Det gør så ondt, og næsten alle sker allerede: kærestesorg. Hvilke faser du går igennem så naturligt og hvilke muligheder der er for at aflaste ham og helbrede den knust hjerte igen?

Hjerte gør ondt: I modsætning hertil er der ingen kur

Tankevækkende kvinde 2

Foto: © panthermedia / Lisa Vanovitch

Det gør ondt som ind i helvede og sker næsten hver engang: hjertesorg. Årsager til den elendighed der er mange. Måske en langvarige forhold er netop gået i tusinde stykker, eller partneren efter en kort fælles dans tændt regnbuen pludselig prinsen i en Ekelpaket. En hemmelig kærlighed uden udsigt til succes kan naturligvis føre til betydelig hjertesorg. I den triste dans selvfølgelig hører også chok, når man lærer at partneren er gået mærkeligt.

Én ting står klart i alle disse mørke sider af kærlighed: En rigtig kur mod kærestesorg er der ikke. Nu, hvis du virkelig ønsker at afslutte sin kærlighedsaffære eller behov, men du kan gøre meget for at få uden varige psykiske skader ud af problemer som muligt.

Fase et: Den vrede

"Ud med det" (Spytte det ud) Psykologer rådgive om alle typer af sorg og smerte. Og de har ret: Hvad sluges, gør i bogstaveligt mavesmerter. Hvis det er, hvad der skete og hjertesorg holder dig i sine fælles kløer, ingen hjælp "At lade som alt er i orden"Som om du ved Ar passerer den anden .... Nu er der gråd og tænders gnidsel, skal det græd, skreg, forbandet, hånet og hadede at være.

Lad alle de følelser ud, hvilket især for mænd, der så ofte har problemer. En udrensning tordenvejr, der stadig kan tage et stykke tid er altid bedre end bilious bitterhed, der ophobes i månedsvis i dig. Klynker bedste ven / bedste ven ufortrødent fuld, samle udførligt tilbage over den fælles rotte, som har bedraget dig, skuffet eller forlade. Også hævn er oprindeligt normalt, men det er vigtigt at tilfredsstille dem kun i deres egen fantasi (men så stille og roligt i udstrakt grad og relish).

Transfiguration af partneren hjælper ikke

Nogle mennesker foretrækker imidlertid at forvandle den / de Forløbet (e) at undskylde hans / hendes adfærd og for at retfærdiggøre det. De klager selv at give skylden for alt, og kun har gode hår på ex-partner. De gjorde bygge et alter med billeder og blomster og sidde i timevis hylende før. Igen, dette er en måde at håndtere den sorg, en brækket kærlighed, men der bør ikke køre for længe. Fordi al hemmelighed ved vi allerede, at denne idealisering er ikke sandheden. Det er sundere, når denne fase snart vender sig til vrede. Er du klar over, hvad andre gjorde for dig, og det gør det muligt at være langsomt, men sikkert virkelig super rasende.

Fase to: komme væk

Du har næsten gjort alt sammen, blande din kreds af venner og er næsten aldrig gået uden din partner? Så er det tid (og hårdt arbejde) for at sætte dig tilbage på dine egne fødder. Nogle mennesker er nu så knækkede i deres selvværd, at de gør - især efter lange relationer - ikke har tillid til at få deres liv på bare håndtaget. Men det kan hver eneste! Men vi bør ikke tænke to gange over det, men bare gøre det.

Der er i dit sind, helt sikkert en masse ting, som du ville altid gøre før, hvad har du været op til nu, men bare for doven (eller for dårlig). Nu er det rigtige tidspunkt til at farve dit hår for endelig at besøge karate kursus for at gøre en weekend tur til Madrid for at hellige sig den urbane havearbejde eller at male lejligheden helt i himmelblå. Uanset hvad du gør, er alt blæser bedre end elendighed og proppe chokolade i det!

Fase tre: følehorn til en ny kærlighed

En ny kærlighed? Dette er naturligvis ikke i første omgang ü-ber-alle pågældende. Efter nogen tid, synes imidlertid ideen her og der uden at blive spurgt til blot, men bliver afvist selv oprørt. Igen nogen tid senere, du indrømmer, at du ikke kan lide tanken om, at dårlige. Måske er der nogen, der er meget sjovere, meget bedre passer dig, da den / ex. Selvfølgelig! For hvis du er helt ærlig, soooo Doll glad du var ikke længe siden, da forholdet faldt fra hinanden. Måske har du ikke se det, men sandt er det som regel alligevel.

En anden mand formentlig er en bedre pasform dig - og han desperat venter du endelig jage ham! Mænd og kvinder besøger denne verden en skilling et dusin. Du ser dem overalt: i vaskeriet, i pub rundt om hjørnet, under sport, på arbejdet, i aften selvfølgelig på ferie, i huset ved siden af, og hvorfor ikke i en dating site? Hvorvidt et meget tidligt tidspunkt efter adskillelsen forhold har en chance eller ej, er vanskeligt at forudsige den måde.

Hvis adskillelsen af ​​personlige katastrofe

I nogle tilfælde sker det, at en adskillelse ikke overvindes på egen hånd. Hvis du opdager, at sorg ikke dør ned efter et par uger og måneder, hvis du fange dig selv, at du nachstellst ex-partner, chikanerende ham telefonisk eller true selv fysisk angreb, hvis du såre dig selv, når du har din dag ikke kan mestre eller synke ned i depression, der suger dig hver livsglæde og kraft: Så har du brug midlertidig professionel hjælp og er nødt til at være flove over at slå dem op på nogen måde. Tag et kig for eksempel på Therapie.de opkald fra en psykolog eller en rådgivning center på. Beskriv kort situationen, så du får en hurtig udnævnelse og hurtig hjælp.

Yderligere læsning

Golabuk, Philip: Herzkitt. Hvordan man kan overvinde hjertesorg. E. Kabel Forlag Hamburg (ISBN 382.250.327).

Mangelsdorf, Cornelia: kærestesorg. Førstehjælp til knuste hjerter. Cross Verlag Stuttgart (ISBN 3268002021).