Olenko raskaana? Tuskin kysymys laukaisee kuten syviä tunteita naisilla. Me paljastaa mitä oireita soveltaa jo ja turvallinen merkkejä raskaudesta ja kun ne tapahtuvat.

Taika hetki hedelmöityksestä: Koska raskaus oireita ilmenee

testi teaser

Kuva: © Fotolia / pressmaster

Jos muna on hedelmöittynyt aikana niiden viiden päivän matka läpi munanjohtimet, se alkaa hajota ja on vain neljä päivää myöhemmin 58-soluissa. Tämän niin kutsutun blastokysti tuottaa entsyymejä, joiden avulla se voi imeytyä kohdun limakalvon. Jo nyt paljon tapahtuu hormonin tasot, niin, että vielä täysin huomaamatta raskaus ylläpidetään. Keltarauhasen progesteroni ei kuulu tavalliseen tapaan - kun aika alkaa - alkaen. Ja implantaatioon organismin alkaa tuottaa raskauden hormoni HCG. Nämä hormonaaliset muutokset aiheuttavat ensimmäinen raskaus merkkejä.

Turvalliset ja vaaralliset raskauden merkkejä

Onko jännittävämpää aihe kuin edeltävänä päivänä "tavata"Jos haluat vauvalle? Tulevat tai ne eivät tule? Vetävät vatsan ja rintakehän kireät ehkä alkuraskauden merkkejä? Johtuu siitä, väsymys, että odotat vauva tai vain toimimasta? Mitkä ovat ensimmäiset oireet että lapsi matkalla? Jotkut naiset tietävät kehonsa hyvin ja tiedämme pian hedelmöittymisen jälkeen, että se toimi, toiset tulevat ensin inklings kun heidän sääntö ei: On olemassa monia raskauden merkkejä siitä, että - yhdessä useammassa muussa vähäisempää - on piste ihme että tapahtuu hänen elin. Tärkeää tietää, varsinkin jos sinulla on halu saada lapsia: On turvallisempaa ja vähemmän varmoja merkkejä siitä, että olet raskaana.

Mistä tiedät, että olet raskaana, on aiheena myös meidän videot:

Alkuraskauden oireet: rintojen muutokset, väsymys, pahoinvointi

 • Rintojen muutokset tulevat naiset usein kokevat ensimmäisenä raskaus merkkejä. Rinta on suurempi jännevälit, nännit ovat herkempiä. Taustalla on lisääntynyt hormonin tuotantoa, joka stimuloi varhain aivolisäkkeen äidin rintarauhasiin kasvaa. Mutta rintojen arkuus ei ota raskauden merkkejä. Se voi myös yksinkertaisesti ilmoittaa vain varhainen kuukautisten alkamisen.
 • Väsymys voi olla myös ensimmäinen raskaus merkkejä. voi olla unelias vuoksi ehdotan, että olet odottanut lasta. mutta se voi tietysti myös monia muita syitä. Esimerkiksi monet naiset ovat myös helppo edeltävinä päivinä kaudet väsynyt kuin normaalisti. Premenstruaalisyndrooma (PMS) voi tuntua hyvin paljon alku raskauden.
 • Pahoinvointi on myös yksi ensimmäisistä merkeistä, mutta usein aivan eri raskauden oire. Kuitenkin sairaus on vähäisempää. Joillakin naisilla, aamupahoinvointia tapahtuu aamulla, muiden kanssa koko päivän jatkuvasti aaltoina tai. Joillekin se on edelleen pahoinvointi, oksentelu muut yli kymmenen kertaa päivässä. Sillä pahoinvointi raskaushormonin koriongonadotropiinia (HCG) syytetään.
 • Mielialan vaihtelut: surullinen taivaisiin huutaminen tai kuolema - kuten aikana sykli, muutokset hormonin tasot alussa raskaus voi myös tarjota joitakin sekaannusta tasapainoa. Tällaiset muuttuvat tunnelmia voi tietysti olla myös muita syitä, ja siksi ensimmäisten joukossa merkkejä epävarma.
 • Piirros vatsan, joskus nivusten alueella voi olla myös ensimmäisten joukossa merkkejä raskaudesta. Tausta venyttää ja kasvua nivelsiteet, jotka pitävät kohtuun. Alussa raskauden, se voi tuntua siltä, ​​että sääntö olisi. Milloin sitten todellinen raskaus vatsa tai Ra -bäuchlein osoittaa, mutta voi silti kestää viikkoja.
 • Usein virtsaaminen: ruumiin jokainen nainen reagoi eri, jotkut naiset pian menetetty kuukautiset, tunne, jatkuvasti käydä vessassa, koska raskaus hormoni HCG on sitten syyllisyyttä. Raskauden loppuvaiheessa, lapsen ja suuri kohtu toistuvasti virtsarakon ja voi aiheuttaa myös lisääntynyt Harnddrang.
 • Cravings: Useimmat suuret ruokahalu raskaana tapahtuu myöhemmin, samoin kuin elintarvikkeiden cravings voidaan pitää osoituksena siitä, että olet odottanut lasta - mutta ei turvallinen.

Melko turvallisia raskauden merkkejä: poisjääminen ja korkea lämpötila

 • Koska sääntö on yksi turvallisimmista raskauden merkkejä. Koska jos muna on hedelmöitetty, se ei tule normaalisti hormonin pudota ja myöhempi irtoaminen kohdun limakalvon.
  Mutta tässä pätee edelleen: Sääntö voi epäonnistua muista syistä - esimerkiksi stressi, hormonaaliset vaihtelut tai orgaaninen sairaus. Sen sijaan mikään voi olla hieman verenvuoto harvinaisissa tapauksissa, kun kuukautiset, vaikka olet raskaana.
 • Korkea lämpötila: Jos lämpötila ovulaation jälkeen enää laskee, mutta on yli normaalin lämpötilassa 18 päivää tai enemmän, mikä on myös erittäin turvallinen raskaus oire.

Turvallisuutta raskaustesti tai ultraääni

Kaikki raskaustesti ilmaisun perusteella raskaushormonin "koriongonadotropiinia" (HCG).

Apteekissa, on virtsan testejä, jotka jo antavat melko luotettavat tulokset mennessä kahden viikon kuluttua hedelmöityksestä. Tyypillisesti aamulla virtsa tarvitaan. Värinmuutos kertoo, onko raskaus vai ei. Koska raskauden hormoni eri naisilla on tuotettu eri nopeuksilla, se voi kestää kauemmin tai toisella kunnes testi pallo positiivinen. Tietenkin virtsanäytteet voidaan tehdä myös gynekologin. Jotkut valmistajat mainostavat, että koe voitiin suorittaa aikaisemmin. mutta testit ennen odotettua kuukautisia eivät ole luotettavia. Voit esimerkiksi olla negatiivinen vaikka olet odottaa lasta, koska raskaus hormoni ei ole vielä riittävästi saatavilla.

Myös verikoe voidaan tehdä poikkeustapauksissa lääkäri. Hän on herkempi kuin virtsanäyte ja ehdottaa jopa hieman etuajassa. Useimmat pian menetetty kuukautiset raskaus erityisellä ultraäänitutkimuksella - emättimen sonografian - havaittavissa. Tämä tutkimus myös osoittaa, onko vauva kohdussa tai ehkä munanjohtimeen tai vatsaonteloon on ottanut juuri positiivinen raskaustesti. Vuonna ultraääni näet sydämen syke alkion jo kolmen tai neljän viikon kuluttua hedelmöityksestä.

Gynekologi tohtori Heidi Younes-Kressin selittää, että raskaus hormoni sekä virtsa ja veri voidaan havaita:

Jos olet raskaana - "kaikki tai ei mitään"

Tärkeä asia naisille, jotka ovat juuri huomanneet ainoastaan, että ne ovat raskaana: Monet naiset haluavat saada lapsia on huolissaan siitä, että he ovat vahingoittaneet hänen vauva vatsan kahden ensimmäisen viikon tahattomasti alkaen hedelmöityksen - ehkäpä splashy osapuoli tabletit tai savukkeita. Mutta luonto on säätänyt.

Tuolloin koska nainen ei edes tiedä raskautensa eikä hän ole huomannut, tämä on totta "Kaikki-tai-ei-mitään-tilassa", Siinä todetaan, että raskauden aikaista jälleen päättyy ja hedelmöittyneen munasolun vuodatetaan kun jokin ei sujuu suunnitelmien mukaan tässä ensimmäisessä vaiheessa. Nainen koki joskus jota ehkä hieman enemmän tai hieman siirtynyt kuukautiset. Mutta se voi myös olla, että he eivät huomanneet keskenmenon. Kääntäen ilmaistuna tämä tarkoittaa, että kahden ensimmäisen viikon aikana (SSW) lannoitus sinun ei tarvitse ei hätää. Vasta sen jälkeen ensimmäisten 14 päivän jakso alkaa, kun äidit pitäisi asettaa savukkeiden kulutusta, alkoholin ja huumeiden lapselleen. organogeneesin, joten muodostumista sisäelinten lapsen - nyt erittäin herkässä vaiheessa raskauden alkamista.