Det er ikke for søt tann.
For dette, er det billig, lett gjort og stimulerer kreativiteten til barn og voksne til: trolldeig som en ideell modellering moro.

Ha det gøy elting og støping

Elt deigen mor datter

Foto: © iStockphoto.com/ AVAVA

Trolldeig har mange fordeler: Preparatet er enkel, det koster nesten ingenting og tillater små så vel som store fantasien fritt spillerom. De utfylte skjemaer og tall er unike og originale.

Den ideelle arbeidsflate for trolldeig er kjøkkenbordet. For å modellere alle slags kjøkkenutstyr er som en kake roll, kniv og gaffel, sugerør, briller, nellik, børster av ulike størrelser, saks og alt annet er nyttig for skjæring, forming, hull, rulle ...

Ingredienser og forberedelse

For deigen du trenger Salt, mel og vann.Du kan legge massen litt tapetlim lagt, deigen er fortsatt smidig.

Mel: 2 kopper

Salt: 1 glass

Vann: 1 glass

Tapetlim: 1 spiseskje (trenger ikke nødvendigvis)

forberedelse:Oppløs saltet i varmt vann. Deretter skriver du inn masse gradvis melet. Rør deigen først med en gaffel og deretter å begynne å gjøre zusammenzukneten det med fingrene. Smidighet i deigen avhenger av varigheten av eltingen. Jo lenger du kna, jo jevnere og mer smidig, er massen. Hvis deigen er for rennende eller holder seg til fingrene, kan du legge litt mel. Hvis det er for vanskelig eller smuldret, tilsett litt vann.

Danne en ball og plassere den på melet arbeidsflate.

Modellering, brenning og maling

Alt er mulig! Frukt, tall, dyr, planter og blomster, små biler, kurver, etc.

Forskjellige deler av en gjenstand som er limt sammen av, fukte de steder hvor de skal forbindes med hverandre ved hjelp av en børste.

brenne:

Ved baking Salzteigformen er hard og slitesterk.

Man begynner ved en lav temperatur (60 - 80 ° C) i løpet av en eller to timer i forhold til den totale varighet av avfyring, og deretter går opp til 100 ° C - ikke mer deigen hurtig forbrennes.

konvertere:

- 1 til 3 timer for liten articles- 6 timer for medium - og opp til 12 timer for store anlegg.

maling:For maleri å dekke og vann farger som gjør svært subtile toner er.

maling:En lakk belegg beskytter mot fukt - nummer én fiende av dine kunstverk. Det er best å male objektene som er dobbelt eller tre ganger.

Ha det gøy!