Kuka haluaa lapsen pitäisi tietää siitä naisen syklin hedelmällinen ajanjakso ja ovulaatio. Virheiden välttämiseksi naiset voivat harjata saada lapsia täällä heidän perustiedot yli raskautta.

Perustiedot pariskunnille, jotka haluavat lapsia

hedelmällisyys teaser

Kuva: © Fotolia / David Pereiras

Naisen sykli

Kuukautiskierto, hedelmälliset päivät ja ovulaation: Joten luonnollisesti nämä toiminnot voivat olla, ja niin vähän vaikutusta voimme olla heidän päättymistä vielä: ei vain voitaisiin ehkäistä, mutta myös silloin, kun naiset ja miehet toivovat lapselle, hyödyllistä tietää omasta kehostaan ​​hyvin perillä asioista. 
Uusi: Hedelmällisyys uutiskirje

Haluat vauva? Uusi hedelmällisyyttä tiedotteen lyhentää odotusaika kunnes positiivinen testi! Tilaa tästä!

Kierron pituus: Mikä se on ja kuinka kauan naisen sykli?

Koska naisen sykli määritellään ajaksi ensimmäisestä päivästä kuukautisten (kuukautiset) viimeistä päivää ennen seuraavaa kuukautiset. Yksi usein oletetaan, että sykli kestää noin 28 päivää. Tämä on kuitenkin erilainen eri naisilla, normaalin jakson pituus vaihtelee välillä 25 ja 35 päivä. Vaihtelee naisen syklin kuukausittain plus-/ miinus kaksi päivää yksi vielä puhutaan säännöllinen.

Mitä tapahtuu tällä kaudella: ovulaatio tai ei ovulaation?

Monet naiset ihmettelevät: Milloin ovulaation jälkeen kuukautiset? Ja kun nainen on hänen hedelmälliset päivät? Tässä on vastaus: joka kuukausi naisen keho valmistautuu mahdolliseen raskauteen. Ensimmäisen puoli on noin 28 päivä pitkä sykli kypsyy vaikutuksen alaisena monimutkaisen hormonaalista vuorovaikutus yksi munasarjat muna lähestymistapa ja liukenee noin kahden viikon kuluttua munasarja (ovulaatio). Samaan aikaan kohdun mahdollista istuttaminen hedelmöittyneen munasolun valmistetaan kohdun limakalvon sakenee. Sitten on hedelmälliset päivät naisen syklin. Jos ei lannoitus ja istutuksen paikka, muna kuolee ja liuotetaan munanjohtimeen. Kohdun limakalvoa lomakkeet takaisin ja niiden pintakerros hylkii yhdessä joidenkin verta kuukautiset televisioon, ja sen uusi jakso alkaa.

Cycle: ovulaatio ja hedelmälliset päivät

Ovulaatio: Kun täsmälleen tuon ajan otettavana? Hedelmällinen aika nainen on aikoihin ovulaation. Tämä tapahtuu yleensä kaksitoista 16 päivää ennen seuraavaa kuukautisvuoto, joten keskellä kuukautiskierron nainen. Siitä lähtien muna noin kaksitoista 18 tuntia edelleen pystyvät lannoituksen. Kohdunkaula on tuotettu tällä kertaa etenemistä miehen siittiö erityisen suotuisa limaa. Koska siittiöt voivat säilyä hengissä emättimeen ja kohtu on naisen noin kaksi-kolme päivää (enintään kuuden päivän optimaalisissa olosuhteissa jopa), todennäköisyys tulla raskaaksi on suurin, kun ennen ovulaatiota on seksiä kaksi päivää. Tämä johtuu siitä, että se on ehdottomasti siemennesteen naisen ruumis, kun tapahtuu seuraavana päivänä ovulaation. Päivänä ovulaation itse, se voi käydä niin, että ovulaatio tapahtuu aamulla ja sukupuolen illalla olisi liian myöhäistä toukokuun hedelmöittää munasolun vielä.

Jotkut naiset kokevat ovulaatio veto- yksipuolinen kipua (ns keskellä kipu). Joskus hyvin vähäinen verenvuoto tapahtuu tällä hetkellä. Ne, jotka haluavat tietää tarkemmin, kun sen ovulaatio tapahtuu, voi kokeilla tämän käyttämällä lämpötilaa menetelmällä ja / tai limaa havainto.

 

Miljoonat siittiöiden muna mennä

Siemensyöksyn aikana miljoonia siittiöitä (sperma) lähetetään kilpailemaan tiensä muna. Limaa muodostunut kohdunkaula, mikä normaalisti imee spermaa hänen läpitunkematon verkossa on enemmän läpäisevä aikana hedelmällisen ajan nainen, joten hän suojelee ja ravitsee siittiöitä jopa niin he keskimäärin kaksi kolmeen, hyvissä olosuhteissa jopa kuusi voi selvitä päiväkausia. Nopein sperma jo saavuttanut puolen tunnista tuntiin muna. mutta eivät kaikki sperman heti osaksi munanjohtimeen. Jotkut edelleen pieniä pullistumia kohdunkaulan liman (crypts) ja sitten tulevat vain vähitellen löytyy munanjohtimet.

Kaiken kaikkiaan vain muutama sata tulevat, jotkut epäilevät muutama tuhat sperma lopulta tavoite. Kun sperma on onnistunut tunkeutumaan muna kalvon, sen pinta muuttuu siten, että mitään muuta siittiöiden pääsyn. Hedelmöittynyt munasolu on matkalla alas munanjohtimeen kohtuun, jossa jos kaikki menee hyvin, noin seitsemän päivän kuluttua ovulaation asettuu. Muuten: On monia naisia, jotka ovat varmasti tuntea lannoitusta.

 

Varoitus! Yleisimmät virheet hedelmättömyys parit

 • Naisen syklin hedelmälliset päivät ja ovulaation: Paras aika yhdynnässä on suurin todennäköisyys tulla raskaaksi ei ole päivä ovulaation, mutta sukupuoli 2 vrk ennen ovulaatiota!
 • Miehen siemennesteen laatu riippuu useista tekijöistä - muun muassa taajuus hänen orgasmeja. Uusimpien tutkimusten päivittäisen sukupuoli ei saa alentaa siittiöiden, mutta siittiöt itsessään ovat terveempiä ja joustavampia. Siten päivittäin sukupuolen hedelmällinen aika voi edistää käsitys. Useampi kuin yksi orgasmin päivässä se pitäisi silti olla miehelle, koska muuten tuottavasta tehosta siittiöiden laskee.
 • Ovulaatio ei yleensä tapahdu, kun lämpötila kasvaa sen sijaan, mutta kohonnut lämpötila osoittaa, että ovulaatio on tapahtunut enintään 48 tuntia aikaisemmin.
 • Et voi suoraan määrittää niiden ovulaation käyttäen lämpötilan menetelmällä. Koska ovulaation yleensä on jo tapahtunut ennen kuin lämpötilan nousu voidaan päätellä aiemmin saatua tietoa, kun ovulaatio voi tapahtua seuraavan jakson vasta muutaman kuukauden kuluttua lämpötilan mittaus.
 • Limaa määritysmenetelmä ovulaation yleensä aliarvioitu. Se kuitenkin tarjoaa vahvaa näyttöä siitä, että ovulaatio on välitön. Olettaen nainen on oppinut aika itsetutkiskelun arvioida luonnetta kohdunkaulan liman.
 • Ajoitus ovulaation ole tarpeen tapahtuu keskelle syklin. Kun naisilla on enemmän pidemmän ajan myös ovulaatio päivä tapahtuu myöhemmin syklissä. Koska prosessi ovulaation jälkeen on melko jäykkä ja kestää lähes aina enemmän kuin 12-16 päivä. Menettely vievät ovulaation kuitenkin on alttiimpi häiriöille. Esimerkki: Nainen sykli 33 päivää, hänen ovulaation todennäköisesti noin 19. päivä syklin.
 • Jos kierron keskivaiheilla, että lämpötila ei nouse, ei välttämättä tarkoita, että ei ovulaatio on tapahtunut. Joka tapauksessa, ovulaatio on harvoin aina samana päivänä kierron. Jos ei ovulaation voitaisiin määrittää lämpötila menetelmällä, tämä johtuu usein epätarkkoja lämpömittarit. mutta se voi myös olla, että se tulee hyvin jälkisyklistä ovulaatiota. Esimerkkejä onnea käyriä, jossa se toimi, tutustu kalenterin sykli.
 • Kuukautiset osoittaa ei välttämättä tarkoita, että ovulaatio on tapahtunut. Verenkierrossa vain osaan ylemmän kohdun limakalvon ovat niin vastenmielistä.
 • Jos se ei toimi heti ja raskautta, tämä ei ole syytä huoleen. Osana suuren eurooppalaisen tutkimuksen mukaan todennäköisyys tulla raskaaksi kierrosta kohden vain 25,5 prosenttia - tai yksi mahdollisuus neljästä - on.

Muuten: Vaikka lapsen halu ja pari konkreettisia raskautta, suosittelee Saksan valtiollisen kuluttajien terveyden suojelusta foolihappoa. Elimistö tarvitsee folaatti solujen muodostumista ja solujen jakautumista. Tämä vaikutus on erityisen tärkeää raskauden alkuvaiheessa estää tiettyjen vahingoittaa lasta. Lisäksi päivittäinen saanti foolihapon tulisi olla noin 0,4 mg: n ja voi siten asianmukaisilla foolihappoa täydentää BgVV.

Lue myös:

 • Urbia Raskaus Kalenteri
 • Jos hedelmällisyys kuormittaa sielu
 • Urbia Ovulaatio Kalenteri