Kvinder, der ønsker børn at kende denne månedlige op- og nedture: I begyndelsen af ​​cyklussen, den spirende håb til midten af ​​måneden "praksis" og endelig skuffelse, når menstruationen begynder. En urbianerin fortæller om sit liv i fertilitets-hold.

Kvinde mavesmerter cyklus

Foto: © fotolia.com/Igor Mojzes

Martina Klausen * er 31 år og forsøger i et år for at blive gravid. Hun ser sin cyklus, måler temperatur og overfører sine data i Urbia cyklus kalender. Så hun har lært at udøve deres frugtbare dage og ægløsning og målrettet til en baby "praksis", Imidlertid har deres ønske om at få børn hidtil været uopfyldt, og de fandt måned efter måned i en stadig mere ens udløber følelsesmæssig rutsjebanetur af håb og skuffelse igen, der opnås med menstruationens dens nadir. For alle kvinder, der ønsker et barn og se også fanget i denne cyklus på hold, de skrev ned deres erfaringer her:

Som jeg gled ind i det på hold

Nyt: Fertilitet Nyhedsbrev

Du ønsker en baby? Vores nye frugtbarhed nyhedsbrev forkorter ventetiden, indtil den positive test! Tilmeld dig her!

Indtil ønsket om at få børn mødte op med mig, det hele så så nemt; folk er nyligt gravide og få børn. Jeg er en nygift kvinde, lige fyldt 30, og jeg skulle være stadig frugtbar nok for nogle børn. Så jeg lod forventningsfuldt og spændt ud p-piller, jeg har taget 15 år. Intet stort sker der med min forværrede hud og stærkere menstruationssmerter. Jeg ser oftere og oftere i Urbia igen og studere grundigt graviditet tegn, lære forkortelserne, og jeg håber snart også at annoncere en glædelig besked. Efter tre måneder vil jeg være utålmodig og første spørgsmål opstår: Har jeg nogensinde har ægløsning? Er mine hormoner i orden? Hvornår er samleje virkelig det bedste? Og jeg begynde at skabe en cyklus ark med temperaturmåling.

I begyndelsen alt er nyt og spændende; tydeligt ægløsning kan ses og Natural Family Planning er meget bedre og mere præcis end deres ry; Også, får du en kvinde bedre forhold til sin krop. Langsomt og støt, men jeg er klar over, at jeg sidder rutschebane på en måde, altid driver den samme rute og lade mig gå igennem de samme følelser igen og igen. Og jeg ved ikke, hvornår de endelig stoppet, eller hvordan man får mest muligt ud igen. men jeg føler også, at jeg ikke er den eneste, der sidder derinde. Og jeg tænker ved mig selv efter et halvt år tur i rutsjebanen, at nogen endda skulle skabe et groft rutekort. Så jeg satte til arbejde. (Ironisk nok cyklussen begynder med den første dag i den nye regel, der er den mest ubehagelige del af rutsjebane).

Første dag i cyklussen igen "Lad os gå!"

Reglen er der. Det kaldes også den røde drage, pest eller jordbær tidspunkt, hvor Hibbelliste af Urbia det er symboliseret ved en rød bølge (jeg finder meget relevant, fordi alle mulige håb er nådesløst fejet væk.) Når det kommer, arbejder håb sammen, og du mig selv nogle gange.

"Hvorfor ikke jeg bekymre hvordan? Hvorfor var der ikke noget i det? men jeg havde så meget følelsen af ​​at være gravid og er blevet snydt igen. I mine bekendte har det fungeret, men nu! Men jeg har gjort alt for at sikre sex på det rigtige tidspunkt, tilstrækkelig afslapning, sund kost, positive tanker. Og alligevel var det ikke nok! Hvorfor ikke? Nu bliver det vare evigt igen, indtil den næste lejlighed. Jeg ønsker ikke at vente, kan jeg ikke! Mit elskede barn, når du kommer til mig omsider? "

Men faktisk har jeg ikke really'm tænkning, men simpelthen bare føler tom, i begge betydninger. Jeg har ikke noget som verden er derude med alt omhu, jeg vil bare sove og føler ikke noget, det gør for ondt. Det er altid for mig, end hvis jeg smække en dør lige foran næsen. Og jeg ønsker intet mere end at gå gennem den dør!

En ny afgang, men tunge skridt

For mig, det tager to til tre uger, indtil de nye ES (= ægløsning) opstår. Det er nok tid til at skrabe sammen til venstre er forblevet indtil styrken og håb og start igen. I starten er jeg stadig ved at komme fra skuffelsen, men selvfølgelig er jeg også planer om allerede tilbage og sætte fast på den nye ZB (= cyklus ark), når om ES kunne være, og når den nye NMT (= Nichtmenstag). Men de manglende signaler af min krop (i modsætning til de dage før NMT er den lille, men mærkbar formindskelse i brystet nu næppe værd at nævne) lad mig let glemt at måle tempoet, og jeg tror mere af andre ting. Jeg løser, som altid, fast, ikke så meget at Hibbeln denne cyklus og tackle alt afslappet. Selvfølgelig vil jeg sørge for, at bierne sidde ordentligt, men ikke gør mig tilbage så tosset. Og ja det har et par fordele, endnu ikke at få børn, så jeg vil nyde igen bevidst. Det er altid så lang tid væk, og jeg kunne avancere hurtigt gøre meget. Jeg tænker på noget, men:

Pludselig er der, den fertile periode

Nu, hver time tæller! Nogle gange med Ovus (ægløsning), nogle gange uden, men de ES indvarslet af mange små ting, der rive mig fra den relative sindsro. sætte bierne er naturligvis det vigtigste. starte mindst hver to dage, når det kommer, og et par dage tidligere med det. Min mand og jeg hører ikke til dem, der ser det som stress, tvang eller pres, fordi det stadig kan være sjovt, eller så klasse. Så nu så mange sædceller sendes på vej og nøje overvåget de tempi. Hvis ES har fundet sted, jeg ser at se, hvor godt sædcellerne kan være kommet i spil. Ville hellere den hurtige eller holdbare en chance (dreng eller pige mere sandsynligt)? Hvornår ville være, fordi forfaldsdatoen? Hvilket stjernetegn ville det være? Navnene er selvfølgelig allerede fast, vil vi kontrollere lejlighedsvis, hvis hun nogensinde tilfreds os, men jeg tror ikke på en pige, men en Lilli; ikke en dreng, men Jonas *. Efter ægløsning, jeg føler det som om jeg har udfyldt en lotteriseddel, har jeg gjort min del og overlade resten til lykke.

 

Hvor pålidelige er ægløsningstest og hvordan de virker? 

den Hibbelzeit

Hibbeln betyder at være ophidset og håbe på det bedste. Fra ægløsning til det tager mig præcis 14 dage, indtil den regel er, i hvert fald indtil videre kom hun nogensinde. Først er jeg for det meste euforisk, at ES nogensinde har fundet sted, og alt er gjort. Så jeg orientere mig mere og mere den dag, hvor jeg kunne teste for første gang, så NMT.

tempoet vil måle tættere denne dato kommer, desto vigtigere for mig. Jeg altid gå til samme tid i seng og tænke umiddelbart efter måling, hvad der kunne være resultatet. Hvis godnatdrink måske implantation? Vokser fordi i mig måske noget eller gravede klasse forhåbentlig sikkert? Jeg drikker ikke alkohol mere og ottende meget på min krop, fordi jeg ønsker ingen risikovillighed. Hvis der er noget, jeg ønsker at holde det absolut! Omkring fire dage før NMT nedtællingen begynder. For progesteron er så i mig igen alle tempi stigende igen til, kan jeg mærke mit bryst snurre og i underlivet trækker det hele tiden, jeg strittede med styrke og sundhed. Og hver gang, virkelig, hver måned igen, kommer to dage før NMT øjeblik er jeg 100 procent sikker på at være gravid.

Det er bevidst om, at det i sidste måned allerede var. Men jeg er stadig sikker på, at det aldrig har trukket så meget, så det skal bare være! "Små, er du der ?? bedes venligst bo !! "Og hvad hvis jeg vil blive skuffet igen? Men det kan være godt, og tegnene på SS vil helt sikkert være endnu mere, fordi HCG skal faktisk først komme i gang. Jeg hviler bedst noget ud, så det kan produceres hurtigere. (Og vittighed. Hvis jeg er rolig, jeg bemærker symptomerne mere) måned efter måned efter måned, jeg er sikker på det virkede. Håbet vokser til uendelig og til tider fremstår som en sikkerhed. Suppleanterne med frygten for en fornyet skuffelse. Så de sidste dage trækker tilsyneladende endeløs tilbage, kan jeg tænke på lidt andet, fordi min krop med mig "signaler" overskredet. Som den første negative annonceringen nu aftager tempo, dagen før NMT. Jeg ønsker ikke at tro og håbe på en stigning. Eskannnichtseineskannnichtsein! Men indtil videre altid: se TILBAGE TIL LOS.

Konklusion: Et barn er ikke længere en selvfølge

Under alle omstændigheder kan jeg roligt sige, at jeg ønsker børn tiden er nu ændret. Jeg kan ikke se et barn for givet, tage visse ting mindre vigtig end før. I de vanskelige tider på pension jeg hellere hvad der ikke gør situationen nemmere, selvfølgelig. Min mand er meget forstående og heldigvis fik vi os mere tættere resultat. Jeg håber meget, at jeg kan stå af denne rutschebane snart; selvfølgelig er jeg også oplevet som en mor op-og nedture, men det er, hvad jeg vil, ja. Og jeg håber, at jeg vil være en mor aldrig glemme, hvor meget jeg ønsket mig dette barn. Og hvad, der er dukket op som et mirakel af vores kærlighed.

* Navne ændret af redaktionen