Olipa retro, vihreä häät tai Frühlingszauber monia kauniita teemoja ja kuvioita häitä. Ja yhä useampi hääparit juhlii tällaista teemalla häät. Tässä muutamia vinkkejä ja ideoita teemalla häät ja niiden toteuttamista.

Mitä aiheita häät sopii meille?

teemalla häät

Kuva: © Colourbox

Jauhemaista herkkä värit heiluttaen, tyttömäinen vaatteita. Nämä herkkä huonekalut ja kaikkialla terälehtiä: Ei kysymys, tyylistä kevät häät visuaalisesti tekee aika paljon hänen - mutta täytyy myös sovittaa morsian ja sulhanen. Sillä jos molemmat tunnetaan paremmin maalaismainen, maanläheinen tyyli Koneet ja laitteet muuten sellainen leikkisä häiden teema ei todellakaan ole mitään tekemistä niiden persoonallisuuksia. Arvelemme on sen sijaan yhteinen harrastus tai LEMPIMATKAKOHDE joka on paljon parempi kuin häiden teema. Kaksi ovat kuin luonnossa? Entä häät maaseudulla? Pari rakastaa fantasia roolipelejä, tai on kotona tyyliin 1950? Sitten vaan aiheita häitä helposti satuja tai vuosikerta Motti.

Mutta yksi asia on selvä: jotain, joka näyttää hyvältä, yleensä tarkoittaa myös enemmän työtä. Teema häät tarvitsee pelkästään tästä syystä enemmän suunnittelua ja valmistelua, koska usein ei vain morsiamen ja sulhasen ja vieraat olisi pukeutunut teeman mukaisesti, mutta myös kattaukseen ja laitteet häät sijainti ovat off topic. Tämä pätee myös pieniin yksityiskohtiin kuten vieraskirjan tai paikkakortit vieressä levyihin. Motoksi tai teema kulkee näin punaisena lankana läpi koko häät. Erityisen suosittuja jonkin aikaa ...

Kevät häiden teema

Teemalla häät Spring

Kuva: © Kai ja Kristin valokuvaus / www.kaiundkristin.de Kun luonto herää jälleen keväällä, joka ei ole vain kukkia, kasveja ja puita, merkki uudesta alusta: Monet parit alkavat etenkin iloinen toukokuussa hänen häät uuden elämän yhdessä. Voiman ja auringon valo hoidon kasvimaailma todellisille räjähdyksiä väri: Kilpailurakentamisessa vihreä silmut kirkkaan vihreä seuraa värikäs kukka tulppaanit, narsissit, syreenit, magnoliat ja hedelmäpuita. Tämä väriloisto voi olla suuri kukkia ja muita koriste-elementtejä jousen häät käyttö - tai pari viettää samassa avoimessa ja käyttää luonnon leikkiä väreillä kuin taustalla.

Miten toteuttaa?

Häät touko-kesäkuun alussa houkuttelee ulkopuolisille. Kuitenkin se voi jopa silti olla viileä aamuisin ja iltaisin meidän leveysasteilla - tai väkivaltainen sade. Ajatella etsiessään oikeaan paikkaan, siksi se voi paeta kauniisti koristeltu teltassa tai huvimaja tarpeen. Tai voit etsiä tilaa, joka tarjoaa ennalta pois mahdollisuuden, riippuen tarpeesta ja sää sisällä ja ulkona - juhlia - esimerkiksi iso terassi. Sillä koristekehyksen, tyypillinen kevät kukkia värit kuten keltainen, pinkki, violetti, oranssi tai punainen tarjouksen. Nämä värit voivat heijastua myös morsiuskimppu kuin hallissa ja kattaukseen. 

Häiden teema Summer

Teemalla häät kesällä

Kuva: © Kai ja Kristin valokuvaus / www.kaiundkristin.de Kesä, aurinko, hyvällä tuulella. Luonto nähdään tummanvihreä, kesän kukat ovat täydessä kukassa ja lämpö tekee ennakointia aihetta kesäloman. Sää ja vuodenaika ovat vain täydellinen runsas puolue värikkäitä, valoisa kesä vaatekaappi. Kaunein asia on tietenkin, jos häät pidetään ulkona: värikäs kukkia ja vihreää ruohoa ja puita myös tekevät suuren kontrastin enimmäkseen valkoinen mekko morsian. Puhuminen: Miksi ei pitäisi ajatella, koska usein korkeat kesälämpötilat vakavasti lyhyt mekko morsian? Tai seremonian jälkeen vaihtaa pitkä kaapu vasten lyhyt valkoinen cocktail mekko? Sitä voidaan kuitenkin nähdä keskellä juhlaa ja ei kuulu niin helposti tulee hiki. 

Miten toteuttaa?

Kärkisijat kesän häät ovat maatilat, maa majatalot, luostareita tai -alueita järviä. Vaihtoehtona tavallista buffet tai valikosta juuri nyt tyylikäs grilli - plus alkoholittomat "mehubaari", nuoret ja vanhat animoituja juoda. Tärkeää: Koska olet odottaa varsinkin keskipäivällä kovassa helteessä kannattaa vieraasi varjoisa paikka teltassa, huvimaja tai sisätiloissa voi tarjota. Kiva jos todellinen vihkiminen ja lounas tai päivällinen tapahtuvat auki. Koristeluun hiljaa hillitty värit, kuten valkoinen tai kerman voi nyt sävyn, koska luonto on jo värikäs riittää. harkitsee myös valoja, lyhdyt ja kynttilät, jotta yleisö voi viehättävästi ulottua yöhön. Fresh Vihje: Vesisuihku, virkistävä pyyhkeet, pieni käsi tuuletin tai lähettää osastoja pitämään vieraat kesähelteellä pienelle jäähdytys.

Vihreä, kestävä häät

Teemalla häät Kestävä

Kuva: © Laureen Bengel / www.dekoemotions.de Kuka "vihreitä" ja "kestävä" kuunnella, nyt voisi ajatella Ökosandalen, vegaani ruokavalio ja roju puuvillavaatteet. Mutta koska: ympäristötietoisuutta ja kimaltelevaa osapuoli ei saa sulkea pois. Lopuksi Isännät voivat pyrkiä kestävyyteen uhraamatta tyyliä ja hauskaa terveellisen ympäristötietoisuus hyvin. Ei ole väliä kuinka monta "vihreä" elementtejä sisältää parin juhlaan, kaikkein kihlaparit, on tärkeää käyttää resursseja, jotka ovat jo saatavilla ja pääsyn alueellisiin palveluntarjoajalle paikallisia tuotteita kuin mahdollista. Tämä pätee kukkakauppias sekä ravintoloitsijan.

Miten toteuttaa?

Etsi Häämenu nimenomaan tarjoajille, jotka käsittelevät vuodenajan ja lähiruokaa. Kuten kokemus osoittaa, että aina ruokaa jäljellä, voit pyytää vieraita ennen, tuo tölkkejä tai lahjoittaa loput yhtä sosiaaliturvalaitoksena kuten "Hallitus". Vain vähän asioita ympärillä Lavalla nähdään pari mitkä arvot ovat hänelle tärkeitä ja mitä se tarkoittaa: Kaikki alkaa kutsut, jotka erikseen ja näyttää hyvältä jopa kierrätyspaperia. Jopa vihkisormukset ja koruja saat tänään reilun kaupan jalometalleja. Kuka tykkää ja arvostaa perinteitä voi myös vanhoista Erbschmuck esivanhempien voi luoda uusia vihkisormukset - tai vain ohjeiden mukaisesti takoa itse. Kysy paikalliselta kulta- kilta tarjoajien tällaisten kursseja.

Fairytale häiden teema

Teemalla häät satu

Kuva: © www.seasondelights.de ei ole jotain fabulous jokaiselle häät? Yksin, koska useimmat morsiamet silti käyttää pitkiä valkoinen vaippa niin. Monet haluavat tuntuu todella prinsessa tarvitsee tehdä ja ottaa kuljetuksen ratsastaa kirkkoon. Miksi ne ja muut ystävät sadun kohtauksia juhlii romanttinen satu häät niin ei ole sama? Mukaan lukien runsas hääpuku vanne hame ja juna. Sulhanen näyttää vastaamaan teema smokki, tyylikäs glamour häät saattaa jopa olla täysin valkoinen.

Miten toteuttaa?

A ja o satu häät on täydellinen: vuokrata tiloja linnan tai linnoitus, joka ei ole yhtä kallista kuin luulet. Onko mitään sopivaa paikkaa lähellä sinua, voit kaunistaa asiasta muille juhlasali. Haluat ehkä zurückkatapultieren keskiajalla kanssa ritari juhlaa. Ei vain nuoret vieraat kiitos, koska suuri osa "finger food". Sopusoinnussa teema "satu" tai "sankareiden" vieraillesi voi sitten vaatettaa teitä. Mutta älä tee sitä pakottamisesta, kaikki eivät tuntuu mukavalta puku tai piika mekko!

Vuosikerta häät

Teemalla häät vintage

Kuva: © Kai ja Kristin valokuvaus / www.kaiundkristin.de festivaaleilla Retrohenkinen vuosikerta häät peräisin Yhdysvalloissa. Mutta tässä maassa tällaisia ​​juhlia julkistetaan. Tässä pari perustuu tyyli menneisyyden aikakausien - lähinnä 1920 70s. Joissakin erityisen halunnut asioita isoäidit - kuten pitsiä, Seepiakuvissa vanhat matkalaukut tai ompelukoneella. Toiset rock and roll osapuoli tyyliin 1950 juhlia vuosipäiviä tai Hollywoodin glamouria osapuolelle la "Golden Twenties". Lukuun ottamatta erottuva tyyli vuosikerta häät on myös muita etuja: se on "vihreä", joka on kestävä, koska monet asiat uudelleen ja siksi usein halvempaa kuin muut häät.

Miten toteuttaa?

Erityisen aito se on, jos käytät asioita suvussa kuin häät koristelu. Entä esimerkiksi hääkuvia isovanhempiesi tai isoisovanhempia koristaa häät sali? Tämä antaa saman keskustelun pala vieraille. Etkö ole oma perhe aarteita, voit kirjoittaa kirpputoreilta ja löytää Internetistä. Voit vain joitakin yksityiskohtia häihisi retrohenkinen tekevät tai yhtä suuri kuin koko häät - alkaen kutsut kiitoskirje. Mukaan lukien yleisö, joka on lähteä mukaan yksittäisen porukka aiheesta - niin tee se edes kutsusta selvä. 

Linkit netissä

 • Lukematon määrä tarvikkeet ja koriste-esineitä teema häät: www.weddingshop.de
 • Koristeet keväällä häät
 • Lyhyet mekot - ei vain kesän häät: www.tollkleider.com/kurze-brautkleider
 • Häät teltat ja -Pagoden vuokra: www.zeltverleih-bodmeier.de
 • Osoitteet reilun kaupan ja tuotti jalometallien ja koruja:
  www.faire-edelsteine.de, www.oeko-fair.de
 • Linnoja vuokra: www.burgen-und-schloesser.net/heiraten_im_schloss.html
 • Kaunis ja edullinen juhlava muodin ja juhlavaatteita löytyy täältä: www.vipdress.de
 • Unelma Kaunis Mekot satu häät tarjoaa suunnittelija Alfred Angelo www.alfredangelobridal.eu/Collections/Disney-Fairy-Tale-Bridal
 • Morsiusvaatteet vintagetyylisissä löydät esimerkiksi täällä: www.kuessdiebraut.de/brautkleider/