allerede udløst før den dato,

I nogle tilfælde kan den naturlige stimulerende arbejdskraft være nyttigt, selv før den forventede dato. For eksempel, hvis en introduktion på hospitalet truer moderen har store problemer, kvinder med svangerskabsdiabetes eller manglende omsorg for barnet. Din jordemoder og din gynækolog kan rådgive dig om, hvorvidt og hvornår der skal fremkalde anbefales arbejdskraft og hvilken metode der er rigtigt for dig.

Labour tilskynde - med hjælp fra en jordemoder eller gynækolog

I en normal graviditet uden komplikationer vordende mødre bør vente, indtil forfaldsdatoen. Kun fra denne dato skal du stimulere veerne på en blid måde. Sammen med jordemoderen eller gynækolog disse veje kan føre til succes:

 • Pol af æg-peeling
  Når fristoverskridelse eller endda en ordentlig transmission (to uger efter den forventede dato) måske en afdeling af Eipols den ønskede succes hjælper. Disse normalt ubehagelig eller endda smertefuldt metode kan kun udføres af en jordemoder eller en gynækolog. I dette tilfælde er livmoderhalsen stimuleres og opløses den ydre membran af fosterhinden af ​​livmodervæggen. men det kan også udløses reelle sammentrækninger ukoordinerede sammentrækninger.
 • akupunktur
  En anden mulighed er akupunktur. Indstilling af fine nåle er ikke kun til fødslen under graviditet, men kan udløse fødslen under omstændigheder forårsage sammentrækninger. Akupunktur bruges ofte når efter forfaldsdatoen stadig gør ingenting. Selv såkaldt "Wild arbejdskraft" kan være regelmæssig gennem det lille Piekse.
 • homøopati
  Homøopatiske erfarne fødselshjælpere kan også oprette en tilpasset kugler terapi for at stimulere arbejdskraft. Birgit Laue anbefales til skånsom induktion af arbejdskraft: "Mix 10 dråber Caulophyllum thalictroides D4, 10 dråber Pulsatilla D30 og 10 dråber Cimicifuga D2 med et glas vand. Tag over en time gentagne gange om en lille tår."
 • Fod Zoneterapi
  Hvis visse punkter og områder på fødderne af den gravide kvinde med en jordemoder eller en massør stimuleret og deprimeret, der kan fremme arbejdskraft naturligt.
 • Nellikeolie tampon
  Her er en gennemvædet med nellikeolie tampon indsat i vagina og derved blødere og klar fødsel livmoderhalsen. Denne metode bør kun anvendes på anbefaling af en jordemoder eller gynækolog.

udløse fødslen med hjem retsmidler

Gravide kvinder bør ikke kun vente på deres dato, men også gøre noget uden at spørge hende jordemoder eller deres gynækolog til råds, før. For selv hjem retsmidler indebærer en risiko for komplikationer eller uventet alvorlige reaktioner. Fx blandinger af ricinusolie, såkaldt arbejdskraft cocktails. Ricinusolie har en beroligende virkning, hvilket kan forårsage alvorlige smerter delvist. Fordi du ikke kan forudsige, hvordan fosteret reagerer på pludselige stress, selv jordemoder Birgit Laue anbefaler ikke at tage p uden kompetent akkompagnement. Det er også en anden grund til, der taler imod en hjemmelavet cocktail arbejdskraft: "Næsten alle af opskrifterne indeholder spiritus ligesom vodka, cognac, gin eller whisky. Bortset fra det faktum, at reduktionen af ​​den alkohol byrde for både moderens og barnets lever, men også udvider blodkarrene, som kan have negative virkninger på iltforsyningen."

Men der er også blid Babylockmittel mod hvilken fra forfaldsdatoen er der ingen grund (en sund graviditet påkrævet):

 • Baden varm
  En varm (ikke varmt) bad hjælper ikke kun hjælpe dig med at finde ægte veer (falske veerne bliver mindre eller forsvinder helt af varmen). Nogle gange er det også stimulerer kroppen til at starte levering. men det varme vand kan også have negative virkninger på kredsløbet, så du bør kun i karret til at stige, når du er alene væk fra hjemmet og ikke lukker døren til badeværelset.
 • Motion og fysisk aktivitet
  For at få gang i tingene, det hjælper til at bringe topmave i bevægelse. Gymnastiske øvelser såsom bækken cirkler og mavedans kan hjælpe dit barn til en bedre position. Prøv også, for eksempel, gå eller gå på trapper. Bevægelse er en simpel hjem afhjælpe at indlede arbejdskraft eller endnu at forstærke svage sammentrækninger. En gåtur men du bør helst ikke vove alene, hvis vejen pludselig slukker. Også et tip til enhver form for aktivitet: bedre i moderate mængder. Der er ingen nytte, hvis du er i starten af ​​fødslen allerede opbrugt fra timers power walking. Gem du foretrækker den energi, vil du stadig har brug for mere end nok af det!
 • køn
  Den mest behagelige slags naturlig arbejdskraft induktion: samleje. Så du kan bare afslutte graviditeten, da det begyndte. For selv om madrassen sport er ikke så let at praktisere i slutningen af ​​graviditeten, kan det stimulere livmoderhalsen på forskellige måder og igangsætte fødslen. Ved frigivelse af hormonet oxytocin og kontraktionerne på orgasme sammentrækninger kan stimuleres. Hertil kommer, at sæd fra manden indeholder prostaglandiner. På grund af den oxytocic effekt af dette hormon bruges også i den kunstige introduktion på hospitalet brugt.
 • brystvorte stimulation
  En anden type, der kan overtage den vordende far (eller dig selv): Den brystvorter massage. Som under samleje, kroppen af ​​den gravide kvinde hælder mens hormonet oxytocin fra hvad lokke dit barn "" kan, hvis det allerede er på fødslen i kulissen. brystvorterne for et minut, mens masserer, derefter efterfulgt af en pause på to til tre minutter, derefter et minuts massage og så videre igen. Hvis du kan klare at udholde denne metode i en halv time udløses (på sigt meget trættende), og inden for dette tidsrum arbejdskraft, så livmoderen og livmoderhalsen er klar til fødslen.
 • abdominal massage
  Under abdominal massage kan du skubbe en loppetjans, afslappet sidde tilbage og lad din partner arbejde. Kun abdomen fugtet med varmt vand, før det er (for eksempel kløver, jernurt, kanel, ingefær) forsigtigt gnides med en blanding af mandelolie og forskellige nødvendige additiver. Inden for to dage, kan denne smukke Babylockmittel føre til succes, og hvis ikke, de klap en dejlig tidsfordriv, i hvert fald mens man venter på fødslen.
 • Krydderier / Wehentee
  Forskellige krydderier og duftstoffer, såsom kanel og kamfer kan have en positiv effekt på arbejdskraft. For at få det til at bruge, kan du tilberede en bryg fra en liter vand, en kanelstang, ti nelliker, lidt ingefær og en spiseskefuld jernurt (fås på apoteker Vervain,). Lejlighedsvis en fordeler den varme Wehentee hele dagen, beskæftiger i geburtsbereitem fund normalt efter to dages arbejde. Også fordelen ved en frisk ananas kan hjælpe enzymerne indeholdt deri er et slag stimulerende virkning rygter.

Må ikke blive skuffet, hvis der trods alle forsøg gør ingenting. Ikke alle gravide kvinder Babylockmittel virkelig fremmer induktion af arbejdskraft. Det parturifacient kan kun effektivt hjælpe, hvis dit barn gerne vil allerede være født og allerede "klar til take-off" er. Uden fødslen forberede finde de naturlige metoder til induktion af arbejdskraft kan ikke hjælpe dig, fordi din baby giver startsignalet. Dybest set, gør dig og din baby for meget pres ikke. Er du også anspændt ved konstant forsøger at udløse sammentrækninger, der fører frem til det modsatte af succes. Slap kære og nyde den lidt tid du har tilbage, hvor du lov kun bekymrer sig om dig selv.

Yderligere læsning:

 • Birgit Laue "1000 spørgsmål til jordemoderen"
  (560 sider, Graefe og Dead Ringers Verlag, 19,90 €)
 • Ingeborg Stadelmann "Den jordemødre klinik
  (479 sider, Stadelmann Verlag, 22,50 €)
 • Professor Lesley Regan "Min graviditet uge for uge"
  (300 sider, Dorling Kindersley Publishing, 24.95 euro)