Jos eräpäivä lähestyy tai jopa jo kulunut, alkaa koettelemus raskaana oleville naisille. Ota selvää, mitä menetelmiä ja kotiin korjaustoimenpiteitä on edistää työn ja kevyesti stimuloida syntymän vauva.

Blow edistää: Äiti ja lapsi on oltava valmis

varovasti stimuloi supistukset

Kuva: © Colourbox

Monet naiset ennakoiden se on samanlainen "themetaljessy"Että kärsimätön kirjoitti Urbia Forum: "ET + 6, ja niin hidas mieluummin minun vauva vatsalleen, eikä sisällä. Jolla on kokemusta mikä auttaa?" Uudestaan ​​ja uudestaan ​​etsivät raskaana siellä vihjeitä siitä, miten ne voivat laukaista syntymän. Usein he pelkäävät keinotekoinen induktion sairaalassa ja toivon, että niiden jälkeläiset itse tekee jo matkalla. Vastaukset ovat vaihtelevia. Jotkut naiset suosittelevat: "Se hyötyy muutenkin kaikki on mitään, vauva tulee, kun se haluaa!" tai "Teidän on parasta rentoutua ja tallenna vahvuus syntymän", Mutta aivan kuten on olemassa positiivisia raportteja, joissa tiettyjä kotiin korjaustoimenpiteitä sanotaan ovat aloittaneet luomiseen. Miksi menetelmiä joillakin naisilla näytä toimivan, toiset puolestaan ​​epäonnistuminen kaikki yritykset edistää synnytystä? Birgit Laue, kätilö ja kirjailija oppaan "1000 kysymyksiä kätilö", Kertoo haastattelussa: "Natural toimenpiteitä käynnistää supistukset varovasti, ainoastaan, jos äiti ja vauva ovat valmiita syntymän. Muuten supistukset auttajat eivät onnistu, koska loppujen lopuksi syntymättömien antaa käynnistyssignaalin."

Poikkeus: työ jo laukaisi ennen

Joissakin tapauksissa luonnollinen stimuloiva työ voi olla hyötyä jo ennen laskettua aikaa. Jos esimerkiksi johdanto sairaalassa uhkaa äidin on suuria ongelmia, naiset raskausdiabetes tai hoidon puute lapsen. Kätilölle ja gynekologin neuvoo siitä ja milloin synnytys on suositeltavaa ja mikä menetelmä sopii sinulle.

Labour kannustaa - avulla kätilö tai gynekologin

Normaalissa raskauden kulkuun ilman komplikaatioita odottaville äideille pitäisi odottaa, kunnes eräpäivänä. Vain siitä päivästä lähtien sinun on edistää supistukset hellävaraisesti. Yhdessä kätilö tai gynekologi Näitä reittejä voi johtaa menestykseen:

 • Napa muna-kuorinta
  Kun jäi määräaikaa tai jopa oikea siirto (kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen) ehkä irronnut Eipols toivottuja tuloksia auttaa. Nämä yleensä epämiellyttäviä tai jopa kivulias menetelmä voidaan toteuttaa vain kätilö tai gynekologi. Tässä tapauksessa, kohdunkaula stimuloidaan ja liuotetaan ulomman kalvon sikiöpussiin kohdun seinämän. mutta tämä voi myös laukaista todellisen supistuksia koordinoimatonta supistuksia.
 • akupunktio
  Toinen vaihtoehto on akupunktio. Sakon neuloja ei ole vain synnytys raskauden aikana, mutta voi laukaista syntymän olosuhteissa aiheuttaa supistuksia. Akupunktio käytetään usein eräpäivän jälkeen ei vieläkään mitään. Jopa niin sanotut "Wild työvoiman" voi olla säännöllinen läpi pienen Piekse.
 • homeopatia
  Homeopaattiset kokenut synnytyshenkilökunnan voi myös luoda räätälöityjä kerääntyessä hoito edistää työvoiman. Birgit Laue suositellaan lempeä synnytyksen: "Mix 10 tippaa Caulophyllum thalictroides D4, 10 tippaa Pulsatilla D30 ja 10 tippaa Cimicifuga D2 kera vettä. Kestää yli tunnin toistuvasti noin suuhunsa."
 • jalka Vyöhyketerapia
  Jos tiettyjä kohtia ja alueet jalat raskaana kätilö tai hieroja kannustanut ja masentunut, mikä voi edistää työvoiman luonnollisesti.
 • Kynsi öljyä tamponi
  Täällä, liotetaan Neilikkaöljy tamponi emättimeen ja siten pehmeämpiä ja valmis syntymän kohdunkaula. Tätä menetelmää voidaan soveltaa ainoastaan ​​suosituksesta kätilön tai gynekologi.

laukaista syntymän kanssa kotiin korjaustoimenpiteitä

Raskaana olevat naiset eivät vain odottaa niiden päivämäärän, mutta myös tehdä mitään kysymättä hänen kätilö tai heidän gynekologin neuvoa ennen. Koska jopa kotiin korjaustoimenpiteitä liittyy komplikaatioiden riski tai odottamatta vakavia reaktioita. Esimerkiksi seokset risiiniöljyä, niin sanottuja työvoiman cocktaileja. Risiiniöljy on laksatiivinen vaikutus, joka voi aiheuttaa vakavia kipuja osittain. Koska et voi ennustaa, miten sikiö reagoi äkillinen stressiä, vaikka kätilö Birgit Laue ei suositella ottaen syntymästä ilman toimivaltaisen säestystä. Se on myös yksi syy, joka puhuu vastaan ​​kotitekoinen cocktail työ: "Lähes kaikki reseptit sisältävät viinaa kuin vodkaa, konjakkia, giniä tai viskiä. Lukuun ottamatta sitä, että vähentäminen alkoholin taakkaa sekä äidin ja lapsen maksa, mutta myös laajentaa verisuonia, mikä voi olla kielteisiä vaikutuksia hapensaantia."

Mutta on myös lempeä Babylockmittel jota vastaan ​​eräpäivästä ei ole mitään syytä (raskauteen pakollinen):

 • Baden lämmin
  Lämmin (ei kuuma) kylpyhuone auttaa ei vain auttaa sinua löytämään todellisen synnytyspoltot (fake supistuksia tulee vähemmän tai kadota kokonaan lämpöä). Joskus se myös stimuloi kehon käynnistää toimituksen. mutta lämmin vesi voi olla myös kielteisiä vaikutuksia verenkiertoelimistön, joten kannattaa vain ammeessa nousevan, kun olet yksin poissa kotoa eikä sulkee kylpyhuoneen oven.
 • Liikunta ja liikuntaa
  Saada asiat liikkeelle, se auttaa tuomaan potin vatsa liikkeessä. Jumpat kuten lantion ympyröitä ja vatsatanssia voi auttaa vauvaa parempaan asentoon. Kokeile myös esimerkiksi kävelyä tai portaiden kiipeäminen. Liikkuminen on yksinkertainen kotiin korjaamaan aloittaa työn tai vielä vahvistamaan heikkoja supistuksia. Kävellä vaan kannattaa mieluummin ei seikkailla yksin, jos tie yhtäkkiä sammuu. Myös kärki kaikenlaista toimintaa: paremmin kohtuullisesti. Ei ole mitään hyötyä, jos olet alussa syntymän jo poistuvan tuntia virtaa kävelyä. Säästää mieluummin energiaa, sinun on vielä enemmän kuin tarpeeksi!
 • sukupuoli
  Miellyttävin eräänlainen luonnollinen synnytyksen: yhdyntää. Joten voit keskeyttää raskauden, koska se alkoi. Sillä vaikka patja urheilu ei ole niin helppo harjoitella raskauden loppuvaiheessa, se voi edistää kohdunkaulan eri tavoin ja aloittaa synnytystä. Vapautumisen kautta oksitosiinihormonilla ja supistukset on orgasmi supistukset voidaan edistää. Lisäksi siemennesteen miehen sisältää prostaglandiineja. Koska oxytocic vaikutus tämän hormonin käytetään myös keinotekoinen johdannossa sairaalassa käytetty.
 • nänni stimulaatio
  Toinen tyyppi, joka voi ottaa odottava isä (tai itse): nännit hieronta. Kuten yhdynnän aikana, kehon raskaana olevan naisen kaataa vaikka oksitosiinihormonin mitä houkuttelemaan lapsesi "" voi, jos se on jo syntymästä siivet. nännit hetken aikaa hierovat, sitten seuraa tauko kahdesta kolmeen minuuttia, sitten yhden minuutin hierontaa ja niin edelleen uudelleen. Jos onnistut kestämään tätä menetelmää puoli tuntia laukeaa (pitkällä aikavälillä hyvin raskasta), ja tämän ajan kuluessa työ, sitten kohtu ja kohdunkaula ovat valmiita syntymän.
 • vatsan hieronta
  Vatsaa hieronta voit työntää helppo, rento huilata ja anna kumppanin työtä. Vain vatsan kostutetaan lämpimällä vedellä ennen kuin se on (esimerkiksi, neilikka, rautayrtti, kaneli, inkivääri) hierottiin varovasti seoksella manteliöljyä ja eri olennaiset lisäaineet. Kahdessa päivässä, tämä kaunis Babylockmittel voi johtaa menestykseen, ja jos ei, niin silitystä kiva harrastus, ainakin odottaessaan synnytystä.
 • Mausteet / Wehentee
  Erilaisia ​​mausteita ja tuoksuja, kuten kaneli ja kamferi voi olla myönteinen vaikutus työvoiman. Saada se käyttää, voit valmistaa hautua yhdestä litra vettä, kanelitanko, kymmenen neilikka, hieman ginger root ja ruokalusikallinen vervain (apteekeista Vervain,). Toisinaan yksi jakaa lämmin Wehentee koko päivän, työllistävät geburtsbereitem havaintoja yleensä kahden päivän työn. Myös, etuna on tuoretta ananasta voi auttaa sisältämät entsyymit siinä on isku stimuloiva vaikutus huhuttu.

Älä pety, jos huolimatta kaikista yrityksistä ei tee mitään. Ei jokainen raskaana Babylockmittel todella edistää synnytyksen. Parturifacient voi tehokkaasti vain auttaa, jos lapsi haluaa olla jo syntynyt ja jo "valmis lentoonlähtöön" on. Ilman syntymä valmistella löytää luonnollisia menetelmiä synnytyksen voi auttaa, koska vauva antaa käynnistyssignaalin. Periaatteessa ei sinun ja vauvan liikaa painetta. Oletko liian jännittynyt jatkuvasti yrittää käynnistää supistukset joka johtaa pikemminkin onnistumisen vastakohta. Rentoutua rakas ja nauti vähän aikaa on jäljellä, jossa voit sallittua vain välitä itsestäsi.

Kirjallisuutta:

 • Birgit Laue "1000 kysymyksiä kätilö"
  (560 sivua, Graefe ja Dead Ringers Verlag, 19,90 €)
 • Ingeborg Stadelmann "Kätilöt klinikka
  (479 sivua, Stadelmann Verlag, 22,50 €)
 • Professori Lesley Regan "Minun raskaus viikko viikolta"
  (300 sivua, Dorling Kindersley Publishing, 24,95 euroa)