Hipster mænd drømmer om den nye iPhone, teenagere pilgrimsfærd til Primark- eller Hollister butikker, nu almindeligt hus personer har deres hype objekt: Det går under navnet Thermomix, ansat medierne og gør købere i kampen om discountforretninger -Nachbauten voldelige furier. Vi finder den hype syvfold absurd.

1 køkken værktøj i stedet for en kult objekt!

Theromix

Foto: © Vorwerk

Hvad kan det Thermomix hvad almindelige knive, rivejern, stang og håndmikser eller Teigknetgeräte ikke i stand til? Skæring i små stykker, hugge op, puré og kok, der skaber vores gennemprøvede køkken gadgets, men også. Så hvorfor betale for de oprindelige Vorwerk 1.100 euro, hvis vi for vores daglige behov kan have det hele så meget billigere og individuel godt?

2. replikaer: kun få er valgt

Den Aldi kopi af sit eget mærke "Studio" sloshed begyndelsen af ​​november på grund af stor efterspørgsel på en anden bølge af salg i butikkerne, men kun for kunder, som tom gik ud i den sidste runde og forudbestilt skriftligt. Og konkurrent Lidl bragte hans Thermomix klon "Monsieur Cuisine" kun i få udvalgte butikker i det sydlige Tyskland. I december er der den kopi her, men i online butikken. Alternativt mange forbliver som kun de synspunkter ebay - hvor replikaer ofte hawked til priser sorte marked. Denne salgspolitik gør ansvarlige forbrugere manipulerbare Shopping junkier der adlyder markedet kompatibel.

3. Thermomix eller replika? Et spørgsmål om penge

Spørgsmål: Hvordan kan det være, at mellem reproduktioner af Aldi og Lidl (199 €) og den oprindelige Vorwerk (1100 €) er en kæmpestor 900 €? Svar: Den virkelige Thermomix har automatisk program kan klippe og rør og har en digital kogebog. Selv smukke, alt det der. Men en sådan anordning er nok mere for de højere indkomster eller personer med nærmer bryllup eller fødselsdag runde ved døren. Enhver, der har en billig rabatordningen model kunne være så ligefrem "fattig" føler.

4. Faktisk "Madlavning gjort nemt"?

De åndelige fædre (eller mødre var det om?) Fra Thermomix annoncere med triaden "er hurtig, enkel og perfekt succes", Til madlavning begyndere men enheden er virkelig ingen nemme svar: Mindst køkken erfaring og viden om samspillet mellem mad og dens egenskaber, bør du allerede bringe. For hvem ved, når madlavning begyndere, for eksempel, at selv en dråbe af æggeblomme rodet op æggehviderne?

5. Fremtidig samler støv

I dag, top, i morgen flop? vi ser tilbage og huske alle de store og små køkken gadgets, uden hvilke vi engang troede, ikke madlavning, bagning, nyd - oh, hvad: at leve. Hvad blev der af sandwich maker, ismaskine, æg Topper og tørret frugt-maskine? De er i kælderen eller i det fjerneste hjørne af køkken skabe og samler støv. Ikke et par THERMOMIX enheder blomstrer den samme skæbne, når engang den hype har lagt sig. Betting?

6. Myten af ​​tidsbesparende

vaske frugt eller grøntsager, snip, forberede andre fødevarer. Behovet også ejer af Thermomix, det arbejde, han ikke tage dem af. Dens appel er at ligge i de tidsbesparelser under ulmende. Men selv i Normalo husstande tilberede gryderetter, supper og gryder af marmelade ud foran ham uden kok eller tilberede ophold i timevis stoppe der. Også: Mens Thermomix kokke hovedretten, og selv de øvrige dele af et måltid skal forberedes godt: salat eller schnitzel "kan" THERMOMIX ikke (endnu?).

efterlader 7. En kunde, der ønsker

I mange forbruger fora, kunder klager over den dårlige kunde Vorwerk: Først skal du hænge i timevis i den hotline sløjfen bestemmer, hvornår detaljerede spørgsmål ingen vil ringe tilbage til dig, så den kompetence af personalet for klager er ikke klart. Nå, i denne pris, kunderne i Thermomix oprindelige har helt sikkert forventet en bedre service.