Din kone venter barn, og du som en forventningsfull far må bære svangerskapet med all sin ledsager med (e)? Her er tips, som du faktisk kan hjelpe forventningsfull mor ved din side.

Menn gravid kunnskap Teaser

Foto: © Colourbox

Selvfølgelig er graviditet ikke er en sykdom, men bivirkningene kan fortsatt skje. Selv når det kommer til disse bivirkningene til fysisk og psykisk velvære for kvinner, selv om menn berørt. Så du foretrekker forventnings pappa, du vet, hva kan få dere alle, har vi samlet de viktigste "byggeplasser" for deg.

1. De første ukene kan være dårlig

Kvalme fanget nesten 75 prosent av alle gravide kvinner - spesielt i de første tre månedene. Noen er bare om morgenen eller kvelden dårlig, andre lider hele dagen under alvorlig kvalme. Forskere mistenker at spesielt graviditetshormonet HCG er ansvarlig. Lurer du så ikke gjør det, dersom den foreslåtte restaurant besøk eller andre aktiviteter med setningen "Jeg føler meg så ille" er kansellert. Ta denne ubehagelig kvalme på alvor og være der for din kjære! Ta med din morgen toast, tørr kjeks eller skarp til sengen og dra nytte av hvert øyeblikk der din kone for mat, forberede henne noe velsmakende. Fordi blodsukkernivået bør ikke være for mye å falle, da dette kan også føre til kvalme.

2. Jeg lukter noe du ikke lukter!

Har din kone plutselig forvandlet til en "god nese"? De "dufter" selv de letteste duft og tar lukt med en gang endret og intens sant. Parmesan var høyt elsket, inntil nylig, har han nå mutert til en stinkbombe. I vanilje duft partneren din galle kommer opp og noen lukt lamme dem formelt før kvalme. Oppsummert kan man si at din kone stinker enormt.
Stell av frisk luft! Vær forsiktig med å "plage" partneren din med tunge dufter som grill luft, røyk, sterk parfyme, hvitløk eller lik. En kort spasertur utendørs kan ofte hjelpe. Eller gjør du tilbyr til et kutt sitron eller ingefær å lukte. De fleste gravide kvinner som dette lukter og føler det som fersk og oppklarende.

3. Himmelhoch shouting, dør av sorg

Det er dager da du ikke vet hvordan du har gjort? Akkurat nå er din kone har vært ler hjertelig og neste sang som høres på radioen, brister hun i gråt. Noen minutter senere er den lille haugen av elendighet så mutert til en tispe som er fornærmet for alt, og tilsynelatende bare misfornøyd.
Ikke prøv å forstå den emosjonelle livet til en gravid kvinne. Godta det! For din kone er denne emosjonelle kaos, drevet av hormonelle, fysiske og følelsesmessige endringer, minst like ille. Ærlige diskusjoner om Gefühlswirrwar, et stramt klem og vakre, felles aktiviteter ofte bidra til å skape positiv stemning. Hvis din lille hormonbombe men for å være bitchy, kan du også bare ta dekning ganger. Så gå til din kone bedre ut av veien, i stedet for å delta i diskusjoner eller uenigheter. Dette fordeler ingen i dette øyeblikk, og ikke gjøre, og det ufødte barnet godt.

4. sild med Nutella

Myten mot sure agurk forbruket av gravide kvinner er like høy eller lav som den ikke-gravide kvinner. Men hva som er sant: Gravide kvinner har ofte cravings eller spesielle kulinariske cravings som er annerledes, men fra kvinne til kvinne.
Hvis du ønsker å gjøre en gravid kvinne lykkelig, skaffe sin nåværende favorittrett! Synd at du sjelden kan tilberede. Fordi så full av kjøleskapet kan være - som regel cravings rettet nøyaktig på hva som er der ute. Men kanskje supermarkedet er fortsatt på eller ja du får jordbæris og chips til dessert så på bensinstasjon rundt hjørnet ...

5. Tid for ømhet

Spesielt i de første tre månedene av den gravide kvinnen vanligvis føler seg uvel fra grunner som allerede er nevnt. Det skjer så mye med kroppen sin som ofte bare tanken på sex ikke lenger finner sted. I noen kvinner, vil dette endre seg raskt, andre kjemper hele tiden med graviditet bivirkninger. Ofte fra en viss babyen magen størrelse, mennene har hemninger for å fortsette å ha sex med din kone. Graviditet er igjen uforutsigbar hver gang, og også for paret nå og da en utfordring.
derfor satt i denne tiden mye vekt på kjærlighet, kosing og fellesskap! Ofte i slike øyeblikk, ønsket om sex utviklet. Hvis ikke, vil oppfinnsomme. Ikke skyv det, men la deg komme opp med alternativer for å ødelegge hverandre.

6. Hva var det igjen?

Selv om alle snakker om den såkalte demens Likevel, det er en graviditet demens i virkeligheten! Fordi under svangerskapet, vet vitenskapen nå er det på grunn av hormonelle prosesser i en faktisk minne underskudd.
Glemsel at kvinner opplever senere under amming er rett og slett en reaksjon på mangel på søvn. så ikke ta det ille om din kone da hun glemte en felles dato, din favoritt yoghurt når du handler eller nøkkel til inngangsdøren til leiligheten. Ler sammen på sin kortsiktige klossethet og huske dem når viktige datoer venter.

7. runde er vakker

I løpet av de neste ti månedene, midjen og magen din partner blir til store kurver. Rumpe og lår butikken nå også fett og vann. Mange kvinner føler seg så lite tiltrekkende med svangerskapet utvikler seg, kroppen kan ikke og er redd for at hennes partner finner henne "nye" karakter heller frastøtende. Hva din kone trenger nå: beundrer henne kurver og fortelle henne hva det er for en vakker gravid kvinne! Lære henne blikket til de nye fordeler partneren din (for eksempel på hennes bryst) og vise henne at hun er pen som et bilde som før. Kanskje du unner dine kjære en liten shoppingtur for to og ser fra å bli med henne chic fødselspermisjon slitasje.

8. nesting instinkt

Arm selv for de siste ukene av svangerskapet. For selv om det ikke er vitenskapelig bevist, men de fleste kvinner "hekkende instinkt" fanget. Fra og med den store housecleaning, for kjøp av de nye barnerom, inkludert alle tilbehør til større renovering med å male alt er mulig. Mange kvinner komme til slutten av ti måneder igjen en energi boost, som de liker å leve i hekke instinkt. For dette de ofte glemmer at de er gravide, og har ikke noe mer å søke på en stige.
Introduser deg selv til din kone som en ledsager og medhjelper er tilgjengelig. Ser sammen barnehagen for barnet ditt ut, bygge opp møblene og hjelpe henne i dekorere. La din kone bære noe tungt og passe på at de ikke blir overarbeidet i deres trang.

9. fødsel - å være der er alt

I dag, de fleste menn er til stede ved fødselen av deres barn. Men hva kan du egentlig gjøre for din kone mens hun er i arbeid og ha en baby? Kort sagt: Bare gjør det og hva din kone ønsker. Det er bare én regel i fødestua: Din kone er sjefen! Ikke motsi henne det tåle å bli skreket til og lider blåmerker på hendene, hvis din kone har sammentrekningene. Ikke glem det, fra tid til å spise en matbit og en drink - eller vil du kippst rundt før din ætt kom til verden. Og: Hang in there! Hele prosessen tar et gjennomsnitt av det første barnet rundt 13 timer. Etter at du kan du endelig stolt kaller "Papa".