Egentlig har han ønsket avkom. Men er det for barnet, begraver den unge faren hans jobb eller bare sitter foran PCen. Kontakt til babyen han neppe. Hva det er og hva en kvinne kan gjøre nå.

Den bratte hoppe fra mann til far

Mor alene babyen

Foto: © fotolia.com/ Vodolej

"Min partner nesten aldri frivillig bryr seg om vår sønn (16 måneder). I stedet foretrekker han å spille Wii eller sitter ved datamaskinen. Når jeg spør om han også kunne gjøre noe med ham, sier han: 'Ta ham over ennå!', Som er rett ved siden av oss, hans foreldre"Forteller en Urbia brukeren.
Neste hun klager: "Jeg gjør mitt universitetsgrad. Jeg må ta vare på husholdningen meg også, innrømmer jeg min venn alt bak, og jeg er den som står opp om natten for barnet."

Før et barn blir født, er det for partneren mest spesielt om å finne en jobb der du er fornøyd, og gjøre ting på fritiden, lage en morsom. Men så begge får fra en dag til den neste pakket opp en helt ny ansvar, og det synes at kvinner noen ganger lettere å ta dem. Kanskje fordi de ble minnet av den voksende magen i ni måneder fordi de vil snart bli en mor. Fedre, men ofte vanskelig å gjøre med den nye rollen. Hvis en mann liten oppmerksomhet til sitt barn, som likevel har svært ulike årsaker. Det avhenger av hvilken type sin egen barndom, roller, men også starten jobben.

Engstelig far: Er babyer ikke skjøre?

"Hos oss alt jeg trenger å gjøre. Min mann ikke tør å mate vår lille eller wrap. Når man bader jeg kan likevel forstå, men når jeg satte ham på armen, han opptrer som om de skulle bryte ", En mor beskrev frykten for nybakte Papas. Procrastinators av fedrene til kvinner går ofte best når de naturligvis sette dem babyen fra dag én i armene og si for eksempel: "Du må nå avvikle det en gang, jeg kan ikke stå opp så godt." Fedre som nekter å jevne denne milde overraskelsesangrep, noen ganger trenger å bli tatt opp i mindre trinn til babyen omsorg. For eksempel, når bading: "Vennligst gang holde baby kort, jeg må få et håndkle." Jo lenger en kvinne derimot, gjør alt alene, kan jo høyere interne hinder for den usikre far typen være.

Det stresset far: Jeg har allerede en jobb!

Hvem er sterkt etterspurt i arbeidsmarkedet, som det ofte er vanskelig å dele litt ledig tid med barnet. "Vår sønn er nå syv uker gammel. Min mann ikke bryr seg om ham. Han jobber om natten, så han sover i løpet av dagen, så han ser ham bare tre til fire timer. så det meste av tiden han sitter, men på PC", Forteller en Urbia-bruker. Stressede fedre ofte at i fritiden de har rett til å være uforstyrret. Men også mor hvis hun er den som er full tid hjemme etter fødselen av barnet, hevder å ha litt tid alene hver dag, fordi hun er åpen 24 timer "i tjenesten", I tillegg, barn trenger sin far, og fra begynnelsen. "Barn trenger for deres sunn personlighetsutvikling til begge foreldrene"Sier Wera Fischer, utdannet sosionom og mekler fra Sinsheim.

Selv små innsatser gjør båndet til barnet

Selv med litt ledig tid en mann kan være en god far. Nemlig ved å ta over små, men regelmessige oppgaver: barnet bader to ganger i uken, får opp en morgen lang tidlig i helgen, og leverer babyen mens mor sover av, tar de unge til middag på fanget hans, slik at mor en gang har frie hender, skjer i helgen med babyen for å vaske biler eller drikke kjøp. Dette er mye, fordi for bånd med barnet "far trenger ikke å være involvert i samme grad som mor i omsorgen for barnet. Erfaring viser at barn utvikler selv i den tradisjonelle rollefordelingen intensive relasjoner med begge foreldrene"Sier Wera Fischer. Men det er viktig også og blomstre Faderen å kjenne behovene til sitt barn.

The Absent Minded far eller: det ukjente barnet

til å oppfatte behovene til barnet - at det ikke er nok at en far nå og da spiller med ham eller levert det. Han må også engasjere seg i det internt. "Hvis min mann gjør noe med vår lille datter, har hun alltid til å gjøre det han mener er å gjøre det nå. Når dette føles ikke som han gir opp skuffet og retreats. Han finner det utrolig vanskelig å bli involvert med dem. Han er ofte distré og ikke svare på Small"Rapporterer en bruker. "Dette er en klok far som kjenner sitt eget barn," visste William Shakespeare. men for å virkelig bli kjent med barnet sitt, må en far kunne returnere dem lære å observere og forstå hva den trenger akkurat nå.

Gårsdagens Far: mødre er ikke viktig likevel?

Selv som en mann har opplevd sine egne foreldre, imponerte ham. Var hans egen far tar knapt plass og moren var i stor grad ansvarlig alene for alle behov, mangler den nye far bare modellen. Slike menn ofte opprettholde troen på at en mor "eh vet bedre hvordan man skal håndtere barn." Men er myten mødre er viktigere enn fedre lenge det vitenskapelige grunnlaget fratatt, stresset ekspert Wera Fischer, det er ikke mer viktig eller mindre viktig forelder.

Derfor er denne typen far er godt i sin nye rolle, kan en kone hjelpe ham. På den ene siden av barnet ofte for ham "oversatt"Så signaler og gester fortalte ham: "Se, hun strekker armer og ben kraftig unna og knöttert - hun er utålmodig fordi hun er sulten", På den annen side kan det være formulert spesifikt hva de forventet: "Jeg vil at du skal ta våre barn til sengs hver dag, slik at de lærer å stole på deg. Jeg håper at du får opp lørdag kveld og anreichst meg barnet å amme (eller flasken gi). Gå på søndag kan du gå for en time med ham, så er du to ganger blant dere. " 

Den motløs far: Jeg gjør uansett helt feil!

Ikke alltid det er på far, og for lite bringer. Det er kvinner som holder ektemannen for altfor vanskelig, for klumpete eller for lite informasjon til å virkelig for barnet å gjøre god. Neppe han løfter opp barnet, er allerede sagt til ham at han ikke anser det riktig. I sin utrent svingete Try er det allerede så utålmodig av å se at hun presser ham til side og gjør det bedre selv. Vil han selv gi flasken, sier hun barnet under den første protest: "Barnet, det er bare vant til meg å gjøre dette", Og så er han av igjen.

En mann som ikke kan gjøre noe riktig er, men på et tidspunkt føler koblet fra team av to mor-barn og ofte trekke seg. Kvinner som kjenner seg her bør derfor trene i tillit. Best å gå mødre med tendens til perfeksjonisme ut av rommet da mannen bader barnet eller wraps, de to skape alene. 

stake ut kursen i svangerskapet

"Ved første jeg gjorde min mann igjen med barnet omsorg alene, fordi jeg trodde vår sønn er allerede for liten. Men nå finner jeg at min mann skal være gøy å bade ham eller bringe til sengs. Han gjorde det bare en gang, etter at jeg foreslo for ham påtrengende"Sier en skuffet mor. Dette eksemplet viser at en kvinne skal dekke hennes partner nødvendigvis fra begynnelsen. Postpartum perioden er en god mulighet, en mann å gi et lynkurs i barnets far: Mange menn har nå tatt litt ferie og for å avlaste partner - og at denne kvinnen skal også gi dem muligheten.

For at denne posten for mannen går lett også, bør et par sitte ned, men mot slutten av svangerskapet en gang sammen og male første gang med babyen:

  • Babyer er ofte våken flere ganger i natt. En mor som har det selvstendige jurisdiksjon her for alltid, kan dagtid ingen pasienter mor (og partner) mer. Hvordan vil faren avlaste her? Kanskje to-dagers endring? I helgene?
  • Fritid er mangelvare. Selv de som har en stressende jobb, kan ikke nå på "stengetid" utnevnt. Fordi også en mor har en stressende og ansvarsfull jobb. Hvordan vil begge kommer til litt fritid? Kanskje mannen kan ta en pause etter den daglige retur, bare for å ta babyen for en halv time? 
  • Helgene er i endring. Var en mann, det kan brukes, til møte med sine venner, nå gjelder: like rettigheter for alle. Kvinnen trenger en kveld for seg selv, sine venner, en overgang til filmene. Noen ganger kan en sliten mor ønsker, men går ikke ut, men også dette er ikke en gratis billett for helger etter Junggesellenart. Fordi babyen understreke at det er viktig og til å kose på sofaen eller å snakke.
  • Aktiviteter med venner vil være vanskelig. Så lenge en baby er for ung til å bli overlatt til barnevakten eller besteforeldre, kan både skifte for eksempel kvelds invitasjoner.