Vähintään 13 paino-kg raskauden aikana pidetään normaalina. Syntymän jälkeen voi "nainen" ylimääräistä kiloa, mutta ei laihtua yössä uudelleen. Täällä opit, miten päästä eroon Mummy kiloa rento uudelleen.

Raskaus: Laihdutus synnytyksen jälkeen

Nainen mittanauha

Jos vastasyntynyt vauva vain kerran vatsa onnellinen äiti, soveltamisala on merkityksetöntä - ainakin jonkin aikaa. Mutta kätilö Alexandra Kozma havaittu, että noin puolet naisista vartaloonsa ja laihtuminen on jälleen aihe nopeasti. "Yritän täällä taas rentoutumista tuoda tilanteeseen." Ensimmäinen harjoituksia vatsan ja lantionpohjan voidaan jo toteuttaa synnytykseen ja naiset tekevät tätä hyvin. "Ei ole mahdollista kaikille naisille keskittyä lapsen kerran, Tapaan selässäni koulutukseen aina naisia, jotka sitoutuvat kahdeksan viikon jälkeen kuntosalilla. Koska voin puhua sininen edessä minulle ", sanoi Kozma. "Olen yrittänyt niin ehkäisyssä, käsitellä painoa."

Regressio vie aikaa

Viimeisten yhdeksän kuukautta, keho on muuttunut uskomattoman. Koska se on ymmärrettävää, että hän ei muutaman viikon jälkeen katsomme ennen. Kuitenkin yksi voi olla kilpailun nopeimman tuotto tarkkailla vanha paino ei vain raportteja Hollywoodissa, mutta myös monissa internetin keskustelupalstoilla.

Vähintään ajan raskauden yhdeksässä kuukaudessa naisten pitäisi antaa itseään ja kehoaan aika palata saada jossain määrin "normaalitilaan" ja poista raskaus kiloa. Jos äiti vielä imettävät jopa pidempään. "Tähän saakka, ei määrä taantumisen prosessit käynnissä", kertoo Alexandra myös Kozma.

Tyynyn on tarkoitus

Äidit eivät imetä lapsiaan, jotka tarvitsevat luoma keho ei ole suuri, niin voi aikaisemmin käsitellä niiden paino ja mennä ruokavaliota. Teoriassa sillä Edith Gätjen viittaa jotain muuta: "Naisten tulisi huolehtia, että he tarvitsevat 24 tuntia vuorokaudessa rauhallinen ja kärsivällisyyttä. Jos ne ovat sitten liian kiireinen nälkään ja miehittää itsensä, puuttuu huomiota lapselle ja he saavat huonolla tuulella. Kuitenkin jokainen nainen on päätettävä: Mikä korostetaan minulle lisää? Lapseni, tai että en sovi minun vanha farkut? "

Varsinkin alkuaikoina, joten on järkevää olla syömättä liian vähän pysyä teidän vahvuus. On vain kirjataan kaikki lapsen kanssa, on riittävän ajoissa urheilemaan kun lapsi on siellä tukea niitä isä tai isovanhemmat ja voi olla pulloruokituilta aikaa.

Imetys liikaa laihtuminen

Hieman helpompaa olla sitä, koska äidit imettää. Kalorien tarpeisiin kasvaa peräti 530 kaloria päivässä - yksi vaatimus, joka on kaksi kertaa niin suuri kuin raskauden. Lisääntynyt kulutus imetyksen aikana noin kilon kuukaudessa häviävät useimmissa tapauksissa aivan itsestään. Imettäville naisille olisi kuitenkin missään olosuhteissa alle hänen alkupaino alussa raskauden. Muuten vanha varikko rasvat aktivoituvat maidontuotantoon saastuttamien epäpuhtauksia, jotka sitten erittyy äidinmaitoon. "Perfect on, kun yksi on palannut vuoden kuluttua, jossa olit ennen", sanoo ravitsemusterapeutti Gätjen. 'Toimielinten lopulta myös vuosi takaisin, jos ne kuuluvat. "

Vinkkejä: Miten saada terveitä koko ensimmäisen hoitovuoden

Imettävät vai ei. Fakta: Ensimmäinen vuosi lapsi on yksi mielenkiintoisimmista, mutta myös stressaavaa naisen. Terveellinen ruokavalio on erityisen tärkeää nyt.

 • Säännöllisesti syöminen:
  Joka syö säännöllisesti, estää elintarvikkeiden cravings, jossa hän yleensä enemmän itselleen kuin tarvitaan. Joka on päivä lapsen kanssa yksin, se voisi tehdä illalla ennen kokata jotain tai voi ainakin pyytää kumppani tehdä aamiaista.
 • liikuntaa säännöllisesti:
  Lapsen kanssa läpi puiston parantaa verenkiertoa ja on terveellistä äiti ja lapsi. Varsinkin ensimmäinen lapsi voi vielä helposti järjestää kävely lastenvaunujen nukkumaanmenoa vauvoja.
 • Säädä ruoka Määrä:
  Lisäksi imetystä joskus puuroa ruokitaan kuluttaa naisen luonnollisesti pienempi kaloreita - vaikka tottuu monia elintarvikkeita. Niin ei pitäisi olla mitään kolme leipää aamiaiseksi paremmin pidempään, mutta jotain enemmän hedelmiä.
 • jättää turha:
  Kuka kirjoittaa alas viikossa kertaa, mikä päivällä niin syö ja juo on hämmästynyt siitä, kuinka paljon kaloreita piilossa yksin juomia. Johtava maksu: latte macchiaton noin 250 kaloria. Se puoli kaloreita että minä langeta minulle ylimääräisiä imetyksen ja yli tarvitsen, lisäksi sillä raskaana oleva nainen!
 • Peruselintarvike tulisi pysyä sellaisenaan ja on vähemmän kaloreita:
  Syö jogurttia ja tuoreita mansikoita sijasta valmiiden mansikka jogurtti, jossa on paljon sokeria, kokojyväleipää sijasta croissantteja, maidon sijasta kaakaota.
 • Vauva näyttää tietä:
  Ihanteellinen ravintoa tahto vauvoille on jälkeen maitoa viisi ateriaa muodostavat vihannekset ja hedelmät täysjyvätuotteita. Kuka ruokkii samoilla komponenteilla, on terveellistä ruokavaliota. Tämä saattaa näyttää päivänä näin: maitoa, hedelmiä soseet ja peruna-porkkana lihaa puuroa lapselle, jogurtti, banaani ja perunan keittoa makkaraa äidille.

Näkymät: Syö terveellistä lapsen kanssa

ottaa lapsi hänen toinen elinvuoden tietoinen ruokaa perheen pöytä, on myös mahdollisuus tehdä omia elintarvikkeiden käytön tajuissaan.

 • Ota aikaa todella istua alas syömään koko perheen pöydässä ja nauttia kotiruokaa.
 • Tarkista mitä on lautasella. Korvaa mausteinen, makeutetut tai rasva valmiiden tuotteiden tuoreita, luonnonmukaisia ​​elintarvikkeita ja verwerden runsaasti hedelmiä ja vihanneksia.
 • Roolimallina. Jos et halua lapsellesi paljon nibbles, myös auttaa, mutta kädensija karkkia voi.

Kiloa kuivausrumpu sitten vielä omasta, mahdollisuutta, että ne sulavat hitaasti mutta on erittäin suuri!

Ei saisi koskaan unohtaa nuoria vanhempia, mutta: Ruoka on, että puhtaiden elintarvikkeiden saannin myös vielä toisen toiminnon. Läheiset, seurusteluun ja nautintoa. Perhe paketti jäätelö eivät tee hyvin raskauden kiloa ehkä. Loppuun asetettu jälkeen koko päivän kumppanisi kanssa sohvalla yhdessä ja nauttia jäätelöä, mutta se on tärkeämpää kuin mikään kalori taulukko muutenkin.