20 små baby tænder bryde i de første to år af øvre og nedre kæber dit barn. Ordren er normalt det samme. Vi viser dig kan med det lille tænder du forventer i babyer og små børn, når.

Rækkefølgen af ​​baby mælketænder

Baby mælketænder ordre

Foto: © Colourbox

På et tidspunkt, det tidspunkt, hvor forældrene føler (som regel) den forreste del af underkæben af ​​sit barn lidt svært top kommer. Den første tand er ankommet!

20 små baby tænder nu bryde sekventielt gennem de næste 20 måneder, og du og din baby sandsynligvis bringe en eller anden søvnløs nat.

Så lille og strålende hun ved også gerne se ud, så det forbliver sådan, er det nødvendigt fra den første tand af pleje. Med en vatpind, en lille tilknytning til finger eller en meget blød Kinderzahnbürtste du bør indføre et sæt rituelle rengøring tænder fra nu. 

"Rækkefølgen af ​​tandfrembrud er næsten altid den samme, men de banebrydende tider kan være væsentligt forskellig fra barn til barn," så den schweiziske pædiatriske tandlæge Markus Schulte på hans hjemmeside.

I denne rækkefølge, de små baby tænder bryde igennem

  • Centrale fortænder nedenfor: Mellem 6 og 8 måneder
  • Lateral fortænder nedenfor: Mellem 8 og 12 måneder
  • Fortænderne top: Mellem 9 og 12 måneder
  • Præmolarer top og bund: Mellem den 12. og 16. måned
  • Hjørnetænder top og bund: Mellem det 17. og 19. måned
  • Bageste kæbe tænder over og under: Mellem 23 og 26 måneder

Baby tænder ordre

Foto: © fotolia.com/ bilderzwerg

Har mit barn har nu været til tandlægen?

Den tyske Selskab for Kæbekirurgi anbefaler seks til otte måneder efter udbruddet af den første tand til at gå første gang helbredstjek til tandlægen.

er Federation of Pediatric Tandlæger Tips til dit første besøg.

Husk mælketænderne hvor længe?

Den første blivende tand bryder igennem, er en kindtand i de fleste tilfælde. Han kan ses bag mælk kindtænder. Han er også kendt som 6-årig molær, fordi det kommer som regel i en alder af omkring seks år. Efter dette, baby tænder begynder at udfældes.