Nei! Ring nesten alle foreldre i koret. Og med rette. Med en liten begrensning. Det kan også være viktig å holde seg litt fast og ikke gi etter umiddelbart. For barnet ditt å skape en viktig utvikling trinn.

Gråt er ikke det samme ropet

la skrikende barn

Foto: © Colourbox

Enten det gjelder å sove, rundt avvenning eller sak som bare mor kan gi de unge i seng, men ikke pappa - mange foreldre gir etter i slike situasjoner når barnet begynner å skrike. De forblir motvillige avløp, de ønsker å endre veldig lang. Men om et barn gråter vondt ham eller ikke, avhenger veldig mye på alder og den spesifikke situasjonen fra - og også på om foreldrene fortsatt trøst nærheten, eller la sine barn alene.

Spesielt for eldre babyer og småbarn kan det også være viktig for foreldre å tåle en konflikt, slik at deres barn skaper en ventende utvikling trinn. Gi mamma eller pappa alltid, de også skade sine egne grenser. Dette gjør permanent sliten og utålmodig - og er derfor også bra for barnet. Når bør du aldri la barnet gråte - og når du kan stole på ham at det vokser på en ledsaget av tårer konflikt!

Når sulten på kvelden: Ikke skrike!

Situasjonen: Babyen Jamie er åtte måneder gammel, og ønsker hver kveld flere ganger flasken. Hans foreldre er bare lei, og barnelege sa, nå trenger en baby i Jamie alder på kvelden noe å drikke. Nå tenker over det: Hvis du Jamie noen ganger et rop være å avvenne ham gradvis fra den nattlige flasken litt?

Vin kan - ja eller nei? Nei, absolutt ikke! Veldig mange babyer under ett år gammel har om natten fortsatt reell sult. Men de roper ikke den eneste grunnen. En baby gråter, er "som er et klart signal til å bli lest for foreldre: Det tar mindfulness, omsorg og naturlig interesse - ren kjærlighet"Sier Florian Heinen, leder for Seksjon for Pediatric Neurology på Hauner Children Hospital ved Universitetet i München i et avisintervju. Om de så en ekstra dose med melk eller sikkerhet vil: spedbarn har bare primal og dype behov, og som ønsker å bli møtt, ellers du stoler i verden er skadet.

Det beste svaret: En baby som natt vil brystet eller flasken, bør de alltid får, selv om denne tiden er veldig stressende for foreldre. Fordi barnet ville nå ikke bare drikke, men det vil også bli holdt. Så det blir ikke bare mat, men også nærhet og trygghet som det trenger i lang natt.

New Einschlafgewohnheiten: Uten protest neppe mulig

Situasjonen: "Min datter er nesten ni måneder gammel og sover fra fødselen utelukkende på armen av en. Både dag og natt"Sukker en Userin i Urbia forum. "Hvis jeg legger meg ned i søvn, bemerker hun at umiddelbart setter seg ned, kryper gjennom sengen og er lys våken. Om natten sover hun maksimalt en time om gangen." Andre babyer igjen ønsker å sovne bare til brystet og skrike så snart de er deponert. Slike søvnvaner gå mødre til stoffet.

Vin kan - ja eller nei? Ja - men ledsaget av nær og komfort! Babyen ville ikke frivillig gi opp sin kjære vane og gråt så. Men en mor har grensene for deres utholdenhet, og er overskredet her. En baby tar ikke følelsesmessig skade når den når mamma (eller pappa) snarere enn å sove på armen. Hvis det gråter i noen minutter fordi det har nylig blitt lagt våken, er dette en forståelig protest, men den tåler uten skader.

Det beste svaret:  Ikke lenger trenger armen eller brystet å sovne, er en utviklingsfase, bør foreldrene lar barnet. Selv om det gråter først. For det er ikke alene, mamma eller pappa er med ham, det kjærtegne og snakke med ham. De må ikke lenger gråte enn noen få minutter hennes baby. Når barnet begynner å skrike i sinne, kan foreldre prøve om det er tilstrekkelig bare halvparten på armen take (underarmen under barnets kropp lysbilde). lille "bryst sleeper" Du kan lage kort, før de har roet seg ned før du starter et nytt forsøk (men ikke lenger for den dagen!). Familiarise tar tid i løpet av flere dager med protest mot barnet får mindre mislykkes rasende.

Babyen gråter fordi bare mamma skal pakke: Denne vinen kan være

Situasjonen:  Mange små barn ønsker å bli nesten leveres kun fra moren. "Min sønn, 1,5 år ikke lenger kan ta Papa til sengs selv. Bin hjelper helt desperat, han bare roper på og roper etter meg ingenting", Skriver et Urbia brukeren. Andre aktiviteter kan neppe ta noen fedre: "Den 24 måneder gamle datter er helt Mummy fast. Så mye at hennes far ikke skulle gjøre noe. I alle, sier hun 'gjøre Mama'. Hvis det gjør henne pappa, begynner hun å gråte bittert og skrike"Klager annen hjelpeløs Urbia-mor hvis partner er kjærlig, men uten hell forsøkt fødsel.

Vin kan - ja eller nei? Ja. Ingen baby eller smårolling lider hvis hans egen far kjærlig omsorg for det. men barn er sedvanlig vesener: Hvis hovedsakelig moren tar seg av hverdagslige ting, skjer det ofte at barnet i dette tilfellet ikke lenger akseptert pappa. Hans gråt er derfor en sint protest mot det ukjente.

Det beste svaret: Faren skal ikke være usikre selv. Barnet ikke avvise det, men bare vil ha den vanlige rutinen. er nå viktig at Papa tross av gråt hans "jobb" gjør og forblir bak. Slik at barnet ikke gråte for lenge, best i første omgang kun en kort aktivitet bok (Wrap). Moren bør stå reservert, ikke gi råd og kanskje ikke engang være i rommet. Slik at barnet aksepterer lettere at nå far er ansvarlig. Dermed er suksess oppnådd, men det er viktig at far tar over enkelte oppgaver på en jevnlig basis nå. Kun rutinemessig ferdig "fremdeln" barnet fra tilførselen av pappa. 

Barnet vil bli slitt kontinuerlig: Korte viner uunngåelig

Situasjonen: Noen babyer vil bli slitt i løpet av dagen, ellers de gråter. ". Sohnemann nr 3 er nå fem måneder utviklings godt - bortsett fra at han ønsker å bli slitt hele dagen, bare permanente. Det gjør meg sakte men ferdig. Akk, jeg satte den av i to sekunder, skriker han stemmen ut, kjører på blå og øker i det før han ikke får puste"Rapportert en Userin i Urbia forum, som ikke engang kan gå uten hennes baby på toalettet.

Vin kan - ja eller nei? Ja, men bare en kort stund! Hvis mor i rommet, snakke med barnet og kan bli sett av ham, er det ikke skadelig hvis barnet trenger en mens du ligger på playmat. Selvfølgelig har babyer likte fysisk kontakt. Hold det men mentalt fra at full-time slitasje er ikke alltid mulig. Enda viktigere, de er i midten av handlingen, det vil si der selv mamma eller pappa er.

Det beste svaret:  Babyen er ikke for tung, kan det sitte en del av dagen i en transportør, selv med husarbeidet som foreldre eller gå. Likevel må en baby lære at verden føles greit, hvis plassen ikke blir slitt. Ved første, bør foreldrene plasserer barnet bare noen få minutter. Hvis det gråter, kan hun snakke med ham, stryke ham og berolige, å slå til i mellom, men også kort av en annen aktivitet (innen synsvidde). Avhengig klengete baby, bør jo kortere fall være første til å bli gradvis utvidet.

Amming: Når avvenning tårer er vanligvis unødvendig

Situasjonen: Moren ønsker å gradvis avvenne, men barnet gråter med en gang hvis det ikke får brystet. Så det er med en Urbia-Userin: "Min sønn kan (9,5 måneder) fra begynnelsen er en absolutt bryst barn. Det tar opp til nå verken flaske eller kopp. Deretter gråt, og han kaster fra venstre til høyre og er virkelig sint. Jeg har aldri la ham ellers gråte, men jeg ønsker å avvenne, men lykkelige tider"Skriver en mor i Urbia-amming og kosthold forum.

Vin kan - ja eller nei? Nei, fordi det ikke er nødvendig på de fleste, avvenning nesten alltid uten tårer. Siden amming bør være en gjensidig ting som alltid gjelder behovene til to personer, en mor ikke amme mot sin vilje. Men de må beregne mer tid enn opprinnelig tenkt for avvenning ofte. En barnevennlig avvenning kan ta løs seks til åtte uker. Dette tar tid for øvrig vanligvis brystet for å møte eller med forsiden overfylling.

Det beste svaret: den "skånsom avvenning", I denne metoden, har moren brystet ikke av seg selv, men venter til barnet svarer. Vil barnet da til brystet, er motvillige til å begynne litt mor og prøvde å distrahere den igjen et par minutter. De er avkom også før feedings en liten flaske eller litt grøt, slik at den første sult er borte allerede. Således kan det i nærheten av amming løsne etter hvert.

men godtar en baby noen flaske brystvorten, anbefaler jordmødre å prøve disse tiltakene: med sucker alltid tørke over babyens munn på siden (rooting refleks triggere), la pappa prøver fôring, vikle flasken i et plagg av mor, flasken for første gang tilby hvis barnet ikke er for sulten (og derfor mindre tolerant) er. Om nødvendig, kan melken bli innpodet med en liten plast skje, som ikke tar mer å oppleve som jordmor amming. Fra seks måneder til en trening kopp med myk tut er.

Ikke gråt ved avskjed la i barnehagen

Situasjonen:  Det tynger foreldre veldig mye når barnet gråter hver morgen på farvel på barnehagen. "For en uke det er forferdelig. Min datter (2) ikke vil ha meg til å gå. Hun sier alltid, 'Mor bor her', og gråter bittert. Jeg virkelig bli der lenge, så de har tid rett til å komme dit. Men når jeg har lyst til å gå, roper hun og grep beinet mitt"En Urbia-Userin poste et tap. 

Vin kan - ja eller nei? Bare når det er ingen alternativ! Det beste som understreker utviklingspsykologer, er for barn som heter "milde akklimatisering", Her er foreldre lov til å bo i dager og uker med Kiga. De går etter et par dager med minutter senere for en lang tid borte. dessverre de fleste barnehager ikke tilbyr den milde bosetting eller bare i svært begrenset form. Derfor er det mange foreldre ikke er helt rundt barnas tårer ved avskjed.

Det beste svaret: Starter et barn å spille raskt når mamma eller pappa er borte, foreldre og barn en kort vin (ca fem til ti minutter) må bære ved avskjed. Men gråt er lang eller har den i mellom gråt igjen på Kiga morgen, bør du snakke med lærerne - om nødvendig ganske sterkt - på jakt etter en individuell løsning. Det kan nå hjelpe så lang tid å bli en stund i morgen er det, inntil barnet inn i spillet. Eller det for noen dager tidligere (etter en til to timer) for å ta seg opp igjen. 

la en slik gråte lenge? 

Så selv om det er situasjoner der foreldre kan tåle tårer av hennes barn. men du bør aldri være lenger enn et par minutter å gråte eller sitte stille så det skriker i skingrende desperasjon inne. Også foreldre bør ikke la sine barn her alene, men har en slags, kjærlig og rolig trøste ham.

Hvordan kan en baby gråte i lang tid ikke kan fastsettes med klokken saken, her bør foreldrene bare lytte nøye. Du kan beregne: Knöttert bare hennes baby? Gråter der, men ikke veldig energisk? Eller er det allerede i selve prosessen "wegzuschreien", Behersket Knöttern en kan tillate lengre enn ekte viner. Og dette i sin tur kan tolereres noe lengre enn skingrende gråt, som kan vare bare en liten stund.