Hvis forfallsdatoen nærmer seg eller allerede passert, begynner en prøvelse for gravide. Finn ut her hvilke metoder og hjem rettsmidler er å fremme arbeid og forsiktig stimulere fødselen av babyen.

Blås fremme: Mor og barn må være villig

forsiktig stimulere sammentrekninger

Foto: © Colourbox

Mange kvinner i påvente det ligner på "themetaljessy"Det utålmodig skriver i Urbia Forum: "ET + 6 og så tregt jeg vil heller ha min baby på magen, i stedet for innsiden. Som har erfaring hva hjelper?" Igjen og igjen ser gravid der for tips om hvordan de kan utløse fødselen. Ofte de frykter en kunstig induksjon på sykehuset og håper at deres avkom selv gjør allerede på vei. Svarene er variert. Noen kvinner anbefaler: "Det vil være til nytte likevel alt er ingenting, babyen kommer når den ønsker!" eller "Du må slappe av og spare krefter til fødselen", Men akkurat som det er positive rapporter der visse hjem rettsmidler er sagt å ha initiert etableringen. Hvorfor metodene i noen kvinner synes å fungere, andre slår svikt i alle forsøk på å fremme utbruddet av arbeidskraft? Birgit Laue, jordmor og forfatter av håndboken "1000 spørsmål til jordmor"Forklarer i et intervju: "Naturlige tiltak for å utløse sammentrekninger forsiktig, fungerer bare hvis mor og baby er klare fødselen. Ellers sammentrekningene hjelpere ikke lykkes, fordi i slutten det ufødte gir startsignalet."

Unntak: arbeidskraft allerede utløst før datoen

I noen tilfeller kan naturlig stimulerende arbeid være nyttig selv før forventet dato. For eksempel, hvis en introduksjon på sykehuset truer mor har store problemer, kvinner med svangerskapsdiabetes eller mangel på omsorg for barnet. Jordmor og gynekolog kan gi deg råd om hvorvidt og når til å indusere arbeidskraft er anbefalt og hvilken metode som er riktig for deg.

Arbeiderpartiet oppfordre - med hjelp av en jordmor eller gynekolog

I en normal løpet av svangerskapet uten komplikasjoner vordende mødre bør vente til forfall. Bare fra denne datoen må du stimulere sammentrekninger på en skånsom måte. Sammen med jordmor eller gynekolog disse banene kan føre til suksess:

 • Polen på egg-peeling
  Når savnet fristen eller engang en skikkelig girkasse (to uker etter forventet dato) kanskje en avløsning av Eipols ønsket suksess hjelper. Disse vanligvis ubehagelig eller til og med smertefullt fremgangsmåten kan utføres bare ved en jordmor eller en gynekolog. I dette tilfellet er det livmorhalsen og stimulert oppløses den ytre membran fra foster sac av livmorveggen. men dette kan også bli utløst reelle sammentrekninger ukoordinerte sammentrekninger.
 • akupunktur
  Et annet alternativ er akupunktur. Innstilling av fine nåler er ikke bare for fødsel under svangerskapet, men kan utløse fødselen under omstendigheter forårsake sammentrekninger. Akupunktur brukes ofte når etter forfall fortsatt gjør ingenting. Selv såkalte "Wild arbeidskraft" kan være vanlig gjennom den lille Piekse.
 • homeopati
  Homeopatiske erfarne jordmødre kan også lage en tilpasset kuler terapi for å stimulere til arbeid. Birgit Laue anbefalt for svak induksjon av fødsel: "Blanding, 10 dråper Caulophyllum thalictroides D4, 10 dråper Pulsatilla D30 og 10 dråper av Cimicifuga D2 med et glass vann. Ta over en time flere ganger om en liten slurk."
 • Foot Refleksologi
  Hvis enkelte punkter og områder på føttene til den gravide kvinnen av en jordmor eller en massør stimulert og deprimert, noe som kan fremme arbeidskraft naturlig.
 • Fedd olje tampong
  Her, en fuktet i kløverolje tampong er satt inn i vagina og derved mykere og klar fødsel livmorhalsen. Denne metoden bør brukes bare på anbefaling av en jordmor eller gynekolog.

utløse fødselen med hjem rettsmidler

Gravide kvinner bør ikke bare vente på deres dato, men også gjøre noe uten å spørre henne jordmor eller deres gynekolog for å få råd før. Fordi selv hjemme rettsmidler innebære risiko for komplikasjoner eller uventet alvorlige reaksjoner. For eksempel blandinger av lakserolje, såkalte arbeids cocktails. Lakserolje har en lakserende effekt, noe som kan forårsake alvorlige smerter i del. Fordi du ikke kan forutsi hvordan fosteret reagerer på den plutselige stress, selv jordmor Birgit Laue anbefaler ikke å ta p uten kompetent akkompagnement. Det er også en annen grunn til som taler mot en hjemmelaget cocktail arbeidskraft: "Nesten alle oppskriftene inneholder brennevin som vodka, brandy, gin eller whisky. Bortsett fra det faktum at reduksjonen av alkoholen belastning på både mors og barnets leveren, men også utvider blodkar, noe som kan ha negative effekter på oksygentilførsel."

Men det er også mild Babylockmittel mot der fra forfall er det ingen grunn (en sunn graviditet nødvendig):

 • Baden varm
  En varm (ikke varmt) bad hjelper ikke bare hjelpe deg å finne ekte veer (falske rier blir mindre eller forsvinne helt av varmen). Noen ganger er det også stimulerer kroppen til å starte levering. men det varme vannet kan også ha negative effekter på sirkulasjonssystemet, så du bør bare i badekaret for å stige når du er alene hjemmefra og ikke stenger døren bad.
 • Trening og fysisk aktivitet
  For å få ting i bevegelse, hjelper det å ta potten magen i bevegelse. Gymnastikkøvelser som bekken sirkler og magedans kan hjelpe barnet ditt til en bedre posisjon. Prøv også, for eksempel, gå eller trapper. Bevegelse er en enkel hjemme rette for å starte arbeidskraft eller ennå å forsterke svake sammentrekninger. En spasertur men du bør heller ikke våge alene, hvis veien plutselig går av. Også et tips for alle typer aktivitet: bedre måte. Det er ingen bruk hvis du er i begynnelsen av fødselen allerede utmattet fra timer med strøm gange. Sparer du foretrekker energi, vil du fortsatt trenger mer enn nok av det!
 • kjønn
  Den mest behage slags naturlig arbeidskraft induksjon: samleie. Så du kan bare avslutte svangerskapet, da det begynte. For selv om madrassen sporten er ikke så lett å øve på slutten av svangerskapet, kan det stimulere livmorhalsen på forskjellige måter og initiere utbruddet av arbeidskraft. Gjennom frigjøringen av hormonet oxytocin og sammentrekninger på orgasme sammentrekninger kan bli stimulert. I tillegg, sæd fra mennesket inneholder prostaglandiner. På grunn av den oxytocic effekten av dette hormon er også brukt i den kunstige innledningen i sykehus anvendes.
 • nippel stimulering
  En annen type som kan ta over forventnings far (eller deg selv): Den brystvorter massasje. Som under samleie, kroppen av den gravide kvinnen øser mens hormonet oxytocin fra hva lokke ut barnet ditt "" kan, dersom det er allerede på fødselen i vingene. niplene for et øyeblikk mens masserer, deretter etterfulgt av en pause på to til tre minutter, deretter ett minutters massasje og så videre igjen. Hvis du klarer å holde ut denne metoden for en halv time utløses (på lang sikt svært anstrengende), og innen denne tid arbeidskraft, da livmoren og livmorhalsen er klar for fødselen.
 • abdominal massasje
  Under abdominal massasje kan du presse en cushy, avslappet sit tilbake og la partneren din arbeid. Bare buken er fuktet med varmt vann før den er (for eksempel, nellik, vervain, kanel, ingefær) forsiktig gnidd med en blanding av mandelolje og ulike nødvendige tilsetningsstoffer. Innen to dager, kan dette vakre Babylockmittel føre til suksess, og hvis ikke, de klapper en hyggelig tidsfordriv, i hvert fall mens du venter på utbruddet av arbeidskraft.
 • Krydder / Wehentee
  Ulike krydder og dufter, som kanel og kamfer kan ha en positiv effekt på arbeidsmarkedet. For å få det til å bruke, kan du lage en brygge fra en liter vann, en kanelstang, ti nellik, litt ginger root og en spiseskje vervain (tilgjengelig på apotek Verbena,). Av og til en distribuerer varm Wehentee hele dagen, ansetter på geburtsbereitem funn vanligvis etter to dager med arbeid. Dessuten er fordelen med en frisk ananas kan bidra til enzymer som inneholdes deri er en blåse stimulerende effekt ryktes.

Ikke bli skuffet hvis på tross av alle forsøk gjør ingenting. Ikke alle gravide Babylockmittel virkelig fremme induksjon av fødsel. Den parturifacient kan bare effektivt hjelpe hvis barnet ønsker å bli allerede født og allerede "klar for take-off" er. Uten fødsel forberede finne naturlige metoder for induksjon av fødsel kan ikke hjelpe deg, fordi barnet gir startsignalet. I utgangspunktet har du og barnet ditt for mye press ikke. Er du for anspent ved stadig prøver å utløse sammentrekninger som fører heller til det motsatte av suksess. Slapp av kjære og nyt den lille tiden du har igjen der du får bare bryr seg om deg selv.

Videre lesning:

 • Birgit Laue "1000 spørsmål til jordmor"
  (560 sider, Græfe og Døde Ringers Verlag, 19,90 €)
 • Ingeborg Stadelmann "Den jordmødre klinikk
  (479 sider, Stadelmann Verlag, 22,50 €)
 • Professor Lesley Regan "Min graviditet uke etter uke"
  (300 sider, Dorling Kindersley Publishing, 24,95 euro)