hyödyntää myönteisiä puolia kuume ja pysäyttää negatiivisen aika - se on haaste, on käsiteltävä vanhempien hyvin kuumeinen lapsi. Siellä vastata kysymykseen siitä, milloin alentaa kuumetta.

Tyttö pian lämpötilan mittaus

Kuva: © iStockphoto.com/ syldavia

Kuumetta pikkulasten: Mitä tehdä riippuu iästä

Jotkut Lastenlääkärit suosittelevat käynnistyvän alle viisi vuotta lämpötila 38,5 astetta kuumetta vähentäviä toimenpiteitä, koska muuten on olemassa kuumekouristuskohtaukset. Toiset neuvovat vain 39 astetta vähentää kuumetta. Tässäkin vanhemmat voivat päättää, riippuen kunnosta ja iästä lapsensa, jos he haluavat silti odottaa. Pätee seuraava: Mitä pienempi lapsi on, sitä tarkempi sinun täytyy pitää kuume silmiin ja sitä nopeammin pitäisi mennä lääkäriin.

Onko sinun pitäisi aloittaa kuumetta alentava, mutta riippuu myös lasta: "Kohtele lapsesi, eikä lämpömittari," neuvoo lastenlääkäri tri Peter Voitl. "Lääke ei ole tarpeen, jos lapsi kuumetta tuntuu hyvältä." Vasta kun kuume yli 39 astetta kiivetä, vanhempien tulisi - varsinkin yöksi - antaa jotakin Kuumeen. Erittäin kuumeinen lapsi on muuten yöllä makuuhuoneessa paremmin kuin yksin lastentarha, niin, että noin kuumekohtaukset tai huononeminen yleistila ei voida jättää huomiotta. On tärkeää, että vauva tai lapsi juo tarpeeksi. Vaikka se ei ole jano, vanhempien pitäisi tarjota juotavaa säännöllisesti. Ennen käyttöä lääkekuume alentavien aineiden voi yrittää alentaa lämpötilaa kotiin korjaustoimenpiteitä.

Todistettu: purkamisesta ja "etikkaa sukat"

Hakiessaan tiukasti vaihe on tarkasteltava kuume on: kun nouseva kuume (lapsi jäätyy) keho tarvitsee lämpöä. Vasta kun lapsi ei enää vilunväristykset, lämmin ja kostea (vauvoille myös: kuiva) mielestä iho on punainen, voi korkea kuume Wadenwickel käyttää - vaan ainoastaan ​​kuuden kuukauden iästä (!). On kaksi pyyhkeet (esimerkiksi ohuet pyyhkeet) noin haaleaa vettä (veden tulee olla viileä vanhemmilla lapsilla) huuhdellaan ja puristettu kuivaksi. Kukin liina kääritään sitten vasikan lapsen. Kuivalle kankaalle on vielä pantu. Selvitysmenettelyyn oleskelu viritetty, kunnes ne saavuttavat kehon lämpötilaa noin 10-20 minuuttia. Voit silti uudistaa kaksi tai kolme kertaa (max. Kokonaisaika ei saa ylittää 45 minuuttia).

Mutta jotkut vanhemmat vannon "etikka sukat": litrassa On kylmää vettä viisi ruokalusikallista etikkaa, paini polvisukat hyvä siinä ja vetää sitä lapselle. Lisäksi laaja, kuiva pari polvisukat, jotta sukat eivät lämpene liian nopeasti. uudistaa muutaman kerran täällä. Käämitys ja etikka sukat voidaan soveltaa vain lämmin jalat. Jotkut lapset reagoivat epämukavuutta nopeasti kuumeen alentaminen. Sitten pitäisi pitää taukoa ja jatkaa myöhemmin. Kääreellä tai sukat, lämpötila ei saa, jota on pienennetty noin 0,5-1 asteen, koska muuten sydän- ja verisuonijärjestelmään on korostettava, erittäin paljon. Käämitys voidaan toistaa useita kertoja päivässä, mutta aikaisintaan tunnin välein.

Vinkkejä lastenlääkäri: Oikea käyttäytyminen kuume

Miten voit vähentää kuumetta? Huumeiden käyttö

Jos vauvan alle kuusi kuukautta tai on ehkä iltana, voi turvautua lääkitys kuumelääkettä. Lapsilla ja parasetamoli on sopiva (esim. As Benuron) vauvoille kuuden kuukauden ibuprofeeni on sallittua, se myös peräpuikkoina ovat jonkin aikaa (esimerkiksi Nurofen Junior peräpuikot). Molemmat lääkkeet ovat yhtä sopivia. Onko jokin valitsee peräpuikkoina tai mehua riippuu iästä ja sairauden: Alle viisi kiloa saada lastenlääkäri yleensä määrätty peräpuikkoina. Vanhemmille vauvoille ja lapsille on myös edelleen käyttää peräpuikkoina. mutta jotkut lapset saattavat mieluummin mehua paeta menettely asettamalla peräpuikkoina. Aspiriini (asetyylisalisyylihappo Ö.A. valmisteella) ei saa antaa lapsille tapa: hallinto, harvinainen mutta vaarallinen tauti, jota kutsutaan Reyen oireyhtymää laukaista.

Kun annostus kuumetta alentava Vanhempien tulisi pyytää neuvoa apteekista tai lastenlääkäri. Se riippuu iästä ja lapsen painoa, sekä mahdollisesti. Muut sairaudet alkaen. Ostaja vanhempien pitäisi tietää, että jotkut mehut sisältävät orgaanisia liuottimia kuten propyleeniglykolia tai glyserolia, jotka eivät kuulu Monien mielestä Lastenlääkärit siellä. Paracetamolsaft esimerkiksi (kysy proviisorit) ilman näitä varoja. Yleisesti: Omalla lääkekuume alennusvaihde olisi korkeintaan kolme päivää.