Mange gravide kvinner ønsker å vite så tidlig som mulig hva kjønn barnet sitt. Kan nub teorien ultralyd tidligere gi et svar? Ifølge denne teorien, kan legen teoretisk bestemme barnets kjønn så tidlig som i 12. uke av svangerskapet når ultralyd. Vi sier hva som er neste.

Som egentlig betyr Nub?

Nub metode Baby Gender

Foto: © Fotolia.com/Patryk Kosmider

I lang tid måtte vente hele gravid før den andre ultralydundersøkelse 19 til 22 ukers svangerskap til slutt sikkert svar på spørsmålet: "Er det en gutt eller en jente?" å få. For spesielt utålmodig forventningsfulle foreldre perioden med usikkerhet ved utviklet på slutten av 1990-tallet nub teori kan forkortes visstnok i dag. Med sin babyens kjønn kan bestemmes under visse forutsetninger så tidlig som i 12. uke av svangerskapet rundt første trimester screening ultralyd.

"Nub" brukes bare en liten stump

Det fungerer slik: Alle de små gutter og jenter i tidlig utviklingsfase en slags projeksjon eller spire (engelsk: nub) i underlivet. Hos gutter begynner den lille perle fra om åttende uke av svangerskapet for å vokse med hormonet testosteron og penis og pungen utvikle. Når en jente dukke opp fra hvelvet klitoris og kjønnsleppene. Men en forskjell mellom kjønnene være til rundt slutten av det 11. svangerskapsuke inne har sett. For de uinnvidde ser på dette tidlige stadiet kjønnsorganene av begge kjønn nesten det samme. Men erfarne eksperter oppdage selv ørsmå forskjeller mellom gutter og jenter.

Nub metode: Legen beregnet vinkel mot ryggraden

Ved vurderingen av kjønns leger hjelpe kunnskap om barnets kjønnsorganer graviditet og det faktum at knotten stikker litt på dette stadiet for alle babyer i den første tredjedelen. Legen beregner deretter den vinkelen som den "utstå" Nub beskriver i forhold til ryggraden av barnet: Viser av knotten med en vinkel større enn 30 grader til ryggraden, er babyen mest sannsynlig en gutt. Dersom knotten i en vinkel på mindre enn 30 ° i forhold til ryggraden, er det parallell, eller er rettet nedover, er det sannsynligvis en pike. Noen eksperter sier også at de kan også trekke konklusjoner om babyens kjønn fra lengden og formen på Nub: Er nub slutten av forgrening, forlater ganske nær en jente mens en skygge på knotten slutten for en gutt snakker ,

Dersom kjønn prediksjon legitime?

I utgangspunktet: Før 12. uke av svangerskapet, er ingen pålitelig utsagn om sex mulig fordi plasseringen av Nub kan endre seg i tiden nesten daglig. Dr. Men Kai-Sven Heling, gynekolog og spesialist innen fosterdiagnostikk oppfordrer forsiktighet: "Ifølge lovbestemmelser om genetiske diagnostiske Leger er tillatt før 14. uke av svangerskapet - regnet fra siste menstruasjon - ikke fortell foreldrene kjønn på babyen." Og selv da, de vordende mødre og fedre bør ikke stole helt på prognose. "Er på knotten teorien har noe sant og mange spådommer oppstå med ytterligere undersøkelser i løpet av svangerskapet for å være nøyaktig, men metoden er ikke vitenskapelig egentlig beskyttet"Said Dr. Heling.

Nub teori: Klar bilde, god ultralyd enhet, erfaren lege

Men for å selv kunne sikkert bestemme kjønn på babyen, både av knotten og ryggraden av fosteret må være tydelig på ultralydbildet - det beste er babyen til på baksiden. Bare på denne måten kan vinkelen mellom to faktisk måle. babyen snur under skjerf Lens eller dekket det magen med sine små armer, legen har ingen sjanse. I tillegg, er nødvendig for knotten fremgangsmåte og en lege som er erfarne i evalueringen av ultralydbilder et ultralydapparat med høy oppløsning. Så hvis en fosterdiagnostikk i den erfarne legen analysere et opptak av et ultralydbilde med høy oppløsning i sin spesialistpraksis, som er mer troverdig enn evaluering av et uskarpt bilder av en teknisk ganske gjennomsnittlig ultralyd.

Avkoking II er kvalifisert lege

Hvordan gjenkjenner du en erfaren lege? Dette er vanskelig, fordi i ultralyd kvalifikasjoner leger, er det fortsatt ingen enhetlige standarder. Men i avkoking, den tyske foreningen for ultralyd i medisin, leger kan ta en eksamen og få et sertifikat avkoking. Avhengig av kravene det gjør trinnene avkoking I, II og III. For stadium II avkoking - være aktuelt å nubben metode tilstand - må en lege meget høy oppløsning ultralydutstyr og en Dopplerinnretning erfaring med diagnostisering av feilformede fostre må vise og gjennomgå visse tester. Mye av de etablerte Gynekologer har ingen avkoking anerkjennelse. Men det er på nettstedet til avkoking en katalog av sertifiserte leger i Tyskland.

Her kan du finne noen utflukter av Urbia brukere:

13 + 3 utflukt Boy 3D