Vaikka alhainen verenpaine pidetään epämiellyttäviä, mutta eivät vaarallisia. Raskauden aikana, alhainen verenpaine, mutta ei ole aivan niin vaaratonta.

Alhainen verenpaine raskauden aikana on vaarallista

Lääkäri mittaa nainen verenpaine

Kuva: © iStockphoto.com, webphotographeer

Noin 2,5 miljoonaa Saksassa kärsii alhaisesta verenpaineesta (HypOtonie). Vaikka (riskitekijä korkean verenpaineen Hyphäntonie) on kaikkialla puhutaan, on alhainen verenpaine, vaikka epämiellyttäviä, mutta kun harmiton harkita. Sanonta kuuluu: "Matala verenpaine on elää huono, joilla on korkea verenpaine se kuolee hyvin!" Kuitenkin ryhmä ihmisiä alhaisempi verenpaine on riskitekijä: raskaana!

Alhainen verenpaine pidetään usein eräänlaisena henkivakuutus ja itse koostuvat tiettyjä etuja. Se on korkeampi elinajanodote, koska verisuoniston on vähemmän stressaantuneita ja siksi on vähemmän alttius sydänkohtauksia, aivohalvauksia ja aivoverenvuodon. Hypotensio puhuu verenpainetta alle 95/65 mm / Hg millimetriä elohopeaa. Erityisen ohut, petite ihmistä, pääasiassa naisia, mutta myös nuoret ja vanhukset ovat vaikuttaneet. Monet kuitenkaan tunne mitään tunnistettavaa oireita. Jos verenpaine on liian alhainen, se voi näin ollen tulla riittämätön veren ja hapen saanti sydämeen, aivot ja kaikki muut elimet.

Valitukset, jotka osoittavat hypotensio

Näitä ominaisuuksia, on suorituskyvyn heikkenemistä ja väsymys, Voimattomuutta ja ärtyneisyys, sydämentykytys ja ahdistus, etenkin nopeat muutokset kannan jälkeen nousta, huimausta ja vilkkuminen silmien. Verenkiertohäiriöt ilmenee kylmät kädet ja jalat, kalpea iho, Gähnzwang, epämääräinen vatsavaivat, hyperventilaatio (Lisääntynyt keuhkotuuletusta) ja hengitys vajaatoiminta.

Syitä alhainen verenpaine

Yleisin on nimeltään "olennaista hypotensio", Sitä esiintyy etenkin nuorilla hoikka naisilla. Yleensä suvussa vastaava alttius ennen. Edistävät tekijät ovat liikunnan puute ja ahdistava stressi. Yhteydessä sydänsairaus, hermostunut tai hormonitoimintaa voi aiheuttaa verenpaineen laskua arvoja. Muut aiheuttajia ovat: Raskas verenhukka, nestehukka, raskaus ja infektiot. Myös verenpainetta alentavia, diureetti ja rauhoittava lääkkeet voivat aiheuttaa verenpaineen laskun. Useimmiten syy on tuntematon ja pysyvästi alhainen verenpaine. Alle alhainen verenpaine arvon tauti on tarkoitus pitää kyvyttömyys piirin, verenpaine ja sydämen (CO) sen jälkeen kun kanta muutos makaa pysähtymiseen säätöalue.

Alhainen verenpaine raskauden aikana

Hypotensio vaarantaa äidin ja lapsen, koska siellä on yhteys aiheuttaa verenpaineen laskua, riittämätön kohdun verenkiertoa sekä kehityshäiriöitä sikiön ja komplikaatioita ympärille synnytystä. Lisäksi syntymättömän lapsen voi johtua romahduksen tai lasku seurauksena huimausta tavaa äiti vahingoittaa. Tavanomaiset lääkkeet verenkierron stimulaation tulisi raskauden tabu olla. Vaikka tämä voimistaa verenpainetta kaventamalla verisuonten, laskua vaan veren ja ravinteiden lapselle. Ottaen verisuonten tehoaineet (kuten dihydroergotamiini ja etilefriini) voi aiheuttaa kehityshäiriöitä lapsen. Riittämätön verenkierto asetus raskauden tapahtuu, kun sikiö painaa vena cava, mikä vähentää veren virtausta takaisin äidin sydämen. Tämä on esimerkiksi usein tuntui silloin, kun äiti makaa selällään.

Säännöllinen verenpaineen vuoksi on tärkeää sekä äidille että lapselle. Kärsii raskaana olevan naisen joukossa useammin päänsärkyä tai usein vaikeissa jano, hoitava gynekologi tai gynekologin puoleen välittömästi. Tämä pätee myös silloin, kun oireet jälkeen lääkityksellä esiintyä.

Lisää suolaa keittoon

Miksi raskaana usein todellinen himo suolaista sillifileet tai kurkkua? Keho tarvitsee nyt paljon suolaa pitää verenpaine vakaana. Sopivin Jodisuolan, koska tällä samalla kilpirauhasen sikiö on vahvistettu. Lievä suolattu liemi aamiainen on epätavallinen, mutta voi kompensoida haittoja ja epämukavuus. Lisääntynyt suolan aikapalveluihin jano on optimoitu. Säännöllinen juomia lisää veren tilavuutta. Tämä osoittautuu enemmän hyötyä vaikutus kiertoa kaikki elimet raskauden aikana. Asiantuntijat uskovat, että päivittäinen saanti 9 grammaa suolaa päivässä alhainen verenpaine ei ole kohtuuton (suositeltu päiväannos normaalioloissa 6 grammaa).

Mitä tehdä alhainen verenpaine?

  • Voit olla aamulla saada tietoinen ajasta. toimi hitaasti päälle ja syödä aamiaista proteiinia ja erittäin mehukas.
    Jos saat huimausta etenkin jälkeen nousta, he nukkuvat lisääntynyt ylävartalon.
  • Huimaus aiheuttama alhainen verenpaine koskee, makuulla ja jalat ylös! Tämä niin sanottu omaverensiirtoa kuljettaa verta jaloista ylempään kehon alueilla ja siten aivoihin, joka on nyt jälleen mukana riittävästi happea. Tukee veren virtausta sydämeen yllään tukisukat.
  • Liikkuessa pohjelihaksen pumppu käynnistyy ja kuljetetaan pois verta suonissa. laskimoiden pumppu aktivoidaan keinutuoli paalin. Perustavanlaatuinen Motto olisi: mennä Sen sijaan, että seisoo!
  • Kontrastisuihkut tuo kiertämään; paras kanssa viileä suihku pysähtyä.
  • Neuvotella lääkärin kanssa, mitä kestävyyslajit ovat hyödyllisiä raskauden aikana. Juoksu, uinti, kävely ja pyöräily olisi mainittava tässä ensiksi.
  • kasviperäisiä tuotteita toimivat lievä verenkierron keskelle. Kokemuksessa lääketieteen muun kamferi ja / tai orapihlaja sovelletaan.

(Lähde: ammattijärjestö gynekologien e.V.)